- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.241
yok canım kpss değil ona daha cok var başvurular bile başlamadı yerimsenibenbijom ne sınavı ya kpss ye hazırlanmıyormuydun sen ? eğer kpss ise daha zaman yok mu telaşlandım bak şimdi ben de güya sınava girecem hiçbişeyden haberim yok dahası çalışmıyorum bile
kusura bakma canım pek giremedim bu aralar yazamadım sana cevap farkındayım. yediklerin evet sağlıksız ve az olmuş ama hergün böyle olmadığı sürece sorun yok..selamlar.. keyifler nasil arkadaslar? eslesmeler devam etmiyormu arkadaslar? bijom en son yazdigima cevap vermemissin kendinde yazmamissin?.. eslesmelere devam etmiyormuyuz?
ben dün az ama sagliksiz yedimohaoldumsmile
sabah.. bi dilim ekmek.bii YK kiymali yumurta
ögle bir tabak yesil salata
aksam sinemadaydim popcorn yedim akannehir ..
bn hmn 1600 kcal olan diyetimi yazayım ayrıca 10 gn içinde vere vere 600 g vermismmirmirmirmir
Sabah uyanır uyanmaz(05:45) 1 su bardağı ılık su
kahvaltı(06:00 - 06:15) 1 su bardağı süt (1,5 tatlı kaşığı nesquik)
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar penir veya (2dilim ekmek arası) tost
Domates / salatalık/ yeşillik
VEYA
1 su bardağı süt
4 yemek kaşığı corn flakes
2 ceviz + 1 porsiyon meyve
1 tatlı kaşığı bal VEYA 2 tatlı kaşığı şeker
Kuşluk[2-3 saa sonra (08-09) ] 1 - 2 porsiyon meyve VEYA 1/3 simit
Öğle: (12:45) (Bir subardağı su + bir kase salata)
1 kase çorba
1-2 köfte kadar et VEYA 2-3 köfte kadar tavuk/balık
VEYA 1 tabak kurubaklagil yemeği
Bol salata (az zeytinyağlı)
4yemek kaşığı (silme) pilav/makarna
İkindi16:00) 1 adet gofretli / bisküvili çikolata
Akşam18 - 19 ) [ 1 su badağı su + 1 kas salata ]
1 kase çorba
1 - 2 köfte kadar et VEYA 2 - 3 köfte kadar tavuk / balık
Bol salata (çok az zeytinyağlı)
1 ince dilim (esmer) ekmek
VEYA 1 kase çorba ve 1 ince dilim ekmek yerine 4 yemek kaşığı pilav/makarna
GeceYatmadan bir iki saat önce) 1 kase yoğurt/süt + 1 porsiyon meyve
hepsi bu kadar :):teytey::smiley-cool::hooray::dance:
pericim hoş geldin şekerim görüşmeyeli nasılsın özledim seni.ay listen harika gördüğüm kadarıyla çikolata bile var .ben senin bu hafta 800 gram vereceğine inanıyorum .ama sakın moralini bozma şekerim 600 de gayet iyi.amanınnn bir diyet listem bile yokkk.periş listeni bana ödünç verirmisin.
NOT:yazan havuçlu annen.
çikolat ben de sıkı diyet yaparken birkaç kere fena kaçırmıştım hatırlıyosan ama ertesi gün az yiyp sıvı alarak halletmiştim. o kadar yıkılma bir gün yedin diye ama hep de öyle yapma hayatım..
aaa kizallarrrr listeye baktimda bende hic fena bir sirada degilimmmmm beni niye tebrik etmiyosunuzzzz:dilcikar: ben 68 dim aslinda diyete basladigimda o yuzden süphe ettim kallistecim .. ama ilk basladigim tarihten alinmis oyle yaziyor altinda
canlarm merhabalar.. akşam mervişimin msajından itibaren okudum ama bugün herkes evde harala gürele gidiyoruz yarın sabah yazabilirim sanırım, merak edenlere yazıyım aliş bugün iyi gece ateşlenmedi... öpüyorum hepinizi..
belki boyun uzundur mersacimboyun ne kadar? kac yasindasin? ben 164 düm yasimda 31.. bilemiyorum ki babadan bir hastalik bu kilo fobim var.. trafik kazasiyla 10 kilo almistim ve 2 yildir vermeye calisiyorum .. yas ilerleyince gercekten zor oluyor... teyzelerimizle sakalasirdik .. kizardim kilolular diye.. onlarda sizleride görücez " biz 4 cocukla 48 kilodaydik, 3 cocukla 50 kiloyduk" diyorlar.. acaba gercek mi bir süre sonra kendiliginden kilo mu aliyorsun .. dikkat etmediginde.. ama bizlerin isi gercekten zor.. o teyzeler belkide bir cips yememislerdir 50 yasina kadar.. off ben bu asri sevmedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?