Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay geçmiş olsun kız çok üzüldüm ya ...

çok güzel özetlemişsin ne dicem canım sormuşsun köri başka bişey zerdaçal ayrı canım aynı değiller ben köriiyi pek sevmiyorum
Koride de en çok zerdeçal var canım baharat karışımı zencefil kakule acibiber hindiba kimyon gibi baharatlar var bayagda faydaliymis

Son düzenleme:
Cix olmamış etiket olmamis

Gece gece ev temizletti bana bu çocuklar. Şimdi ise uyku vakti. Insaallah uyularak hemencik...
Ayşe senin oğlan hala geç mi yatıyor. Patladimi
Disi

Geçmiş olsun nazara mi geldin yoksa tez zamanda geçer ins

Ay agzina saglik tambagim teşekkür ederimm

Beni özetlememiş. Kustum T tatlitambak
Kiz o yazmadiysa sen soyle ayran ictik ayri mi düştük gelinligini kafandaki gibi bulabildin mi icine sinerek oluyodur ins tum dugun hazirliklarin

Kumralim citir pitir krakerim burda hasta oldum insan nerde bu kiz demez mi hi yokum kac gundur
Gördüm 2kiloya dogru kosuyomussun masallah benden bisey bekleme fenalardayim bu hafta.hatta kazaninca istedigini yaptirabilirsin bana KumraL_KrakeR
Ortilerin ortisi sen napiyonn ne diyo tarti kardiss bak sensiz 1gr bile vermiyom dusun ne kadar seviyom seni nilsub

Hahaha orti dediğin böyle olur tartı 78 diyo bakalım cumaya kaç olcak

Off yaa bi dukan kek yapim dedm igrenc oldu tadi cok ktuydu attim allahtan az yaptim 3 tane muffin kalibina ckicak kadr tarfte 1 kasik tatlandirici yaziyodu ben 1.5 koydum ama genede tatsizdi valla bem demim elmada yedm mandalinada bgun bozdm bildiginiz dukani

Hado bgun bozdum dyeti yarin cok dkkat edicem kabizlik sorunuda cozulurse cumaya eksi ckarsam dukana devm edicem ama eger eksi ckmaz hala kabzlik devm ederse ben dukani biramkcam bana yaramadi dcem napim

Nerdesin be kızım bende seni etiketlicektm inanki
Gecmisler olsun benim rakibime noldu
Saglik herseyden önemli be guzelm sen iyi olda sonra yine yarisiriz

Nasil dustun canim biseyin varmi biyerin incildimi
Benim bildiğim sifa orucu ve dukan konulari var

Tambak hacamat olcakms

Nilsub vendynin ismini ogrenemedgnden stres olmus

Didem dukan yuzunden kabizlik cekiyor

Simemde dukanci oldu basimiza

Keremcemim genclik yillarina donmek istiyor

Nanelibalda rahatsz sanirm bacaklarndandi izne
ayrilmak istiyor fakat 1 haftasi daha var

Morordek bebisinin cinsiyetini ogrenmeyi merakla bekliyor yogurduda tutmus gibi olmus

Toplight kaptanimzda biraz grip olmus

Sanirim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…