- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.821
Tursu dan ziyade 7 hurma baya fazla olmuş. Öğlen yemediğin için akşam baya yüklenmişsin. Bu arada mercimek corbasiyla et aynı şey. Aynı öğünde tüketme meye çalış.Menumu yazayim diye girdim ama ne cok konusulmus sayfalarım birikmis yahuiki konuyada yabanciyim sifa orucu ve dukan ondan yorum yapamiyorum kizlar..gelelim menume
Sabah
2has.yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
3 zeytin
Ara
1kase yogurt
2mandalina
Aksam
1kase mercimek corbasi (icine patates koymadm)
Avuc ici kadar haslanms kirmiz et
Tursu
7hurma
Su2 5 litre
30 dakika eliptk
Kizlar tursu yenmesinde bi sakinca varmiydi ya
@morordek @toplight @inatettimolacak @nilsub
Çok güzel menu yarın bende peynirli, kıymalı omlet yapacam. Tuzsuz ve yağsız köy peyniriyleBende bugünkü menümü yazayım; saf protein günüm
Sabah; dukan krebi, şekersiz çay
Ara; 1 çift sarılı yumurta, yarım kk peynir
Bi ara daha; şekersiz Türk kahvesi, şekersiz nescafe (amma üst üste getirmişim :))
Öğleden az sonra; minicik tavuk, 1-2 kaşık yoğurt
Ara; ziyarete gitmiştim 1 Türk kahvesi
Akşam 5 gibi; kıyma + peynirli omlet, yarım bardak zero
Su içmeye vaktim olmadı; 1 lt civarı
Spor; çamaşırı koydum yürüyüşe çıktım, 1 saate yakın tempolu yürüyüş :)
@morordek @nilsubmedusa38 @azaydidem Pumpkinspicelattee
Sifa orucun hayrki olsun kac gun yapmayi dusunuyonBugünkü menüm
Şifa orucu 1.gun çiğ sebze meyve günü
Öğlene kadar su ictim
Kurstan gelince
1 salatalık
1 domates
5 gibi
Marul salatalık ve elmadan oluşan limonsuz tuzsuz salata
Ara da
1 salatalık ve yarım kırmızı pancar limonla yerim
1 elma
1 mandalina
Su 3 litreye tamamlarim
Daha sadece normal çay içtim belki Yeşilçay ve bir Türk kahvesi içerim
@inatettimolacak @nilsub @morordek T tatlitambak @wendy
Sen ona uyma annemSevgili eşim biraz önce önümde kalın patates kızartmalarini afiyetle yuttu. Neyse of of.
Saol cnmSifa orucun hayrki olsun kac gun yapmayi dusunuyon
Sen ona uyma annemzaten tadini biliyorsun o yesin adamlar eritir bizm gibi yag biriktrmz
Hurmayi aksam yemeginden 1 saat once yedim aslinda 7 banada cok geldi yerken hic anlamamsm cekirdeklerini saydim sonradan farkettimBen tursudan çok 7 hurmaya takildimçok kalorili ya hemde aksam yemissin turşu bi kaç tane ise dukanda da izinli ben pek sevmem ama
Neyse inşallah yarın tartida eksilirsin hurdaya ragmenHurmayi aksam yemeginden 1 saat once yedim aslinda 7 banada cok geldi yerken hic anlamamsm cekirdeklerini saydim sonradan farkettim
Tursu bi kac taneydi
Ama hurma nasil guzeldi nasil tazeydi anlatamam ilk defa yedim boylesini desem inanmazsn ordekimHerkes yazmis zaten fazlasi odem yapar turşunun, az tuketebilirsin de cidden 7 hurma ne kiz daha az yeseydin ya :)
Listeyi kendinmi ayraliyosun canım yoksa hazrda varmiBende bugünkü menümü yazayım; saf protein günüm
Sabah; dukan krebi, şekersiz çay
Ara; 1 çift sarılı yumurta, yarım kk peynir
Bi ara daha; şekersiz Türk kahvesi, şekersiz nescafe (amma üst üste getirmişim :))
Öğleden az sonra; minicik tavuk, 1-2 kaşık yoğurt
Ara; ziyarete gitmiştim 1 Türk kahvesi
Akşam 5 gibi; kıyma + peynirli omlet, yarım bardak zero
Su içmeye vaktim olmadı; 1 lt civarı
Spor; çamaşırı koydum yürüyüşe çıktım, 1 saate yakın tempolu yürüyüş :)
@morordek @nilsubmedusa38 @azaydidem Pumpkinspicelattee
Ayy kiz korkutma beni ya cokmu abrtmisim tuh yemeseydim keskeNeyse inşallah yarın tartida eksilirsin hurdaya ragmen
Dikkat edicem canim sifir sekerYarasın arkadaşım mutlu ettiyse seni. Yarın dikkat edersin. Robotta değiliz sonuçta. Haftada 1 olabilir bence. Abartmamak kaydıyla ama dengelemen şart yarın sıfır şeker alıyorsun ona göre. Bak başının etini yeriz@KumraL_KrakeR
İnş cnm hedefine ulaşırsın bende bu resimdeki halime dönmek istiyorumEki Görüntüle 1900222
Ayy pek hosmussun burda yas kactiİnş cnm hedefine ulaşırsın bende bu resimdeki halime dönmek istiyorumEki Görüntüle 1900222
Kız bu nasıl menü :) ben diyette değilken böle yemiyodum, valla denemelik :) allahtan akşamı erken kapatıosun:)
Cok nefis gozukuyor afieyt olsun cnm
Durumu lavassiz yesen daha iyiydi sanki kuzu afiyet olsun erken bitirmssn
Bgunku menüm saf protein gunu
Kahvalti 12 de
2 haslanmis yumurta
dukan ekmeginden 2 dlim lor peynir ve 2 dilim jambondan tost
Ara bol su ve yesil cay
Kiraz sapi cayi 3 bardak
Aksam 18.30
Eki Görüntüle 1900230
Köri soslu tavugumun yani Siz tursu yeniliyo diyince bende 2 tursu ekledim sonra 2 tanede biber tursusundan yedimaz önce 1 kasik yulaf kepekli 2 kasik yogurt yedim ve bgunmu kapattim
2 bardak daha su icerim yesil cay icerim
Su suana kadr toplamda 11 bardak ictim
Spor olarak 45 dakika plates bakalim sabaha ne olucak
@morordek T tatlitambak @nilsubmedusa38 @w e n d y
O yediğin hurmalar gelir bir gün seni firmalarBen bu hafta 1.8 kilo vermsim ya ayy 200 daha versem 2kilo olcakahh nerden yedim hurmayi
Kori baharat karışımı cnm zerdecalda var içindeAfiyet olsun canım. Köri ve zerdecal farklı şeyler mi aynı şeyler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?