- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.901
Ayy ben senin yazilari simdi okudum bosuna yormusum parmaklarimiOnemli birsey yok canım.medusa38 ve @toz-pembe sifa orucuna başladılar bugün.
Ben deniz hala ayni 2 -3 gün dibine kadar yiyorum sonra ki günler dikkat etmekle geçiyor. Bildiğin ben yani.
@morordek in bebesinin cinsiyet heyecanı sardı hepimizi heyecanla bekliyoruz.
Bu arada takımı her geçen gün dukancı lar istila etmeye devam ediyor.
@nilsub tan ise çok güzel menüler geliyor bu ara hatunun maşallah i var.
@Nanelibal da izne ayrılacak haftaya kortizon tedavisi alacakmis geçmiş olsun bu arada canım.
@w e n d y ise kendini hala ifsa etmesi. Karakteristik isminin pesindeyiz.
@toplight kaptanım iz tam olarak iyilesemese de iyi durumda.
Ben de oturdum tam sana yazacaktım. Deney tüpleri ile patladın mi noldu kiz diye ama kötü bir olay yasamişsin geçmiş olsun.
@inatettimolacak
Didem sen dukani yapmaktan vazgeccek gibisin ya sanki ondan islerin ters gidiyo sanırımOff yaa bi dukan kek yapim dedm igrenc oldu tadi cok ktuydu attim allahtan az yaptim 3 tane muffin kalibina ckicak kadr tarfte 1 kasik tatlandirici yaziyodu ben 1.5 koydum ama genede tatsizdivalla bem demim elmada yedm mandalinada bgun bozdm bildiginiz dukani
Aa süpermis bi ara doktrlar karsi cikiyo diye duymustumKızlar bu arada hacamat artık sağlık ocaklarında da yapilabilecekmis . Aile Hekimleri eğitim alıyorumus....
Ayy ben senin yazilari simdi okudum bosuna yormusum parmaklarimi
Bencede bırakacak ooDidem sen dukani yapmaktan vazgeccek gibisin ya sanki ondan islerin ters gidiyo sanırım
Biraksin ya hepiniz dukanci olmayiverin ben tek kaldm gibi hissediyom hee didem birakmazsa bende sifa orucuna baslicam toz pembeyleBencede bırakacak oo
Didem sen dukani yapmaktan vazgeccek gibisin ya sanki ondan islerin ters gidiyo sanırım
Bencede bırakacak oo
T tatlitambak yattinmi Sen yumurta gunuyle bir günde kaç kg veriyosun cnm
Biraksin ya hepiniz dukanci olmayiverin ben tek kaldm gibi hissediyom hee didem birakmazsa bende sifa orucuna baslicam toz pembeyle
Ben yaptim 2 gun 1.800 kilo verdmKizlar lapa yapan varmi hic
Ben yarin detoks yada lapa yapmak istiyorum bu zamana kadar hicc yapmadim
Off bilmiyrum hic bu kadr uzun sure kabizlik yasamamistim gunden gunede kilo alinca moralim bzuldu
Ya birakmak istemiyorum mutfak suan dukan malzemelerimle dolu okadr hazrlik yaptm dyorum ama bole hem kabzlik hem geri aldigim kilo braz motivasyonumu dusurdu galiba bilmiyrum
Off bilmiyrum hic bu kadr uzun sure kabizlik yasamamistim gunden gunede kilo alinca moralim bzuldu
Cnm sen dükan kitabını okudum orda seyire yeni geçince böyle sıkıntıların olabileceği yaziyo kilo almisin gibi gelebilir duraksayabilir sen inatla ustune gidecem yoluna devam edecen direnç kırılacak benim de ilk iki hafta hizli gitmedi o yüzden hemen pesetmekabizligada bi şey bulacaksin ins
Kac gundr yapıyorsunOff bilmiyrum hic bu kadr uzun sure kabizlik yasamamistim gunden gunede kilo alinca moralim bzuldu
Ya birakmak istemiyorum mutfak suan dukan malzemelerimle dolu okadr hazrlik yaptm dyorum ama bole hem kabzlik hem geri aldigim kilo braz motivasyonumu dusurdu galiba bilmiyrum
Ben başladım sende gel yalnız kalmaBiraksin ya hepiniz dukanci olmayiverin ben tek kaldm gibi hissediyom hee didem birakmazsa bende sifa orucuna baslicam toz pembeyle
Sen bi kg mu verdin onlaCanim 1 günde 1 kg diye geçiyor nette va bana en çok yarayan detokslar dan biri.. çocukları uyuttum azcık sakinligi dinleyeyim dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?