Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence yeme yiyip duraklatma kiraz sapı çayı falanda iyi geliyo salatalikla iyi geliyo ben hergun nerdeyse cacık yediğim için kabizlikta olmuyodu
Ama bgun saf protein gnum yiyemem nese kiraz aapi cayiyla idare edicem yarinda senin gbi cacik yaparim yerim ozman bundan sonra sebze gunlerinde hep cacik yapicam bol sebze yicem bakalim nolcak

Ama bgun saf protein gnum yiyemem nese kiraz aapi cayiyla idare edicem yarinda senin gbi cacik yaparim yerim ozman bundan sonra sebze gunlerinde hep cacik yapicam bol sebze yicem bakalim nolcak
Pırasa ıspanak karnabahar lifli sebzeler yemeye çalış yeşil salata yap az sebze yenildiği içinde kabız olunuyo ben kornişon hakkı yemedigim için yarım salatalık dogradim protein günlerinde de cacık yağ yakmaya da yardımcı bu arada

medusa38 ben dirayetliyim canım çeker ama yemem. Hedefim önemli benim. Hayatimdaki en anlamlı günlerden birinde kendimi iyi hissedebilmek ve hayallerimi gerçekleştirebilmek için.
İnş cnm hedefine ulaşırsın bende bu resimdeki halime dönmek istiyorum

Masallah hep bole devm et canim benimde ilk gun 1.300 kilo gtmisto 2. Gun 1 kilo gitmisti snra yavasliyo
Genelde herkeste bu kayıp oluyo başlangıç için çok motive edici verdiği hafiflikte rahatlatır normalde kh çok alan birinde çok farkediyo dükan sürekli sis halin bile geçiyor regldende korkmayin ben Regl iken 2.1 kg verdim

Evet aslinda haftalik hedef koyuyorum bi yarisma daha var ordada yarisiyorumda 69.0 olmam lazm ama ben 68.9 olmayi hedefkiyorum hem listeye girerkende yuzdem guzel olsun diye

Bana deseydiniz tuzunu alirdim bu hic bi ise yaramadi bgunde icmedm mide bulandirici bi tadi var

Bana deseydiniz tuzunu alirdim bu hic bi ise yaramadi bgunde icmedm mide bulandirici bi tadi var
İngiliz tuzu ve karbonat benzer sen acaba yanlış mı aldı wendy de dediya magnezyumlu olsun birde arkadaştan karbonatta etki ettiği tuzu daha pahalı ama çözüm bulamiyosan onuda dene ama sonra fazla kullanıp ishal olma

Bgunku menüm saf protein gunu
Kahvalti 12 de
2 haslanmis yumurta
dukan ekmeginden 2 dlim lor peynir ve 2 dilim jambondan tost

Ara bol su ve yesil cay

Kiraz sapi cayi 3 bardak

Aksam 18.30

Köri soslu tavugumun yani Siz tursu yeniliyo diyince bende 2 tursu ekledim sonra 2 tanede biber tursusundan yedim az önce 1 kasik yulaf kepekli 2 kasik yogurt yedim ve bgunmu kapattim

2 bardak daha su icerim yesil cay icerim

Su suana kadr toplamda 11 bardak ictim
Spor olarak 45 dakika plates bakalim sabaha ne olucak

morordek T tatlitambak nilsub medusa38 @w e n d y

Bende hardalla yapmıştım oda güzel olmuştu süt ve hardal sosla tavuğu terbiyeleyip yapmıştım seninki de güzel gorunuyo afiyet olsun

Menumu yazayim diye girdim ama ne cok konusulmus sayfalarım birikmis yahu iki konuyada yabanciyim sifa orucu ve dukanondan yorum yapamiyorum kizlar..gelelim menume

Sabah
2has.yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
3 zeytin

Ara
1kase yogurt
2mandalina

Aksam
1kase mercimek corbasi (icine patates koymadm)
Avuc ici kadar haslanms kirmiz et
Tursu
7hurma

Su2 5 litre
30 dakika eliptk

Kizlar tursu yenmesinde bi sakinca varmiydi ya
morordek toplight inatettimolacak nilsub

Bende hardalla yapmıştım oda güzel olmuştu süt ve hardal sosla tavuğu terbiyeleyip yapmıştım seninki de güzel gorunuyo afiyet olsun
Hardal sosu baktm ama bulamadm bende köri aldm canm bulursam denicem kokusu yaprken kotu bi geldi ama yiyince gzel oldu bende sutle yaptim senin dedigin gbi

Ben tursudan çok 7 hurmaya takildim çok kalorili ya hemde aksam yemissin turşu bi kaç tane ise dukanda da izinli ben pek sevmem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…