Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hardal sosu baktm ama bulamadm bende köri aldm canm bulursam denicem kokusu yaprken kotu bi geldi ama yiyince gzel oldu bende sutle yaptim senin dedigin gbi
Ben süt ve hardal sosla bi saat beklettim sonra pisirdim yumuşacık olmuştum yerlerde üzerine döktüm

Eki Görüntüle 1900167 Akşam yemeği bu şekilde lorlu baharatlı chicken fajita ve yağsız yogurt

Wauww, süper olmuş dukandaşım, ellerine sağlık :)

Bu da süper görünüyor, bak alışıyorsun iyice dukana :)

Benim sabah kahvaltım 3 kare çikolata

Saat 3 gibi
Öğlen adana dürüm
Ayran

Bugünü böyle bitireceğim.

2 mile leslie 20 dakika kolbastı oynayacağım 7 gibi nasipse

Kız bu nasıl menü :) ben diyette değilken böle yemiyodum, valla denemelik :) allahtan akşamı erken kapatıosun:)

İçeceklerden neler serbest ben şimdi elma marul ve salatalık tan olusan Akşam yemeğimi yiyorum walla ben akşamda acilmazsa uzayliyim galiba
Anam dukana uygun sebze yersin sanıyodum elmalar mandalinalar, ohh sefan olsun :)

Elma derken benim gibi kacamakmi yoksa braktinmi dukani

Yok anacım, dukanımsı şifa orucu başlangıcı :)

Bende ilk defa dun aksam ekmek yaptim canim esim bile yedi tursu yiyebiliyomusun exspresde
Ay bu eşler beni öldürecek, tam yapıyorum oh 6 günlük ekmeğim diyorum, hop bizimki de yiyo :) bi de hergün :) oldu mu sana 3 günde bi ekmek yapma :) kızlar söylemiş gerçi ama bende sölim aynen ödem tutmayacak kadar kornişon-turşu yiyebilirsin, abartmadan yani :)

ooo ne güzel iş yeri.... bizim burda açlıktan ölsen kimse dönüp bakmaz :))
Hahah, kız Betül Nası bi yer orası, bizimkilerin de boğazı hiç durmuyordu valla allahtan bi dukandaşım daha oldu da rahatladım :)
Afiyet olsun canım, özellikle mandalinaya bayıldımm /)
Sevgili eşim biraz önce önümde kalın patates kızartmalarini afiyetle yuttu. Neyse of of.
Aman kız tadını bilmediğin bişi mi sanki, güçlendirmede yersin boşver :)
İnş cnm hedefine ulaşırsın bende bu resimdeki halime dönmek istiyorum Eki Görüntüle 1900222
Canım inşallah, Melek yüzlü dukandaşım :)

Bu arada salatama çiğ kabakta koydum ilk defa çiğ yiyorum tadı fena değilmiş kelek gibi
Ay onun salatasını falan da yapıolar, bende deneyim bari, kelek severim lezzetli demek ki :)

Kuzucum ödem yapmayacak kadar ye aklında bulunsun :) menü süper bu arada:)

Kızz bu sodyum bi karbonat olmaz o, magnezyum olacaktı, üstünde de İngiliz karbonatlı yazıyo eczacı doğru vermiş oluyo bu durumda :) sen magnesie calcinee ya da İngiliz tuzu olan magnezyum sülfat alıcan:)
Bu aldığın soda :) perdelerini falan yıka içme :)

Hardal sosu baktm ama bulamadm bende köri aldm canm bulursam denicem kokusu yaprken kotu bi geldi ama yiyince gzel oldu bende sutle yaptim senin dedigin gbi
Ay ben bayılırım köri sosuna, hardalı sevemedim, bu ara eşim taktı fırın tavuğa, pratik gelio onu yiyoz habire, güzel bi köri soslu tavuk istedi canım :)

Benim evde var kız hemde hacidan gelme ne kadar dayanıyor ki nasıl saklsam ki

Canım uzun süre yiyemiceğini varsayarak buzluda at derim :) hiç bişi olmuyo yeterki buzluğun kokusu sinecek bişeye koyma :)

Ayy okumaktan cevaplamaktan menümü yazamadım :) kız Nilgün nerdesin?

Herkes yazmis zaten fazlasi odem yapar turşunun, az tuketebilirsin de cidden 7 hurma ne kiz daha az yeseydin ya :)

Bende bugünkü menümü yazayım; saf protein günüm

Sabah; dukan krebi, şekersiz çay

Ara; 1 çift sarılı yumurta, yarım kk peynir

Bi ara daha; şekersiz Türk kahvesi, şekersiz nescafe (amma üst üste getirmişim :))

Öğleden az sonra; minicik tavuk, 1-2 kaşık yoğurt

Ara; ziyarete gitmiştim 1 Türk kahvesi

Akşam 5 gibi; kıyma + peynirli omlet, yarım bardak zero

Su içmeye vaktim olmadı; 1 lt civarı
Spor; çamaşırı koydum yürüyüşe çıktım, 1 saate yakın tempolu yürüyüş :)

morordek nilsub medusa38 azaydidem Pumpkinspicelattee

Saol cnm iyi dileklerin icin

Ben başlamadım ki kiz. Akşamdan yazsaydinizgece babağırsak boşaltici kullanırdim. Ben daha sonra Ay apartman aryik
Beni. İngiliz tuzuna falan ihtiyaç kalmayacak yediğim sebzelerden çalışıyor bağırsaklar @wendy çim mandalina en masum meyve geldi bana arad meyveleri goturdum ama fazlasıyla gidecek merak etme

İçtiğim yesilcayin haddi hesabı yok. Gram işlemiyor.

Şimdi iç suyuda basın agrimasin saf protein günü ne de olsa ben içmeye verdim şimdi kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…