- 23 Ağustos 2012
- 14.814
- 39.169
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.341
Yani günde 1 çb pirinç 3 öğün yenecek yanınada yoğurt doğrumu anladım
2 gün mü yaptın cnm
Bugun değil miydi hacamat
Nasılsın?
Yaa ne güzel haberrrKızlar benim de pazar günü anacigim geliyor... çok mutlu oldum anlatamam....
Aslında bu hafta 900 gr verdim ama haftalık hedefimi tutturamadım 2 gün hızlanıp pazartesi tekrardan başlarım diye düşündüm biliyosun ekspres in son 2 günü kilo vermek zor oluyodukan expresse ara mı vermek istiyosun?
Yaa ne güzel haberrr
Carsamba da benimki gelecek insallah :)
En azından 1 kase yoğurt yesensabah süt içtim ve kahve şimdi bol bol su içiyorum öğlen dayanamazsam yicem vallabeyanname çekmem lazım bugün ve yanlış yaparsam ceza yeriz açken ben ben değilim yanlış yaparım kesin
Kızlar benim de pazar günü anacigim geliyor... çok mutlu oldum anlatamam....
Aslında bu hafta 900 gr verdim ama haftalık hedefimi tutturamadım 2 gün hızlanıp pazartesi tekrardan başlarım diye düşündüm biliyosun ekspres in son 2 günü kilo vermek zor oluyo
Geçmiş olsun canım. Kusma sebebin psikolajik mi?selam canim, ya bana terapi onerdi; zaten ben uzun zamandir psikolojik danismanlik aliyorum hayat kalitemi yukseltmek amacli vs. Bu rahatsizligimi da calisiyoruz iste daha iyiyim sanki; biraz azaldi kusma sıklığı inşallah komple düzelecek.
Herkese merhabaaa
Kızlar merhaba ben uzun zaman once 5.takımdaydım izne ayrılmıştım donmek ıstıyorumm pazartesıden berı 9.takımdaydım ama benım kaptanım buradaymış ben aktıf oldugunu bilmiyordum o yuzden bıldırdım 9. Takıma ve yuvaya dondum kabul edersenizz
Geçmiş olsun canım. Kusma sebebin psikolojik mi?selam canim, ya bana terapi onerdi; zaten ben uzun zamandir psikolojik danismanlik aliyorum hayat kalitemi yukseltmek amacli vs. Bu rahatsizligimi da calisiyoruz iste daha iyiyim sanki; biraz azaldi kusma sıklığı inşallah komple düzelecek.
Pirinç diyette önerilmiyor du sanki
Kesinlikle farketmiş.Göbekte ciddi bir küçülme var. Ve kalçalardaYa millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi
Eki Görüntüle 1900461
Simdiki halimide cektim ev azcık daginik kusura bakmayin
Eki Görüntüle 1900462
Nasil sizce fark varmi
Evlendikten sonra bile daha iyi anlamıstım aslında, eminim ki kendi cocugum olunca da daha daha iyi anlarım :)Inşallah canım. Bebeği ni kucağına alınca insan annesinn kıymetini daha iyi anlıyor...
senin de gözün aydın.
Hoşgeldin canım sanırımKızlar merhaba ben uzun zaman once 5.takımdaydım izne ayrılmıştım donmek ıstıyorumm pazartesıden berı 9.takımdaydım ama benım kaptanım buradaymış ben aktıf oldugunu bilmiyordum o yuzden bıldırdım 9. Takıma ve yuvaya dondum kabul edersenizz
Vermeyi bırak alıyon senbi ben veremedim galiba
10 ay olduKac aydir yapiyosun Nilgün
Canım belkide değilsindir.Rahat ol.Bende ilk sene her regl gecikmesinde test yaptım. İstemediğim halde :)Kızlar mens im 5 gün gecikti ve hamile olabilirim. Test yaptırmadım henüz. Daha 5 aylık evliyim ve nasıl hazır hissedeceğimi bilmiyorum. Psikolojim buna hazır değil gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?