Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar benim de pazar günü anacigim geliyor... çok mutlu oldum anlatamam....

canım gözün aydın, kardeşimde diyodun, izne gitmeden annenle hasret giderin ne güzel

Aslında bu hafta 900 gr verdim ama haftalık hedefimi tutturamadım 2 gün hızlanıp pazartesi tekrardan başlarım diye düşündüm biliyosun ekspres in son 2 günü kilo vermek zor oluyo

bence hafta sonu kesin yapmalısın, yapıpta eksi görmeyen kalmadı sanırım pilavı da çok özledim, dukan amcaya zarar vermiceğini bilsem bende yapıcam o derece

Geçmiş olsun canım. Kusma sebebin psikolajik mi?

Herkese merhabaaa

meraba canım, bizim takıma mı gelmek istiyosun sen? bi anlayamadım da

Geçmiş olsun canım. Kusma sebebin psikolojik mi?

Inşallah canım. Bebeği ni kucağına alınca insan annesinn kıymetini daha iyi anlıyor...
senin de gözün aydın.
Evlendikten sonra bile daha iyi anlamıstım aslında, eminim ki kendi cocugum olunca da daha daha iyi anlarım :)
Hoşgeldin canım sanırım toplight kaptanımızı diyorsun, kendisi takımın başında :)
Ben hemen bi bakayım bilgilerine, ne zaman kaç kilo ile ayrılmıssın izne. Şu anda kaç kilosun?

Canım belkide değilsindir.Rahat ol.Bende ilk sene her regl gecikmesinde test yaptım. İstemediğim halde :)
Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…