- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.881
Et tavuk ve balığa yakışıyormuş. Ben sadece balığa denedim.Güzeldi.ay geçmiş olsun kız çok üzüldüm ya ...
çok güzel özetlemişsinne dicem canım sormuşsun köri başka bişey zerdaçal ayrı canım aynı değiller ben köriiyi pek sevmiyorum
Koride de en çok zerdeçal var canım baharat karışımı zencefil kakule acibiber hindiba kimyon gibi baharatlar var bayagda faydaliymisay geçmiş olsun kız çok üzüldüm ya ...
çok güzel özetlemişsinne dicem canım sormuşsun köri başka bişey zerdaçal ayrı canım aynı değiller ben köriiyi pek sevmiyorum
Cix olmamış etiket olmamisSeni de yazacaktım ama oğlum ortalığı ablasının kalem traş pisliğı dolu kutuyu halıya bosaltmasi ile aniden kalktım canım.
inatettimolacak
sevgili @ Pdr93 ise düğünü için incecik olma yolunda kararlılıkla ilerliyor. Eminim ki Kuğu gibi bir gelin olacak.
Cix olmamış etiket olmamis
Çıktı bile geç yatiyo ama yakında normale döner çoğu gitti azı kaldı erken yaştan bende acikmam dimiGece gece ev temizletti bana bu çocuklar. Şimdi ise uyku vakti. Insaallah uyularak hemencik...
Ayşe senin oğlan hala geç mi yatıyor. Patladimi
Disi
Geçmiş olsun nazara mi geldin yoksa tez zamanda geçer insKızlar selamlar,ben bildiğiniz gibi yoğunluktan ölüyorum ama gercekten ölüyorum.. 2gün önce dalgınlığıma denk geldi ayağımı boşa atmışım merdivenlerden düştümdizimi burktum şişti çok kötü
gelemedim o yüzden kaç gündür,zaten yoğundu işlerim bi de ben yavaşladım üstüne..kiloyu hiç sormayın regli de geldi dayandı 1000kiloyum şu anda..şu köşede böğüre böğüre ağlamak istiyorum
Mesajlarda çok birikmiş,okuyamadım hepsini.önemli bişey olduysa yazıverirsiniz bana iki satır olar mı
Ay agzina saglik tambagim teşekkür ederimmOnemli birsey yok canım.medusa38 ve @toz-pembe sifa orucuna başladılar bugün.
Ben deniz hala ayni 2 -3 gün dibine kadar yiyorum sonra ki günler dikkat etmekle geçiyor. Bildiğin ben yani.
@morordek in bebesinin cinsiyet heyecanı sardı hepimizi heyecanla bekliyoruz.
Bu arada takımı her geçen gün dukancı lar istila etmeye devam ediyor.
nilsub tan ise çok güzel menüler geliyor bu ara hatunun maşallah i var.
@Nanelibal da izne ayrılacak haftaya kortizon tedavisi alacakmis geçmiş olsun bu arada canım.
@w e n d y ise kendini hala ifsa etmesi. Karakteristik isminin pesindeyiz.
@toplight kaptanım iz tam olarak iyilesemese de iyi durumda.
Ben de oturdum tam sana yazacaktım. Deney tüpleri ile patladın mi noldu kiz diye ama kötü bir olay yasamişsin geçmiş olsun.
inatettimolacak
Kiz o yazmadiysa sen soyle ayran ictik ayri mi düştük
Ay sorma aysem ya,2haftadir sırrın ne diye köşeye sıkıştıran soruyo.. kosturmaktan ihmal ettim bi süredir dualarimi da dustu tum koruyucu enerjimGeçmiş olsun nazara mi geldin yoksa tez zamanda geçer ins
Hahaha orti dediğin böyle olur tartı 78 diyo bakalım cumaya kaç olcakKumralim citir pitir krakerim burda hasta oldum insan nerde bu kiz demez mi hi yokum kac gundur
Gördüm 2kiloya dogru kosuyomussun masallah benden bisey bekleme fenalardayim bu hafta.hatta kazaninca istedigini yaptirabilirsin banaKumraL_KrakeR
Ortilerin ortisi sen napiyonn ne diyo tarti kardiss bak sensiz 1gr bile vermiyom dusun ne kadar seviyom seninilsub
Valla canım kabızlık çok fena bişey... İnşallah kurtulursun..Hado bgun bozdum dyeti yarin cok dkkat edicem kabizlik sorunuda cozulurse cumaya eksi ckarsam dukana devm edicem ama eger eksi ckmaz hala kabzlik devm ederse ben dukani biramkcam bana yaramadi dcem napim
Nerdesin be kızım bende seni etiketlicektm inankiKumralim citir pitir krakerim burda hasta oldum insan nerde bu kiz demez mi hi yokum kac gundur
Gördüm 2kiloya dogru kosuyomussun masallah benden bisey bekleme fenalardayim bu hafta.hatta kazaninca istedigini yaptirabilirsin banaKumraL_KrakeR
Ortilerin ortisi sen napiyonn ne diyo tarti kardiss bak sensiz 1gr bile vermiyom dusun ne kadar seviyom seninilsub
Valla canım kabızlık çok fena bişey... İnşallah kurtulursun..
Nasil dustun canim biseyin varmi biyerin incildimiKızlar selamlar,ben bildiğiniz gibi yoğunluktan ölüyorum ama gercekten ölüyorum.. 2gün önce dalgınlığıma denk geldi ayağımı boşa atmışım merdivenlerden düştümdizimi burktum şişti çok kötü
gelemedim o yüzden kaç gündür,zaten yoğundu işlerim bi de ben yavaşladım üstüne..kiloyu hiç sormayın regli de geldi dayandı 1000kiloyum şu anda..şu köşede böğüre böğüre ağlamak istiyorum
Mesajlarda çok birikmiş,okuyamadım hepsini.önemli bişey olduysa yazıverirsiniz bana iki satır olar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?