- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.061
kız bende çok severim kıymalı prasalı börek efsane olur yumurtasıda süper olur ben pırasanın her türünü severim
anam 1 kişi ne kadar çok kirletiyon evi
Ay bunları hiç duymamıştım, kulağıma güzel geldi, bizim sebze günlerinde müthiş olur, yumurtalı kabak demek, yağ koymadan yapsam lezzetsiz olur mu ki?ben sölerim sen rahat ol :)) eziklerim ben onu.... @Nanelibal duydun mu ensendeyim.... sonra ağlama bana sataşıyolar deyü :))
kıııız denemedinse bi dene yaaaa nasıl güzel oluyor anlatamam... bende iki yıl önce keşfettim kendilerini ama mmmhh yani fevkaladenin fevkinde... birde kabaklı yumurta da harika oluyor... hemide lightt :))) daha nolsun......
ayyy yapıştım kanepeye kalkamıyom gelsin jillian süpürsün evi....
Kız doyuyoz biz o menülerle merak etme, bi de zero dukan da serbest, tatlı ihtiyacımızı ondan giderioz anacım, laf etmeyin boşa, dukan amca ne derse o :)
Eğer yağlı değilse saf protein olur dicem de ne kellesi kız bu? Kuzu ise olmuyo :) anam şu sakatatları bi sevemedim, kellenin o kokusu burnuma geldi resmen
Hahah, arkadaşların da alemmiş, kız Evi ne karıştıran var sanki, 1 gün temizle 1 hafta otur, sabah ki karışıklık eve gelince 10 dk da toplanır :)
Ay tarif ver bakim Betül, merak ettim Nası bişi yumurtalı pırasa?
Ay bunları hiç duymamıştım, kulağıma güzel geldi, bizim sebze günlerinde müthiş olur, yumurtalı kabak demek, yağ koymadan yapsam lezzetsiz olur mu ki?
Hahah, boşver kız, gelen olursa açma kapıyı, yarın yaparsın :)
ay ben tek soğanı kavurup yumurta kırıncada çok seviyorumgelen geldi gitti problem yok :)))
1 kaşık zeytin yağından nolcak kız o kadar da değil artık.... ona da ihtiyacımız var..... kabağı rendele misss....
ay ben tek soğanı kavurup yumurta kırıncada çok seviyorum
süt kaynattım içsemmi bir bardak tarçınlı falan
Ay çok mutluydum ben böle, yarın sabahta Eksi görürsem 2 günde bi yiyim bari olmaz mı?başka bişi içmek istemiom kabızlık için
Anaaam demesin kız öyle, bişi demedim taam ya :)
Hahah, yeni bişi öğrenecektim ne güzel tühh, mecburen dışarda yicez tüh :)
Kız sen deli misin? Tok karna tartılınır mı? Vücut halleder ay napcan da dakika başı tartılıyon :) hergün bile tartılmayın diyolar :)
aaa valla çok şey kaçırmışsın yapmazdın sen böyle şeyleronu denemedimdi onu da deniyim....
Sen her türlü yorum yaparsın bibigimBugunku menun guzel olmus
kiz sende dukanci oluyon hee hadi hayrli olsun ben dukancilarada yorum yaparken zorlaniyom bilemedgm icin simdiden soliyim
ay sorma miss sabaha eksi inşallahgeç oldu sabret... sabah içersin... şimdi artı görcen ne gerek var...
gelen geldi gitti problem yok :)))
1 kaşık zeytin yağından nolcak kız o kadar da değil artık.... ona da ihtiyacımız var..... kabağı rendele misss....
ay ben tek soğanı kavurup yumurta kırıncada çok seviyorum
Kızlar AVM ye gidemedim eşim hastaydi. Yine de gidelim dedi ama ben razi olmadım. Yatıyor şimdi. O toparlanan kadar pek ugrayarak galiba .ama arada yazmaya çalışırım. Inanin çocuklarda n daha Nazlı oluyor. Benimle ilgilenen yok bana bakan yok diye geziyor evin içinde düşünün artık halimi.
haydi sor sorBen bi soru sordum ama kimse cevaplamadi kustum
Ben bi soru sordum ama kimse cevaplamadi kustum
olamaz mı olabiliir :)))
vah vaaah açlıktan ölcek bu....
beni de yeeee beni de bu ne biçim diyet menü gııı.... sopa mı istiyon de bakiim....
o zero ne ooo............ sana zero verdim otur.....
süt kaynattım içsemmi bir bardak tarçınlı falan
Ben bi soru sordum ama kimse cevaplamadi kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?