- Emoji Skoru
- 14.112
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.801
Benim evde var kız hemde hacidan gelme ne kadar dayanıyor ki nasıl saklsam kiAyy ben cok severim hurmayi dukan ramazan ayin 1 tane hurmaya izin vermis gcen yanindan gectm icim gide gide
Ben süt ve hardal sosla bi saat beklettim sonra pisirdim yumuşacık olmuştum yerlerde üzerine döktümHardal sosu baktm ama bulamadm bende köri aldm canm bulursam denicem kokusu yaprken kotu bi geldi ama yiyince gzel oldu bende sutle yaptim senin dedigin gbi
Eki Görüntüle 1900167 Akşam yemeği bu şekilde lorlu baharatlı chicken fajita ve yağsız yogurt
Eki Görüntüle 1900170 Bu da dukan muffin ekmeklerim
Benim sabah kahvaltım 3 kare çikolata
Saat 3 gibi
Öğlen adana dürüm
Ayran
Bugünü böyle bitireceğim.
2 mile leslie 20 dakika kolbastı oynayacağım 7 gibi nasipse
Anam dukana uygun sebze yersin sanıyodum elmalar mandalinalar, ohh sefan olsun :)İçeceklerden neler serbest ben şimdi elma marul ve salatalık tan olusan Akşam yemeğimi yiyorumwalla ben akşamda acilmazsa uzayliyim galiba
Elma derken benim gibi kacamakmi yoksa braktinmi dukani
Ay bu eşler beni öldürecek, tam yapıyorum oh 6 günlük ekmeğim diyorum, hop bizimki de yiyo :) bi de hergün :) oldu mu sana 3 günde bi ekmek yapma :) kızlar söylemiş gerçi ama bende sölim aynen ödem tutmayacak kadar kornişon-turşu yiyebilirsin, abartmadan yani :)Bende ilk defa dun aksam ekmek yaptim canim esim bile yeditursu yiyebiliyomusun exspresde
Hahah, kız Betül Nası bi yer orası, bizimkilerin de boğazı hiç durmuyordu valla allahtan bi dukandaşım daha oldu da rahatladım :)ooo ne güzel iş yeri.... bizim burda açlıktan ölsen kimse dönüp bakmaz :))
Afiyet olsun canım, özellikle mandalinaya bayıldımm /)Bugünkü menüm
Şifa orucu 1.gun çiğ sebze meyve günü
Öğlene kadar su ictim
Kurstan gelince
1 salatalık
1 domates
5 gibi
Marul salatalık ve elmadan oluşan limonsuz tuzsuz salata
Ara da
1 salatalık ve yarım kırmızı pancar limonla yerim
1 elma
1 mandalina
Su 3 litreye tamamlarim
Daha sadece normal çay içtim belki Yeşilçay ve bir Türk kahvesi içerim
@inatettimolacaknilsub morordek T tatlitambak @wendy
Aman kız tadını bilmediğin bişi mi sanki, güçlendirmede yersin boşver :)Sevgili eşim biraz önce önümde kalın patates kızartmalarini afiyetle yuttu. Neyse of of.
Canım inşallah, Melek yüzlü dukandaşım :)İnş cnm hedefine ulaşırsın bende bu resimdeki halime dönmek istiyorumEki Görüntüle 1900222
Ay onun salatasını falan da yapıolar, bende deneyim bari, kelek severim lezzetli demek ki :)Bu arada salatama çiğ kabakta koydum ilk defa çiğ yiyorum tadı fena değilmiş kelek gibi
Menumu yazayim diye girdim ama ne cok konusulmus sayfalarım birikmis yahuiki konuyada yabanciyim sifa orucu ve dukan ondan yorum yapamiyorum kizlar..gelelim menume
Sabah
2has.yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
3 zeytin
Ara
1kase yogurt
2mandalina
Aksam
1kase mercimek corbasi (icine patates koymadm)
Avuc ici kadar haslanms kirmiz et
Tursu
7hurma
Su2 5 litre
30 dakika eliptk
Kizlar tursu yenmesinde bi sakinca varmiydi ya
morordek @toplight @inatettimolacak nilsub
Bana verdikleri bu canm
Eki Görüntüle 1900234
Ay ben bayılırım köri sosuna, hardalı sevemedim, bu ara eşim taktı fırın tavuğa, pratik gelio onu yiyoz habire, güzel bi köri soslu tavuk istedi canım :)Hardal sosu baktm ama bulamadm bende köri aldm canm bulursam denicem kokusu yaprken kotu bi geldi ama yiyince gzel oldu bende sutle yaptim senin dedigin gbi
Benim evde var kız hemde hacidan gelme ne kadar dayanıyor ki nasıl saklsam ki
Herkes yazmis zaten fazlasi odem yapar turşunun, az tuketebilirsin de cidden 7 hurma ne kiz daha az yeseydin ya :)Menumu yazayim diye girdim ama ne cok konusulmus sayfalarım birikmis yahuiki konuyada yabanciyim sifa orucu ve dukan ondan yorum yapamiyorum kizlar..gelelim menume
Sabah
2has.yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
3 zeytin
Ara
1kase yogurt
2mandalina
Aksam
1kase mercimek corbasi (icine patates koymadm)
Avuc ici kadar haslanms kirmiz et
Tursu
7hurma
Su2 5 litre
30 dakika eliptk
Kizlar tursu yenmesinde bi sakinca varmiydi ya
morordek @toplight @inatettimolacak nilsub
Mini miniciktir belkiHerkes yazmis zaten fazlasi odem yapar turşunun, az tuketebilirsin de cidden 7 hurma ne kiz daha az yeseydin ya :)
T tatlitambakmedusa38 canlar naptınız ? benim 2 elma 2 armut oldu bu saate kadar .. açlık var biraz ama idare ediyorum sizde durumlar nasıl ?
Insallah oyledirMini miniciktir belki
Saol cnm iyi dileklerin icinWauww, süper olmuş dukandaşım, ellerine sağlık :)
Bu da süper görünüyor, bak alışıyorsun iyice dukana :)
Kız bu nasıl menü :) ben diyette değilken böle yemiyodum, valla denemelik :) allahtan akşamı erken kapatıosun:)
Anam dukana uygun sebze yersin sanıyodum elmalar mandalinalar, ohh sefan olsun :)
Yok anacım, dukanımsı şifa orucu başlangıcı :)
Ay bu eşler beni öldürecek, tam yapıyorum oh 6 günlük ekmeğim diyorum, hop bizimki de yiyo :) bi de hergün :) oldu mu sana 3 günde bi ekmek yapma :) kızlar söylemiş gerçi ama bende sölim aynen ödem tutmayacak kadar kornişon-turşu yiyebilirsin, abartmadan yani :)
Hahah, kız Betül Nası bi yer orası, bizimkilerin de boğazı hiç durmuyordu valla allahtan bi dukandaşım daha oldu da rahatladım :)
Afiyet olsun canım, özellikle mandalinaya bayıldımm /)
Aman kız tadını bilmediğin bişi mi sanki, güçlendirmede yersin boşver :)
Canım inşallah, Melek yüzlü dukandaşım :)
Ay onun salatasını falan da yapıolar, bende deneyim bari, kelek severim lezzetli demek ki :)
Kuzucum ödem yapmayacak kadar ye aklında bulunsun :) menü süper bu arada:)
Ama zaten bizde bağırsağı bugün bosaltacaz cnmBen başlamadım ki kiz. Akşamdan yazsaydinizgece babağırsak boşaltici kullanırdim. Ben daha sonra Ay apartman aryik
Cok nefis gozukuyor afieyt olsun cnmEki Görüntüle 1900167 Akşam yemeği bu şekilde lorlu baharatlı chicken fajita ve yağsız yogurt
Durumu lavassiz yesen daha iyiydi sanki kuzu afiyet olsun erken bitirmssnBenim sabah kahvaltım 3 kare çikolata
Saat 3 gibi
Öğlen adana dürüm
Ayran
Bugünü böyle bitireceğim.
2 mile leslie 20 dakika kolbastı oynayacağım 7 gibi nasipse
Beni. İngiliz tuzuna falan ihtiyaç kalmayacak yediğim sebzelerden çalışıyor bağırsaklar @wendy çim mandalina en masum meyve geldi bana arad meyveleri goturdum ama fazlasıyla gidecek merak etmeBen başlamadım ki kiz. Akşamdan yazsaydinizgece babağırsak boşaltici kullanırdim. Ben daha sonra Ay apartman aryik
İçtiğim yesilcayin haddi hesabı yok. Gram işlemiyor.Önce bitki çayları Yeşilçay kiraz sapı form çayı hangisi iyi geliyorsa onları dene ise yaramazsa İngiliz tuzu veya karbonatın kullanabilirsin İngiliz tuzu çok etkili ishal bile yapıyor arkadaşın biri oldu da
Şimdi iç suyuda basın agrimasin saf protein günü ne de olsa ben içmeye verdim şimdi kendimiBende bugünkü menümü yazayım; saf protein günüm
Sabah; dukan krebi, şekersiz çay
Ara; 1 çift sarılı yumurta, yarım kk peynir
Bi ara daha; şekersiz Türk kahvesi, şekersiz nescafe (amma üst üste getirmişim :))
Öğleden az sonra; minicik tavuk, 1-2 kaşık yoğurt
Ara; ziyarete gitmiştim 1 Türk kahvesi
Akşam 5 gibi; kıyma + peynirli omlet, yarım bardak zero
Su içmeye vaktim olmadı; 1 lt civarı
Spor; çamaşırı koydum yürüyüşe çıktım, 1 saate yakın tempolu yürüyüş :)
morordek nilsub medusa38 azaydidem Pumpkinspicelattee
İngiliz tuzu alacan ozaman böyle sıkıntın olunca kullanırsınız hem kararlarda var cnmİçtiğim yesilcayin haddi hesabı yok. Gram işlemiyor.
Aktarİngiliz tuzu alacan ozaman böyle sıkıntın olunca kullanırsınız hem kararlarda var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?