Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben sade yapıyorum azcık sala koyarsın yada salça istemezsen kırmızı toz biber koymuşlardır belki yeşil biber doğrarım azcık kırmızı biber doğra süper oluyor eşim bayılır
Onu bizde yapıyoruz az salçalı pul biberli benim eşim pek severde birde arada kıymalı da yapıyoruz

Yuruyusten geldim eşimin yemeğini hazırladım kaldir et derken bu saat olmus KumraL_KrakeR testi dükan testi Türkçe yaz nette çıkar o teste Gore de ne kadar atak seyir yapacağım belli oluyo
Birazdan da menumu paylasayim

Ay kesin benimki de bayılır, bilmiyomuşuz ki biz ay, düşününce aklıma yattı, lezzetli olur bunlar :)
Kıymalısi daha güzel oluyo kardesimlerde patlıcanı kozleyip yumurta kırarlar birde mantarı kavurup yumurtalı yaparlar seviyorsan dene derim birde patlıcandan san bi kahvaltılık dukanda uyar patlıcanı kozleyip küçük küçük doğrayın soğan sarımsak bi tatlı kası yağla yağ koymak istemezsen soğan sarımsak biber domatesi az suyla güzelce pişir sonra kozledigin patlıcanı kat istediğin baharatları koy çok güzel olur ha bu arada bunu et yemeklerinin yaninada yapabilirsin yakışıyor yani

Bende süt kaynattim ve sabah içtim yüzünü hiç sevmem zaten marketten kefir mayası almıştım biraziyla kefir yapacağım kalanida yoğurt ohh miss
eline sağlık ben sadece 1 lt getirdim sabahda 5 lt getirip yoğurt yapıcam çocuklara kaynattım ama yarına süper bir tarif vericem beklemede kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…