- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.261
canım bende sekerkız ı alıntılamıştım aynı şeyleri yazmak için paylaşımı çok az eğer listeye girmek istiyorsa daha düzenli paylaşım yapması gerekirKaptanım yetismissin ben de ekleyecektim tam :) Yeni üyelerin bilgisi sende yoksa ben eklerim sonuna :)
Canım yalnız sen hic menü paylasmıyorsun. Paylasımın da cok az
Yok yanmadı ben azıcık kızarmış seviyorumtebrikler canımo omlet yanmış mı nolmuş bacım resimde mi öyle çıkmış yoksa
Benim başlangıç kilom 81.6 düzeltebilir miyiz***5. Takım 488. Etap***
tatlitambak (74,7/) sabit
inatettimolacak (70,4/)
Nanelibal (82,4/82,1/0,3/%0,36)
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
keremcemim (77,8/)
toz-pembe (69,4/68,5/0,9/%1,30)
azaydidem (73/)
KumraL_KrakeR (69,9/68,8/1,1/%0,52) 485. etapta 9. takımdan izne ayrılan üye, yüzdesi 3'e bölündü
5. Takım Ortalama: %
sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
Pdr93 (80/78,5/1,5/%1,88) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.2, hedef kilosu: 60
bsram_ (68/66,3/1,7/%2,50) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
dilaraprensess (66/) yeni üye başlangıç tarihi: 19 Ekim, başlangıç kilosu: 66, hedef kilosu: 60
nilsub (79,4/78,6/0,8/%0,80)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/)
morordek (60,5)
toplight (75/) sabit
Günaydın kızlar; sabah tartıldım sebze günü nedeniyle az daha fazla, bundan sonra perşembe günlerini ne olursa olsun saf protein yapıcam, ama geçen haftaya göre eksi durumdayım korkmayın :)
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
morordek toplight inatettimolacak
canım o kadardan bişi olmaz artık yapıcak bişi yok ama senin vücudun ne yiyince wc sıkıntın çözülüyo onu bi düşün? bak dukana uymasa da elma yiyorum ben, senin kuru kayısıysa kabızlık için ye mesela, bu böyle ilaçlarla çözülmesin,i bi süre sonra bagırsaklar tembelleşebilir çünkü
harikasın, tebrikler :)
canım süpersin.
kızz bu taze gelin geçmiş ya seni
Sende bizi bırakıp gitmeye amma meraklısın ha bak burayı bir terkedersen diyet miyet hak getire olur söyleyim.Günaydın kızlar. Kilom 82.1
Yani -300.
Eğer ayrılabiliyosam 2 hafta izne ayrılıp daha iyi bi dönüş yapmak istiyorum
Maşallah çıtır kumral olma yolunda hızla ilerliyosun tebrik ediyorumm.Gunayfmdin kizlarrr kilo bildimimi yapayim hemen
Cuma:71.1
Bu hafta:68.8 fark:_2.3
Izne ayrıldıgim kilo:69.9 onun uzerinden hesaplama yapmam lazm dimi kaptanimtoplight bugun listeye girmek istiyorum
tütütütütüDunku lapa deneyimimin sonucu _500 kizlar ise yaramis
Valla seni özleriz onu söyleyim.Kızlar bu arada biz bugun ögleden sonra yola cıkıyoruz, hafta sonu kv'de olacagız.
Pazartesi-çarşamba arası da Çanakkale'de konferansa gidiyorum. Yani 5 gün kadar yokum. Arada girmeye çalışırım ama buyuk ihtimal cenenize yetisemem :) Şimdiden haber vereyim dedim
Hayirli yolculuklar canimKızlar bu arada biz bugun ögleden sonra yola cıkıyoruz, hafta sonu kv'de olacagız.
Pazartesi-çarşamba arası da Çanakkale'de konferansa gidiyorum. Yani 5 gün kadar yokum. Arada girmeye çalışırım ama buyuk ihtimal cenenize yetisemem :) Şimdiden haber vereyim dedim
Cok sagol sinemcim çıbık kraker olicigimSende bizi bırakıp gitmeye amma meraklısın ha bak burayı bir terkedersen diyet miyet hak getire olur söyleyim.Burası çok motive ediyor. Bence çok elzem bir durum yoksa gitmemelisin.
Maşallah çıtır kumral olma yolunda hızla ilerliyosun tebrik ediyorumm.
tütütütütüNazar değmesin bu hızı koru inşallah
Valla seni özleriz onu söyleyim.
Gunaydinlarrgünaydın bu arada herkese
Noldu kuzu neden bu kadar artidasinGünaydın kızlar,herkes döktürmüş maşallah, takımın yüzdesinin canına okumaya geldim.. reglinin marifetiyle +2yim maalesef. bildirim yapıp okulun çatısından atlamaya gidiyorum.
Geçen hafta 70,4
Güncel 72,4
Fark -2
Yüzde % -2,84
morordek nilsub toplight KumraL_KrakeR
Yaa ben de sizi özlerimValla seni özleriz onu söyleyim.
Gelince toptan okumak mı? 1000 mesaj birikir en az naptın?Hayirli yolculuklar canim
Cenelere gelince evet katiliyorm yetisemezsngelince toptan okursun
Olsun canım, bir sürü aksilik gelmis basına. Verirsin senGünaydın kızlar,herkes döktürmüş maşallah, takımın yüzdesinin canına okumaya geldim.. reglinin marifetiyle +2yim maalesef. bildirim yapıp okulun çatısından atlamaya gidiyorum.
Geçen hafta 70,4
Güncel 72,4
Fark -2
Yüzde % -2,84
morordek nilsub toplight KumraL_KrakeR
sağol canım sende çok iyi vermişsin ya bravovay caninaaaa supper
Tebriks cok iyi vermissin cnm
Aynen alemsinCok sagol sinemcim çıbık kraker olicigim
Gunaydinnn Dilara sen nasıl dukancisin ya hiç sesin çıkmıyor. Bak biz gevezeleri severizgünaydın bu arada herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?