Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tursu dan ziyade 7 hurma baya fazla olmuş. Öğlen yemediğin için akşam baya yüklenmişsin. Bu arada mercimek corbasiyla et aynı şey. Aynı öğünde tüketme meye çalış.

Çok güzel menu yarın bende peynirli, kıymalı omlet yapacam. Tuzsuz ve yağsız köy peyniriyle

Sifa orucun hayrki olsun kac gun yapmayi dusunuyon
Sevgili eşim biraz önce önümde kalın patates kızartmalarini afiyetle yuttu. Neyse of of.
Sen ona uyma annem zaten tadini biliyorsun o yesin adamlar eritir bizm gibi yag biriktrmz

Ben tursudan çok 7 hurmaya takildim çok kalorili ya hemde aksam yemissin turşu bi kaç tane ise dukanda da izinli ben pek sevmem ama
Hurmayi aksam yemeginden 1 saat once yedim aslinda 7 banada cok geldi yerken hic anlamamsm cekirdeklerini saydim sonradan farkettim
Tursu bi kac taneydi

Listeyi kendinmi ayraliyosun canım yoksa hazrda varmi

Yarasın arkadaşım mutlu ettiyse seni. Yarın dikkat edersin. Robotta değiliz sonuçta. Haftada 1 olabilir bence. Abartmamak kaydıyla ama dengelemen şart yarın sıfır şeker alıyorsun ona göre. Bak başının etini yeriz@KumraL_KrakeR

Dikkat edicem canim sifir seker
Hatta detoxmu yapsam acaba

Kız bu nasıl menü :) ben diyette değilken böle yemiyodum, valla denemelik :) allahtan akşamı erken kapatıosun:)

Cok nefis gozukuyor afieyt olsun cnm

Durumu lavassiz yesen daha iyiydi sanki kuzu afiyet olsun erken bitirmssn

Akşam erken kapatınca istediğimi yiyorum canımın çektiğini fazla abartmadan. Çikolatayı saymazsak zaten 19 saattir bir şey yememiştim. Yarına kadar bu dürüm hiç olur zaten

Afiyet olsun canım. Köri ve zerdecal farklı şeyler mi aynı şeyler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…