- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.761
Su iceceksin ben diğerleri için dedimhadi yaa ben sabahtan beri su içiyom 1 fincan yeşilçay içtim 1 fincan türk kahvesi kefir de 200 ml heralde çoktan geçmiştir
zaten senede 1 den fazla yapmayın deniyor canım sürekli yapılması sakıncalı olur gibime geliyor
biliyorlarr inadına yicen mi diye soruyolar bide güzelmiş tazeymiş diye konuşmalar geçiyor
yaa böyle işyeri mi olur bi gün yaşpasta bi gün profiterol yiyolar burda diyette olmak çok zor
Diyet yapmak her yerde zoryaa böyle işyeri mi olur bi gün yaşpasta bi gün profiterol yiyolar burda diyette olmak çok zor
Dükan bırakılırdı okadar kişiyi dukanci yaptım takımda var okadar kişi kacarmi bu fırsat benimki şifa amaçlı en fazla on gün ama çok iyi dayanirsam devamında gelebilirElma derken benim gibi kacamakmi yoksa braktinmi dukani
Ben exsprese baalicaksn dye biliodum canm ondan sey ettimBenimki ekspres değil normal dukan evet makul ölçüde yeniyor
Ayy ne kadr kotuler gcik olurdm benhadi yaa ben sabahtan beri su içiyom 1 fincan yeşilçay içtim 1 fincan türk kahvesi kefir de 200 ml heralde çoktan geçmiştir
zaten senede 1 den fazla yapmayın deniyor canım sürekli yapılması sakıncalı olur gibime geliyor
biliyorlarr inadına yicen mi diye soruyolar bide güzelmiş tazeymiş diye konuşmalar geçiyor
Dükan bırakılırdı okadar kişiyi dukanci yaptım takımda var okadar kişi kacarmi bu fırsat benimki şifa amaçlı en fazla on gün ama çok iyi dayanirsam devamında gelebilir
Yok 55 olana kadar dükan benim amcamAnladim brakma zaten benim dukani birakmama sebebim burdaki dukancilar
Yok kilo fazla olduğu için beni orijinali paklarBen exsprese baalicaksn dye biliodum canm ondan sey ettim
Sağol canım dikkat et kendineoff canım çektiii sabahtan beri elma armut yiyomm benafiyet olsun canım
Pil işini hallettinmi sabah bi daha tartil bakalımYok kilo fazla olduğu için beni orijinali paklar
Sevgili eşim biraz önce önümde kalın patates kızartmalarini afiyetle yuttu. Neyse of of.
Sen tadını biliyosun zaten onu yersen daha fazla kilo alabilirsin bi anlık zevk için bende çok severim patates dukana başlamadan bi gün önce salatasini yapmıştım uzun sure yiyemiyecegim diye sen kaybettiklerini değil kazanacaklarını dusun aç kalmiyacaksan zaten dukanda da izinli güzel yemekler varSevgili eşim biraz önce önümde kalın patates kızartmalarini afiyetle yuttu. Neyse of of.
Nerdeee direk okuldan geldim yemeğimi hazırlayıp yedim. Saatçi bulacam da takacam. Anneminki ile yola devamPil işini hallettinmi sabah bi daha tartil bakalım
Evet 1.5 kilo gitmiş. Bakalım yarın ne kadar gidecek.Canim bugun 2. Gnundu dimi tartildinmi bu sabah ne kadr gtmis
Bence yeme yiyip duraklatma kiraz sapı çayı falanda iyi geliyo salatalikla iyi geliyo ben hergun nerdeyse cacık yediğim için kabizlikta olmuyodumedusa38 sence smdi 1 tane elma yiyim mi kabizligima iyi gelirmi simdi kiraz sapi cayimida iciyorum yemegimde pisoyo napim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?