- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.781
Ama bgun saf protein gnum yiyemem nese kiraz aapi cayiyla idare edicem yarinda senin gbi cacik yaparim yerim ozman bundan sonra sebze gunlerinde hep cacik yapicam bol sebze yicem bakalim nolcakBence yeme yiyip duraklatma kiraz sapı çayı falanda iyi geliyo salatalikla iyi geliyo ben hergun nerdeyse cacık yediğim için kabizlikta olmuyodu
Masallah hep bole devm et canim benimde ilk gun 1.300 kilo gtmisto 2. Gun 1 kilo gitmisti snra yavasliyoEvet 1.5 kilo gitmiş. Bakalım yarın ne kadar gidecek.
Pırasa ıspanak karnabahar lifli sebzeler yemeye çalış yeşil salata yap az sebze yenildiği içinde kabız olunuyo ben kornişon hakkı yemedigim için yarım salatalık dogradim protein günlerinde de cacık yağ yakmaya da yardımcı bu aradaAma bgun saf protein gnum yiyemem nese kiraz aapi cayiyla idare edicem yarinda senin gbi cacik yaparim yerim ozman bundan sonra sebze gunlerinde hep cacik yapicam bol sebze yicem bakalim nolcak
İnş cnm hedefine ulaşırsın bende bu resimdeki halime dönmek istiyorummedusa38 ben dirayetliyim canım çeker ama yemem. Hedefim önemli benim. Hayatimdaki en anlamlı günlerden birinde kendimi iyi hissedebilmek ve hayallerimi gerçekleştirebilmek için.
Genelde herkeste bu kayıp oluyo başlangıç için çok motive edici verdiği hafiflikte rahatlatır normalde kh çok alan birinde çok farkediyo dükan sürekli sis halin bile geçiyor regldende korkmayin ben Regl iken 2.1 kg verdimMasallah hep bole devm et canim benimde ilk gun 1.300 kilo gtmisto 2. Gun 1 kilo gitmisti snra yavasliyo
Olsun ama ayıptır söylemesi inanılmaz kabızlızim ben iki gündür çıkamadım tuvaleteMasallah hep bole devm et canim benimde ilk gun 1.300 kilo gtmisto 2. Gun 1 kilo gitmisti snra yavasliyo
Evet aslinda haftalik hedef koyuyorum bi yarisma daha var ordada yarisiyorumdaCanım sen kendine haftalık hedef mi koymustun?
Ben senin icin sınırı izne ayrıldıgın kilo olarak düsündügümden 69.9 altısın diye sınırı gectin diye düsünüyordum
3 günde 400 gramı kesin verirsin
Önce bitki çayları Yeşilçay kiraz sapı form çayı hangisi iyi geliyorsa onları dene ise yaramazsa İngiliz tuzu veya karbonatın kullanabilirsin İngiliz tuzu çok etkili ishal bile yapıyor arkadaşın biri oldu daBu kabızlık işi ne olacakmedusa38
Önce bitki çayları Yeşilçay kiraz sapı form çayı hangisi iyi geliyorsa onları dene ise yaramazsa İngiliz tuzu veya karbonatın kullanabilirsin İngiliz tuzu çok etkili ishal bile yapıyor arkadaşın biri oldu da
İngiliz tuzu ve karbonat benzer sen acaba yanlış mı aldı wendy de dediya magnezyumlu olsun birde arkadaştan karbonatta etki ettiği tuzu daha pahalı ama çözüm bulamiyosan onuda dene ama sonra fazla kullanıp ishal olmaBana deseydiniz tuzunu alirdim bu hic bi ise yaramadi bgunde icmedm mide bulandirici bi tadi var
Bende hardalla yapmıştım oda güzel olmuştu süt ve hardal sosla tavuğu terbiyeleyip yapmıştım seninki de güzel gorunuyo afiyet olsunBgunku menüm saf protein gunu
Kahvalti 12 de
2 haslanmis yumurta
dukan ekmeginden 2 dlim lor peynir ve 2 dilim jambondan tost
Ara bol su ve yesil cay
Kiraz sapi cayi 3 bardak
Aksam 18.30
Eki Görüntüle 1900230
Köri soslu tavugumun yani Siz tursu yeniliyo diyince bende 2 tursu ekledim sonra 2 tanede biber tursusundan yedimaz önce 1 kasik yulaf kepekli 2 kasik yogurt yedim ve bgunmu kapattim
2 bardak daha su icerim yesil cay icerim
Su suana kadr toplamda 11 bardak ictim
Spor olarak 45 dakika plates bakalim sabaha ne olucak
morordek T tatlitambak nilsub medusa38 @w e n d y
İngiliz tuzu ve karbonat benzer sen acaba yanlış mı aldı wendy de dediya magnezyumlu olsun birde arkadaştan karbonatta etki ettiği tuzu daha pahalı ama çözüm bulamiyosan onuda dene ama sonra fazla kullanıp ishal olma
Hardal sosu baktm ama bulamadm bende köri aldm canm bulursam denicem kokusu yaprken kotu bi geldi ama yiyince gzel oldu bende sutle yaptim senin dedigin gbiBende hardalla yapmıştım oda güzel olmuştu süt ve hardal sosla tavuğu terbiyeleyip yapmıştım seninki de güzel gorunuyo afiyet olsun
Ben tursudan çok 7 hurmaya takildimMenumu yazayim diye girdim ama ne cok konusulmus sayfalarım birikmis yahuiki konuyada yabanciyim sifa orucu ve dukan ondan yorum yapamiyorum kizlar..gelelim menume
Sabah
2has.yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
3 zeytin
Ara
1kase yogurt
2mandalina
Aksam
1kase mercimek corbasi (icine patates koymadm)
Avuc ici kadar haslanms kirmiz et
Tursu
7hurma
Su2 5 litre
30 dakika eliptk
Kizlar tursu yenmesinde bi sakinca varmiydi ya
morordek toplight inatettimolacak nilsub
Bir eczacı olarak@ wendy senden yorum bekliyoruzBana verdikleri bu canm
Eki Görüntüle 1900234
Ayy ben cok severim hurmayi dukan ramazan ayin 1 tane hurmaya izin vermis gcen yanindan gectm icim gide gideBen tursudan çok 7 hurmaya takildimçok kalorili ya hemde aksam yemissin turşu bi kaç tane ise dukanda da izinli ben pek sevmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?