Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız bende tartılıom tele kaydediom, ama gün içinde hiç çıkmam tartıya, ne gerek var :)

Ay ben cumaya kadar tartilmam herhalde.
Yarın kelle çorbası yapacam. Netten baktım. Karbonhidrat 0 diyordu. Bu da pratik oluyor değil mi. Yarın saf protein yapacam da
@keremcemim yetiş kiz buaraya

sen jilliandan korkmuyomuydum ondan titriyosundur korkudan

Kız Betül bu saatte ev mi temizlenir yat uyu dinlen. Bekar olaydım 24 saatin 14 saati uykuda olurdum ahhh ahhh

Kız Betül bu saatte ev mi temizlenir yat uyu dinlen. Bekar olaydım 24 saatin 14 saati uykuda olurdum ahhh ahhh

uleyn arada işe gitmem lazım sonra gelen giden oluyo her gelen laf sokuyo.... hem diyolar ben senşn evinemi bakçam hem çat kapı gelebilmek istiyolar hemde lafları löp löp sölüyolar valla :))) kendim için yapmıyom gelen giden temizlik görsün diye yapıyom resmen :)))) yoksa benim gibi tembelin ne işi olur temizliklen....

Ay ben rahatım o konularda. Cat kapı gelen ne haldeyim öyle bulur. Kim ne derse desin hiç takmam . Rahatsız olan da bi daha gelmesin napalim

Ay ben rahatım o konularda. Cat kapı gelen ne haldeyim öyle bulur. Kim ne derse desin hiç takmam . Rahatsız olan da bi daha gelmesin napalim

ayy napiim ya kabul etsinler yada gelmesinler dimi ama..... çünkü çoğu sabah uyanamıyorum geç kalkmış oluyorum valla yatak döşek olduğu gibi kalıveriyor hemen giyinip atıyorum kendimi dışarı eee akşam gelincede evi öyle buluyorum :)))

yarabbim diyette yeşil elma yasak olurmu yaaaa yok anacım dukan amca bana ters
Aynen bana da bana da. O yesil elma yenecek
olamaz mı olabiliir :)))

vah vaaah açlıktan ölcek bu....

beni de yeeee beni de bu ne biçim diyet menü gııı.... sopa mı istiyon de bakiim....

o zero ne ooo............ sana zero verdim otur.....
Valla şu hatuna ben bi sey demiyorum alınıyor, siz dalın. Kazandipli kekli diyet menusunu gectim hep boyle
yarın sabah kahvaltım dehşet güzel olacak offff misss.... pırasalı yumurtaa.... bu sabah vaktim olmadığından es geçtim ama aklım hep ondaydı...... beybiii beybii......
Daha neler duyacagiz bakalim :) ufkum genisliyor sayende pisicik :)

Aynen bana da bana da. O yesil elma yenecek

Valla şu hatuna ben bi sey demiyorum alınıyor, siz dalın. Kazandipli kekli diyet menusunu gectim hep boyle

Daha neler duyacagiz bakalim :) ufkum genisliyor sayende pisicik :)

ben sölerim sen rahat ol :)) eziklerim ben onu.... Nanelibal duydun mu ensendeyim.... sonra ağlama bana sataşıyolar deyü :))

kıııız denemedinse bi dene yaaaa nasıl güzel oluyor anlatamam... bende iki yıl önce keşfettim kendilerini ama mmmhh yani fevkaladenin fevkinde... birde kabaklı yumurta da harika oluyor... hemide lightt :))) daha nolsun......

ayyy yapıştım kanepeye kalkamıyom gelsin jillian süpürsün evi....

kız bende çok severim kıymalı prasalı börek efsane olur yumurtasıda süper olur ben pırasanın her türünü severim

olamaz mı olabiliir :)))

vah vaaah açlıktan ölcek bu....

beni de yeeee beni de bu ne biçim diyet menü gııı.... sopa mı istiyon de bakiim....

o zero ne ooo............ sana zero verdim otur.....

Kız doyuyoz biz o menülerle merak etme, bi de zero dukan da serbest, tatlı ihtiyacımızı ondan giderioz anacım, laf etmeyin boşa, dukan amca ne derse o :)

Ay ben cumaya kadar tartilmam herhalde.
Yarın kelle çorbası yapacam. Netten baktım. Karbonhidrat 0 diyordu. Bu da pratik oluyor değil mi. Yarın saf protein yapacam da
@keremcemim yetiş kiz buaraya

Eğer yağlı değilse saf protein olur dicem de ne kellesi kız bu? Kuzu ise olmuyo :) anam şu sakatatları bi sevemedim, kellenin o kokusu burnuma geldi resmen
Hahah, arkadaşların da alemmiş, kız Evi ne karıştıran var sanki, 1 gün temizle 1 hafta otur, sabah ki karışıklık eve gelince 10 dk da toplanır :)
hiiiiiii denemedin miiii nasıl denemezsin ayyy nım nım nımmm.......
Ay tarif ver bakim Betül, merak ettim Nası bişi yumurtalı pırasa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…