- 23 Ağustos 2012
- 14.816
- 39.175
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.301
canım tartıldın mı ne yaptın
canım şaka bi tarafa sen iyileş de haftaya fark atacaksın eminimregli 5gün gecıktı kaptanım bı de sakatlandım ben sporlarda yalan oldu.. haftaya toplarım ama ınsallah
bu hafta yapıcam bıseyler kafamdakı belaları defetmeye ugrasıyorum.. ufaktan spora baslıcam hatta dızım ıyı gıbı bugunden
reglım gecıktı mervem ya hüsrana ugradım bu hafta resmen
Ya regli bugün oldum normalde pazartesi olması gerekiyodu onun verdiği bi şişkinlik var. Ve haklısın bu ara cok stresli bı donemdeyım ve bana hıc ıyı gelmıyo
sagol ördekim toplıcam ama ınsallah
azaydidem kuzum nerdesin? wc problemi çözülünce gitti mi kilolar?
yok ezmem var canım daha bitmedi...kızz senin diyet gayet güzel boşver kepeği, yulaf ezmesi tozun bitti mi? ben senin kendi diyetini gayet güzel buluyorum nilgüncüm, sağlıklı gidiyosun sen.
Hadi ya.Simdi kilo bildirimimi yapim dye grdim ama sayfalari okumaktan yapamadim bi turlu kilom sabit malesef bi oynama yok dun sebze protein gnundu su tutmusda olablirim bilmiyorum dun platesde yaptim herseyi yapiorum ama gtmiyo73.0 kiloyum
Yine ypmissin ypicagini canim masallahhhhGünaydınlar kg 75.5 geçen hafta 77.8 kd idim eşime kahvaltı hazırlıyor um ugrarim sonra
hahah kızım dağ başında oturuyorum ben buraya kargo bile gelmiyo...Olsun canım o da bahane mi. Git al migrostan ya da internetten sipariş ver.
çünkü uzun zamandır diyetteyim vucutta alıştı ondan benceAslında hakikatten Nilgüncüm bende beğeniyorum senin menüleri sporda yapıyorsun niye bu kadar az gidiyorki acaba??
Simdi kilo bildirimimi yapim dye grdim ama sayfalari okumaktan yapamadim bi turlu kilom sabit malesef bi oynama yok dun sebze protein gnundu su tutmusda olablirim bilmiyorum dun platesde yaptim herseyi yapiorum ama gtmiyo73.0 kiloyum
Ama ama yarin tarti gunu..nasil yaparsın askolsun
Canim kabizlil sorunum dun cozuldu gbi bakalim insallah bole devm eder ben hafta basida 72.5 dim kabzlik yzunde geri aldm almasaydim ne gzel vermia olucaktimHadi ya.Geçen cuma kaçtın canım? yani sebze- protein günü diye de bence fazla yüklenme sebzeye dukanın temel mantığında protein yatıyor çünkü..
kız bacım bende atayım kendimi bir yerden herkes geçti beni laaaaaaacanım ps günü bu hafta bana da perşembeye geldi, 62,9'dum bugün 63,4'üm, bundan sonra noolursa olsun perşembeleri takım için saf protein yapalım, olmadı üst üste protein olsun, sonra 2 gün sebze yaparız olmadı.
canım ps günü bu hafta bana da perşembeye geldi, 62,9'dum bugün 63,4'üm, bundan sonra noolursa olsun perşembeleri takım için saf protein yapalım, olmadı üst üste protein olsun, sonra 2 gün sebze yaparız olmadı.
ben listede edğilim ki :) tek sorumluluğum kendime :))
***5. Takım 488. Etap***
tatlitambak (74,7/) sabit
inatettimolacak (70,4/72,4/-2/-%2,84)
Nanelibal (82,4/82,1/0,3/%0,36)
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
keremcemim (77,8/75,5/2,3/%2,96)
toz-pembe (69,4/68,5/0,9/%1,30)
azaydidem (73/) sabit
KumraL_KrakeR (69,9/68,8/1,1/%0,52) 485. etapta 9. takımdan izne ayrılan üye, yüzdesi 3'e bölündü
5. Takım Ortalama: %0,424
sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
Pdr93 (80/78,5/1,5/%1,88) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.6, hedef kilosu: 60
bsram_ (68/66,3/1,7/%2,50) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
dilaraprensess (66/65,3/0,7/%1,06) yeni üye başlangıç tarihi: 19 Ekim, başlangıç kilosu: 66, hedef kilosu: 60
nilsub (79,4/78,6/0,8/%0,80)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/)
morordek (60,5)
toplight (75/) sabit
toplight kaptanım excel'de hesapladım ama bi kontrol et istersen
Nasıl olur vallahi aklım almıyor :)sapsabit.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?