Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız bende çok severim kıymalı prasalı börek efsane olur yumurtasıda süper olur ben pırasanın her türünü severim

börek deme börek kalbimden vurma beni :))
anam 1 kişi ne kadar çok kirletiyon evi

tozlanıyo napçan eee kuşlarda var yemler tüyler peyy çiçekler var yaprak döküyo bişi yapıyo....... bir kişi olunca dur ben sadece bunun oturduğu yeri toz yapiim demiyo ev bıcı bıcı yapıyon koca banyo batıyo yemek yapıyon mutfak batıyo ocak anlamıyo bu tek kişi çift kişi ee gelen giden oluyo döküyolar ediyolar :))

Ay bunları hiç duymamıştım, kulağıma güzel geldi, bizim sebze günlerinde müthiş olur, yumurtalı kabak demek, yağ koymadan yapsam lezzetsiz olur mu ki?
ayyy yapıştım kanepeye kalkamıyom gelsin jillian süpürsün evi....

Hahah, boşver kız, gelen olursa açma kapıyı, yarın yaparsın :)

hayaller ve hayatlar öyle olmayii malesef :))

şöyle pırasayı ince ince kıyıyorum zeytin yağı atıyom tavaya azıcık o kendi suyunda buharında kavruluyo sünüyo sonra içine yumurta kır iki çevir miiss....... tek sabredemediğim pırasanın yumuşama süresi :)))) içimin gittiği anlar onlar....... ve hiç bi zaman doyarak kalkmadığım bir öğün olur bu :))) hep gözüm daha fazlasında olur hiç yettiğini görmedin daha :))) ben içine acı pul biberide döşerim behh behh behhh... öffff acııktım uleynn :)))

gelen geldi gitti problem yok :)))

1 kaşık zeytin yağından nolcak kız o kadar da değil artık.... ona da ihtiyacımız var..... kabağı rendele misss....

Bence dukana uy suan dyetini bozmus oluyosun canim yada zaten vericegin kilo azaldi ozmn exsprese gec daha raht edersn istedgin kiloya dsuncede guclendirmeye gcersn ama gende sen blirsn canm bole yaparak duraklamaya sebp verirsn hemde bozmus olurs ya dukan amcayi dnle meyveyi kes ingiliz karbonati yada bugday kepegi ye yada exsprese gec

Ben her dkika tartilirim takinti olmus

gelen geldi gitti problem yok :)))

1 kaşık zeytin yağından nolcak kız o kadar da değil artık.... ona da ihtiyacımız var..... kabağı rendele misss....

ay ben tek soğanı kavurup yumurta kırıncada çok seviyorum

Ay tamam ilk fırsatta denicem, patatesli yumurtayı çok severdim ama malum yiyemiyorum, hakikaten light bunlar, sebze protein günü denicem hepsini, teşekkür ederim valla, yeni menüm oldu sayenizfe :)

Ayyy ayni benim kocam allah yardimcin olsun

olamaz mı olabiliir :)))

vah vaaah açlıktan ölcek bu....

beni de yeeee beni de bu ne biçim diyet menü gııı.... sopa mı istiyon de bakiim....

o zero ne ooo............ sana zero verdim otur.....

Ayy cok güldümmmm bana zeromu verdin sifirmi canim dukanda en masum izinli hakkim bu napim iciyom iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…