- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.081
Aynen öyle. Kaç haftadır gram gram gidiyo o da son 3 gün dikkat ediyorum da öyle.Sen uyma onlara canim kacamklar seni hep geri atacak
Eki Görüntüle 1899332 ahanda böyle oluyo ben karıştırıyom ama
Kız yüzünü al iç, anam Betül'e bak sen, çaklıtları çaktırmadan yiyo, 1 bardak süte bu saatte olmaz diyo :)
Anam karışmış ya arada, bi daha sor geçmişte hayatta bulamam :)
ay hadi 1 bardak süt 120 kalori gerek yok şimdi yarın ara öğün yaparım artıkKız yüzünü al iç, anam Betül'e bak sen, çaklıtları çaktırmadan yiyo, 1 bardak süte bu saatte olmaz diyo :)
Anam karışmış ya arada, bi daha sor geçmişte hayatta bulamam :)
ay hadi 1 bardak süt 120 kalori gerek yok şimdi yarın ara öğün yaparım artık
ben sade yapıyorum azcık sala koyarsın yada salça istemezsen kırmızı toz biber koymuşlardır belki yeşil biber doğrarım azcık kırmızı biber doğra süper oluyor eşim bayılırneden o kadar turuncu ? başka ne katılıyo içine....
Ayy cok güldümmmmbana zeromu verdin sifirmi canim dukanda en masum izinli hakkim bu napim iciyom iste
Onu bizde yapıyoruz az salçalı pul biberli benim eşim pek severde birde arada kıymalı da yapıyoruzben sade yapıyorum azcık sala koyarsın yada salça istemezsen kırmızı toz biber koymuşlardır belki yeşil biber doğrarım azcık kırmızı biber doğra süper oluyor eşim bayılır
yarın sabah kahvaltıya yapayım bariOnu bizde yapıyoruz az salçalı pul biberli benim eşim pek severde birde arada kıymalı da yapıyoruz
Onu bizde yapıyoruz az salçalı pul biberli benim eşim pek severde birde arada kıymalı da yapıyoruz
Bende süt kaynattim ve sabah içtim yüzünü hiç sevmem zaten marketten kefir mayası almıştım biraziyla kefir yapacağım kalanida yoğurt ohh missay hadi 1 bardak süt 120 kalori gerek yok şimdi yarın ara öğün yaparım artık
içmee kıskanıyom..... zero zero yani sıfır verdim :)))
Kıymalısi daha güzel oluyo kardesimlerde patlıcanı kozleyip yumurta kırarlar birde mantarı kavurup yumurtalı yaparlar seviyorsan dene derim birde patlıcandan san bi kahvaltılık dukanda uyar patlıcanı kozleyip küçük küçük doğrayın soğan sarımsak bi tatlı kası yağla yağ koymak istemezsen soğan sarımsak biber domatesi az suyla güzelce pişir sonra kozledigin patlıcanı kat istediğin baharatları koy çok güzel olur ha bu arada bunu et yemeklerinin yaninada yapabilirsin yakışıyor yaniAy kesin benimki de bayılır, bilmiyomuşuz ki biz ay, düşününce aklıma yattı, lezzetli olur bunlar :)
haydi sor sor
Diyorumki saatleri yazmiyomuyuzbi daha sor çenemiz düşük görmemişizdir :)))
yok yok açtım sade maden suyu onu içiyorums eni günaha davet ediyolar getmee :))
eline sağlık ben sadece 1 lt getirdim sabahda 5 lt getirip yoğurt yapıcam çocuklara kaynattım ama yarına süper bir tarif vericem beklemede kalınBende süt kaynattim ve sabah içtim yüzünü hiç sevmem zaten marketten kefir mayası almıştım biraziyla kefir yapacağım kalanida yoğurt ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?