Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom ne sınavı ya kpss ye hazırlanmıyormuydun sen ? eğer kpss ise daha zaman yok mu telaşlandım bak şimdi ben de güya sınava girecem hiçbişeyden haberim yok dahası çalışmıyorum bile
yok canım kpss değil ona daha cok var başvurular bile başlamadı yerimseniben
kusura bakma canım pek giremedim bu aralar yazamadım sana cevap farkındayım. yediklerin evet sağlıksız ve az olmuş ama hergün böyle olmadığı sürece sorun yok..

günaydınlar
dün dışardaydım bütün gün, bugün de öyle olur sanıyorum.. kallisimin dediği gibi evdeyken de girmedim eşim varken pek oturmam ben bilg başına. şimdi o uyurken biraz bakayım dedim.

kallisim ya bu listede ben niye o kadar aşadayım. 80 le başlayıp 61 le ayrıldım. şu an listede yokum veya mezun olmadım diye mi yazılmamış sence?

çikolat ben de sıkı diyet yaparken birkaç kere fena kaçırmıştım hatırlıyosan ama ertesi gün az yiyp sıvı alarak halletmiştim. o kadar yıkılma bir gün yedin diye ama hep de öyle yapma hayatım..

anyela ya çook çokk geçmiş olsun. perisaati de güzel devam ediyor hadi bakalım..

çitolcüm ben 78-65 arasında her hafta 1 kilo veriyodum istesen sen 2 verirsin. bir hafta sıkıp çok verdiğini görsen zaten bir daha bırakmazsın motive olursun..

günaydın hanımlar
bugun saat 10 dan sonra elektirik yokmuş bende şimdi degerlendiriyim geçmişe bakıyım diye erkenden geldim

bijo bilmiyormki şu an bünyem naısl çalışıyorr
uzun süre önce tüm horman tıroidvs kan tahlili ne baktırmıştım hiç bir sorun yoktu şükür
bu ay deneyim olmassa istedigim gibi bi gideyim doktora baktırayım herleye
dünkü menüm

10,00 sıkı bir kahvaltı

14,00 gezmedeydim olabildigincee az atlamaya çalıştım

7-8 patateslibulgurlu köfte-turşu-marul

15,30 bir pogça- 4 kat bisküvi arasında pudıng

20,30 3 parça ızgara tavuk- yogurt - 1 tane közlenmiş biber

günaydın millet bu gün sabah yürüyüşümü yapamadım dünde.
dünki yediklerimi yazayım .
sabah :1,5 dilim k.ekmek.peynir zeytin yeşillik.
ara:1 parça peynir ve yarım dilim k.ekmek.
öğle:eve değildim.o yüzden düzensiz oldu.2 tane peynirli börek(küçük ve yağsız)
ara:2 tane kepekli bisküi.
akşam:tavuk ızgara yarım kase ıspanak çorbası.2 kaşık patates salatası.
ara:3 kayısı 3-4 tane ceviz.
dünün çok iyi olmadığının farkındayım .evde olmayınca bütün düzen bozuluyor.bu günde pazar allahım sen beni koru...

günaydın takımcığım ve de iyi pazarlar...

gün var bende bugün biliyorsunuz ,sabah 8 de kalktım. sucuklu kaşarlı börek ve çikolata soslu ıslak kek yaptım. mis gibi kokuyorlar,mantı yapmıştık kayınvalideyle,onları da zaten misafir gelince haşlayacağım. amerikan salatası yaptım...durum fena yani.. ama ben ne yapacağım,birazdan kendime bir salata yapıp,midemi onunla dolduracağım ve bu saydıklarımdan yemeyeceğim.bunu söylerken ağlamak istiyorum ama,ama gerçekler acıdır kaydirigubbakcemile3 kızlar beni teselli edin.sonuçta bu yiyecekler hep var olacak ve ben birgün yiyebilirim değil mi eyvahedigeldismile imza : kendini çok zor durumda hisseden bir insanoğlu kaydirigubbakcemile3 neyse fazla geyik yaptım,akşama tombilim başta olmak üzere,hepinize rapor vereceğim...

tatlım sence 600 gr az mı? bence yanlış düşünüyorsun,süper kilo vermişsin. bak şöyle düşün,biz bu kiloları 10 gün içinde almadık kı,10 günde hemencecik verelim? değil mi ama... hiç verememekten iyidir ve ayrıca yavaş giden kilolar bir daha gelmez.bunu da unutma olur mu canım.harikasın,lütfen devam et!

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 demek özledin hee,vah vaaaah!
bence sen bu diyeti yapma mersam,bırak onu periş yapsın:))
havuçlı anne hee.. bu da güzelmiş..:)kaydirigubbakcemile3

haklısın canım ben de öyle yaptım zaten , bol su içerek bile telafi ediliyor ertesi gün. ama tabii ki bunu sık tekrarlarsan,hiçbirşey telafi edemez onu da biliyorum.ya zaten her zaman öyle olmam ben,o gün cidden dayanamadım.önüne diyet birşeyler de gelmediği için,acıkınca mecbur onları yiyorsun.halbuki bir salata yesem o kadar abartmaz,bir iki kaşık mantıyla kapatırdım meseleyi...neyse bugünü de atlatayım da Allah ın izniyle :)
aaa kizallarrrr listeye baktimda bende hic fena bir sirada degilimmmmm beni niye tebrik etmiyosunuzzzz:dilcikar: ben 68 dim aslinda diyete basladigimda o yuzden süphe ettim kallistecim .. ama ilk basladigim tarihten alinmis oyle yaziyor altinda

hadi tamam tamam seni de tebrik ederiz kaydirigubbakcemile3
canım hakikaten iyi vermişsin hee,biz seni 68 diye hatırlamadığımız için hiç..maşallahhh!

günaydinlarrrrrrrrrrr..
mersacigim iyi bir destek aldin püsküütün listesinden .. sen bu gazla bu hafta iki kilo verirsin ve listede ikinci sirayi alirsin 3 hafta sonrada ilk sirayi. isallahhhhhhhhhhhhhh
piacigim senide kutluyorum canimmmmmm oldugun yer cok güzellllll 12. siradasin ilk ona girmek icin cabalaman lazim.
cedricim in takima ilk girdigi haftalari düsündüm. kallisim hatirlar bir haftada 5,5 kilo vermisti. takimda olsaydi mutlaka listedeki yeri cok güzel olurdu mersam gibi..(( canim benim nerelerdesin)):1hug:

canlarm merhabalar.. akşam mervişimin msajından itibaren okudum ama bugün herkes evde harala gürele gidiyoruz yarın sabah yazabilirim sanırım, merak edenlere yazıyım aliş bugün iyi gece ateşlenmedi... öpüyorum hepinizi..

canım benimde vaktim yok sadece sana cevap yazıp çıkacam.çok sevindim alişin iyi olmasına aman onlara bişey olmasın.şu dünyada çocuklarımızdan kıymetli ne var.onlar hasta olacağına ben olayım derim hep .geçmiş olsun arkadaşım alişide öpüyorum.

Selam kızzzlar;
Biraz geçmişi okudum.
Kalliste'mmmm Canım Doğum GüNüN kutlu olsun hayatım.Nice mutlu, sağlıklı, hayırlı yıllar olsun. Kusuruma bakma cuma sabahından beri netin başına nacak geçebildiiim.
Eeee kolay değil sokak sokak gezip durdum.Evim evim güzel evim!...Şükür evime koltuğa totoşumu koyabildim .Cuma tüm gün ticaret odasında bir binadan diğerine bir kattan diğerine gidip durduk.Sonuçta da 20-25 gün sonra Ankara'dan işimize devam edip edemeyeceğimize dair cevap gelecekmiş.
Dün sabah 10 da çıktık.Büyük kızın okullar arası şarkı yarışması varmış.Bostancı gösteri merkezinde.Saat 12 de içeri Fuaye aldılar.!3'de salona aldılar.Saat14.30 da konser başladı saat 19 kadar devam etti.Akşam dönerken köprüye varana kadar 1.30 saat geçti.Gece 22 de evde olduk.Var mı böyle birşey.
Kalliste'm ben değil gezi kolu başkanı, geçen hafta sokak süpürgesi oldum.
Yazacak çok şey varda içerden kızlar çağırıyor.Yarın sabahtan bir aksilik olmazsa buradayııım.Dün neler yaptım yazayımda ölün gülmekten.Öptüüüm hepinizi.......

selamm

kallisim gecmis olsun yaa.. buaralar yine salgin agir grip

bijouxtamam canimbende genelde acamiyorum cocuklar babalari evdeyken .. bizimkininde calisma duzeni biraz garip.. haklisin

ben bugünde sagliksizdim az yedim ama... islerim vardi cok tum gun yiyemedim aksam yedim sadece..

chokocum, reyhan ablacim benim yükselmem imkansiz heralde artik yaa..versem kilomu gerisi onemli dil. hani listeye girerken ilk yazildiginda kilon yazilmiyor 1 hafta sonra listeye giriyorsunya ben iste basladigimda 68,800 flndim .. o hafta basldim demek listeye girdigimde 1 haftada 67 oldum .. ama o kalabalikta yine iyi gördüm kendimi.. hosuma gitti :))

kizlar ben bu hafta ve haftaya yokum carsamba gidicem sonraki hafta cumartesi gelicem ..1 hedef kilo almamak
2. hedef mümkün se vermek
belki olur yaa..

ya burda havalar hala öyle soguk ki sürekli yagmur ve eksilerde havalar.. uzun yillardir böyle uzun soguk olmamisti..disarda yürümeyi cok özledim

birde benim bir mahkemem vardi istanbulda bizim lehimize sonuclanmis... cok mutlu oldum ya

piacım iyi akşamlar canım seni gördüm şimdi .hafta sonu ya kimseler yok.senle bijoda kilomu kaldıki siz koruyun yeter aslında keşke ben senin ilk başladığın kiloya gelebilsem baksan benim hedef kilom bile senin zayıflamaya başladığından fazla.mirmirmirmirfisfisfis:sinifsinif:

oburcum nerdesin ya merak ettim seni.valla gelmeyince özlüyorum sizi.ben bu aralar buranın demirbaşı oldum.bekliyorum bir gelen olurda iki çift laf edermiyiz diye...dün neler oldu onuda çok merak ettim.ay bende ne meraklı oldum..:kedi:

belki boyun uzundur mersacimboyun ne kadar? kac yasindasin? ben 164 düm yasimda 31.. bilemiyorum ki babadan bir hastalik bu kilo fobim var.. trafik kazasiyla 10 kilo almistim ve 2 yildir vermeye calisiyorum .. yas ilerleyince gercekten zor oluyor... teyzelerimizle sakalasirdik .. kizardim kilolular diye.. onlarda sizleride görücez " biz 4 cocukla 48 kilodaydik, 3 cocukla 50 kiloyduk" diyorlar.. acaba gercek mi bir süre sonra kendiliginden kilo mu aliyorsun .. dikkat etmediginde.. ama bizlerin isi gercekten zor.. o teyzeler belkide bir cips yememislerdir 50 yasina kadar.. off ben bu asri sevmedim yaa

yok be hayatım boyum senden sadece 2 santim uzun yaşımda 38 .ben hiç bir zaman zayıf olmadım evlendiğimdede 67 kiloydum ama öyle şişman şişman bir kızda değildim .15 senede offf aman allahım 33 kilo almışım .bizde genetiğin de çok önemli bir yeri var sülalede zayıf yokkiiii.rahmetli annem hamburgerin tadına hayatı boyunca 1 kere baktı benim zorumla ve yemedi bana verdi.bizler bıraksalar hergün yiycez.eski nesil tabiki çok daha sağlıklı besleniyordu.

evet gercekten eskiler cok daha sansliydilar.. babam zayifdir ama annecigim masaallah ama 50 sinden sonra kilo aldi iyice.. ondan önce normaldi..babam zayif hareketli sportifdir..benim fizigimde anneme benziyor ayaklarim fln ayni annem kaydirigubbakcemile3 bildigin pudding kaydirigubbakcemile3 kimi insan 70 oluyor ama 60 görünüyor kemikler fln var onlarin iste vardir bazi sebebleri ben senin resmini görmüstüm .. cok hos gorunuyordun .. ben istedigim kiloya geliyim resmimi koyarim belki.. keske 68 ikende cekilseydim .. ama ozamanda yüzler ne guzel oluyor degil mi? :) pamuk gibikaydirigubbakcemile3

hey ben geldim millet !

bugünü fazla kaçırmadan atlattım. neyse...

ben yarın bir diyete başlıyorum. daha önce,yani eskiler bilirler. bana bunu çok ünlü bir diyetisyen vermişti,sahnemi izlemeye gelmişti de,hemen oracıkta yazmıştı.daha önce yapanlar oldu ve sonuç çok iyi....1 haftada 3,5 kg verdiriyor.bu haftaki kaçamaklarım sonucu,1 hafta yapmaya karar verdim.ve kesinlikle uyacağım. benimle yapacak olan var mı? hemen aşağıya yazıyorum

sabah : kornflakes 1 kase,yağsız süt veya yoğurt,1 haşlanmış yumurta

ara: bir yeşil elma

öğle : ızgara tavuk veya balık veya et (miktar belirtmemiş ama kafası güzeldi diyetisyenin,unutmuştur:)).çok abartmayın) yanında salata (ızgara da ,salata da yağsız)

ara : 1 yeşil elma

ara: 1 meyve

akşam : sınırsız sebze haşlama veya ızgara

not: günde 40 dk yürüyüş

valla cikolatam bunlari bana biri hazirlasa ben seve seve sana eslik ederim..aklinialirimsmile
hepside aklima yatti cok güzel bir menü.. ama simdi cok uykum var yatacagim hazirliyamam birsey yarinda is var sabah erkendende kaan gelecek bana.. neyse baska zaman insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…