- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.861
Tabi şekerde var.Öyle ama hurma nin kb değeri çok fazla dikkatli tüketmek lazım.
Bende çok faydalı diye duymuştum hatta babam denemişti. Sana da şifa olsun.Kızlar bu arada hacamat artık sağlık ocaklarında da yapilabilecekmis . Aile Hekimleri eğitim alıyorumus....
Canım benim tam kürek kemiklerinim birbirine bakan kısmı varya işte sol kürek kemiğimin o kısmında olmuştu.o kısım çok sertleşiyor kasılıyor sürekli bir ağrı ama hareket ederken bıçak gibi saplanabiliyor.sanki üzerinde ağırlık varmıl bişey eziyormuş gibi vir ağrıydı benimkisi.Y Yuppiyayye canım. Kulunc ağrısı nasıl bişey canım. 20 gündür sağ göğüsü mun tam arkasında bıçak saplamişlarda bir türlü çıkmıyor gibi bir ağrı var. Napcam ben.
Bende çok faydalı diye duymuştum hatta babam denemişti. Sana da şifa olsun.
Canım benim tam kürek kemiklerinim birbirine bakan kısmı varya işte sol kürek kemiğimin o kısmında olmuştu.o kısım çok sertleşiyor kasılıyor sürekli bir ağrı ama hareket ederken bıçak gibi saplanabiliyor.sanki üzerinde ağırlık varmıl bişey eziyormuş gibi vir ağrıydı benimkisi.
Benimki boyun düzleşmesi fıtık başlangıcımdamış canım.benim çok şiddetliydi o yüzden baya hap iğne filan kullandım kas gevşetici.hatta doktor direk o kısma 4 kez iğne yaptı gittiğim gün o yumuşattı orayı.şimdi arada tutuyo ama fizik tedavi yaptırmam lazım.terleyip soğuyunca olabilir,ıslak saçtan olabilir,ceryanda kalınca olabilir.seninki sebebi başka şeyler olabilir.sıcak tut o kısmı.eşin baksın şişlik sertlik varmı varsa kulunçtur.benimki resmen tahta kadar sert ve yumurta gibi şişti :) kas gevşetici kremlerle masaj yaptırırsan rahatlatır bayaAğrı sürekli var bende de. Ay aynısı galiba. 20 gündür hiç mi geçmez ya bu ağrı. Senin ağrılar
Nasıl oldu hafifledi mi
Çok önceden beri okuyorum bu konuyu ummu yasemin diye biri deneyimlerini yazmış okudum biliyorum kTi gıdalar hemen yenmiyo meyve sebze suları çorbalarda geçiş yapiliyoIyi yapmışsın canim.. ya ben de çok arastirdim 1 3 10 gunluk şeklinde... kaç gün yapacaksan sonra ki beslenme çok önemli ilk gün meyve suyu ile suyu karıştırıp iciyor sun. Ertesi gün meyve ekliyorum sonra sebze falan . Gün gün anlatmış ne Yemen gerekiyor diye. Iyi arastir
O kadar çok hurma yedinmi yanında başka yemek olmayacak süt olur yoksa kilo falan verilmezTabi şekerde var.
Benimki boyun düzleşmesi fıtık başlangıcımdamış canım.benim çok şiddetliydi o yüzden baya hap iğne filan kullandım kas gevşetici.hatta doktor direk o kısma 4 kez iğne yaptı gittiğim gün o yumuşattı orayı.şimdi arada tutuyo ama fizik tedavi yaptırmam lazım.terleyip soğuyunca olabilir,ıslak saçtan olabilir,ceryanda kalınca olabilir.seninki sebebi başka şeyler olabilir.sıcak tut o kısmı.eşin baksın şişlik sertlik varmı varsa kulunçtur.benimki resmen tahta kadar sert ve yumurta gibi şişti :) kas gevşetici kremlerle masaj yaptırırsan rahatlatır baya
Çok önceden beri okuyorum bu konuyu ummu yasemin diye biri deneyimlerini yazmış okudum biliyorum kTi gıdalar hemen yenmiyo meyve sebze suları çorbalarda geçiş yapiliyo
Tabii ki zor dukanda sevdiğim yemekler var ama bunda yemek yokDukan dan daha zor desene canım.
Ya ama bana sordu ne icin aliyosun dedi bende kabizlik icin dedm 1 bardagin icine 1 cay kasigi koy yetr dedi icilmicek olsa kabizliga iyi gelmicek bsey olsa bana icme baska bsey verim fln derdi ne blim bak smdi snir oldum kadinaKızz bu sodyum bi karbonat olmaz o, magnezyum olacaktı, üstünde de İngiliz karbonatlı yazıyo eczacı doğru vermiş oluyo bu durumda :) sen magnesie calcinee ya da İngiliz tuzu olan magnezyum sülfat alıcan:)
Bu aldığın soda :) perdelerini falan yıka içme :)
Ay ben bayılırım köri sosuna, hardalı sevemedim, bu ara eşim taktı fırın tavuğa, pratik gelio onu yiyoz habire, güzel bi köri soslu tavuk istedi canım :)
Canım uzun süre yiyemiceğini varsayarak buzluda at derim :) hiç bişi olmuyo yeterki buzluğun kokusu sinecek bişeye koyma :)
Afiyet olsun canım. Köri ve zerdecal farklı şeyler mi aynı şeyler mi acaba
Aa zerdecalin icinde oldugunu bilmiyodumKori baharat karışımı cnm zerdecalda var içinde
Çok grçmiş olsun canım.Dikkatliol.Yorma bacağınıKızlar selamlar,ben bildiğiniz gibi yoğunluktan ölüyorum ama gercekten ölüyorum.. 2gün önce dalgınlığıma denk geldi ayağımı boşa atmışım merdivenlerden düştümdizimi burktum şişti çok kötü
gelemedim o yüzden kaç gündür,zaten yoğundu işlerim bi de ben yavaşladım üstüne..kiloyu hiç sormayın regli de geldi dayandı 1000kiloyum şu anda..şu köşede böğüre böğüre ağlamak istiyorum
Mesajlarda çok birikmiş,okuyamadım hepsini.önemli bişey olduysa yazıverirsiniz bana iki satır olar mı
ay geçmiş olsun kız çok üzüldüm ya ...Kızlar selamlar,ben bildiğiniz gibi yoğunluktan ölüyorum ama gercekten ölüyorum.. 2gün önce dalgınlığıma denk geldi ayağımı boşa atmışım merdivenlerden düştümdizimi burktum şişti çok kötü
gelemedim o yüzden kaç gündür,zaten yoğundu işlerim bi de ben yavaşladım üstüne..kiloyu hiç sormayın regli de geldi dayandı 1000kiloyum şu anda..şu köşede böğüre böğüre ağlamak istiyorum
Mesajlarda çok birikmiş,okuyamadım hepsini.önemli bişey olduysa yazıverirsiniz bana iki satır olar mı
çok güzel özetlemişsinOnemli birsey yok canım.medusa38 ve toz-pembe sifa orucuna başladılar bugün.
Ben deniz hala ayni 2 -3 gün dibine kadar yiyorum sonra ki günler dikkat etmekle geçiyor. Bildiğin ben yani.
morordek in bebesinin cinsiyet heyecanı sardı hepimizi heyecanla bekliyoruz.
Bu arada takımı her geçen gün dukancı lar istila etmeye devam ediyor.
nilsub tan ise çok güzel menüler geliyor bu ara hatunun maşallah i var.
Nanelibal da izne ayrılacak haftaya kortizon tedavisi alacakmis geçmiş olsun bu arada canım.
@w e n d y ise kendini hala ifsa etmesi. Karakteristik isminin pesindeyiz.
toplight kaptanım iz tam olarak iyilesemese de iyi durumda.
Ben de oturdum tam sana yazacaktım. Deney tüpleri ile patladın mi noldu kiz diye ama kötü bir olay yasamişsin geçmiş olsun.
inatettimolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?