- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.101
aa çok güzel olur kızzz nerde yaşıyon bacım sen ingiltere kraliçesimisin yoksa adımda değişik falan diyonAy kesin benimki de bayılır, bilmiyomuşuz ki biz ay, düşününce aklıma yattı, lezzetli olur bunlar :)
yazıyoruz aslında bugun bende yazmamışım..Diyorumki saatleri yazmiyomuyuz
Birde hergun tartiliyomuyuz canlar
iyi geceler tatlı rüyalarKızlar ben kaçtım, Allah rahatlık versin hepinize, iyi geceler
Hergun tartil san bile buraya yazmiyoruz pazartesi ve cuma tartı varDiyorumki saatleri yazmiyomuyuz
Birde hergun tartiliyomuyuz canlar
valla ben hergün tartılıp yazıyomHergun tartil san bile buraya yazmiyoruz pazartesi ve cuma tartı var
Bizde saatler illa yazılacak diye bir şey yok ama istersen yazabilirsin
Aa yaptım ben seyir evresindeymisim yahuYuruyusten geldim eşimin yemeğini hazırladım kaldir et derken bu saat olmusKumraL_KrakeR testi dükan testi Türkçe yaz nette çıkar o teste Gore de ne kadar atak seyir yapacağım belli oluyo
Birazdan da menumu paylasayim
Sordum kisKız kraker merviş sordun mu soruyu tekrar, küs müsün hala? Bak geçmişte kaybettireceksin bizi sor hadi bi daaKumraL_KrakeR
Sen ozelsinvalla ben hergün tartılıp yazıyom
Nasıl seyirde oluyorsun atak yapmadan kaç gün çıktı atak bir tablo cikmadimi o tabloya bAkacaksin koçluk hizmeti veriyorlar o sitede ondanAa yaptım ben seyir evresindeymisim yahu
Odeme falan dedi oraya gekince ciktm siteden
Ben geldimNasıl seyirde oluyorsun atak yapmadan kaç gün çıktı atak bir tablo cikmadimi o tabloya bAkacaksin koçluk hizmeti veriyorlar o sitede ondan
Yok ilki de ataktır tabloyu incelemedin miAa yaptım ben seyir evresindeymisim yahu
Odeme falan dedi oraya gekince ciktm siteden
Dukan yapmaya mı karar verdinHimm peki anladim diger takimdada pazartesi ve cuma tarti gunuydu belki siz hergun tartiliyosunz o yuzden settim
Alınmıyorum ya kendime kızıyorum benValla şu hatuna ben bi sey demiyorum alınıyor, siz dalın. Kazandipli kekli diyet menusunu gectim hep boyle
valla ben hergün tartılıp yazıyom
hani bunun sütü ben sulu bişey sandım
Hoşgeldin canimBen geldim
Sütte pişince böyle oluyo cnmhani bunun sütü ben sulu bişey sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?