- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.281
canım tartıldın mı ne yaptınTmm canim ole yapim ama bana ne iyi geliyo blmiyorum dedm ya bu zmana kadr hic kabzlik cekmemistim
kız ne yaptın özge bak burdan uzak kalınca ne oldu böyleGünaydın kızlar,herkes döktürmüş maşallah, takımın yüzdesinin canına okumaya geldim.. reglinin marifetiyle +2yim maalesef. bildirim yapıp okulun çatısından atlamaya gidiyorum.
Geçen hafta 70,4
Güncel 72,4
Fark -2
Yüzde % -2,84
morordek nilsub toplight @KumraL_KrakeR
Günaydın kızlar,herkes döktürmüş maşallah, takımın yüzdesinin canına okumaya geldim.. reglinin marifetiyle +2yim maalesef. bildirim yapıp okulun çatısından atlamaya gidiyorum.
Geçen hafta 70,4
Güncel 72,4
Fark -2
Yüzde % -2,84
morordek nilsub toplight @KumraL_KrakeR
canım geçen hafta cuma kilon o tatlımBenim başlangıç kilom 81.6 düzeltebilir miyizmorordek
hııı tamam kaptancım.canım geçen hafta cuma kilon o tatlım
nedense ben değilim
regli 5gün gecıktı kaptanım bı de sakatlandım ben sporlarda yalan oldu.. haftaya toplarım ama ınsallahkız ne yaptın özge bak burdan uzak kalınca ne oldu böyle
bu hafta yapıcam bıseyler kafamdakı belaları defetmeye ugrasıyorum.. ufaktan spora baslıcam hatta dızım ıyı gıbı bugundenÖzgecim nasıl oldun? kız ne atlaması deli, verirsin nolcak sanki, şu lapa işe yarıyo bak çıbık kraker olcak diyo kumral hatunsende bi lapa yapıverirsin nolcak sanki, ama noolur gel artık aramıza, başlatcaklar yüksek lisansına da
reglım gecıktı mervem ya hüsrana ugradım bu hafta resmenNoldu kuzu neden bu kadar artidasin
Toparlarsn kendini strese sokma biliyosunki stres diyete hic iyi gelmiyor
sagol ördekim toplıcam ama ınsallahYaa ben de sizi özlerim
Girerim arada ama muhabbetin neresinden dalarım bilemiyorum :)
Gelince toptan okumak mı? 1000 mesaj birikir en az naptın?O kadar okumaya mecalim olmaz
Olsun canım, bir sürü aksilik gelmis basına. Verirsin sen
Tebrikler.Günaydınlar kg 75.5 geçen hafta 77.8 kd idim eşime kahvaltı hazırlıyor um ugrarim sonra
kız benide dukana başlatıcanHihihi 1.5 kilo geriden gelip Nilgünu gectim. Hemen toparlan Nilguncum yoksa farkı acacam
Valla başla bence de yoksa ben farkı baya açarım söyleyim. Ki düşün dün atakta kaçamak yapmama rağmenn yapmasam allah muhafazakız benide dukana başlatıcan
tamam da kepeğim yok gııı benimValla başla bence de yoksa ben farkı baya açarım söyleyim. Ki düşün dün atakta kaçamak yapmama rağmenn yapmasam allah muhafaza
kız benide dukana başlatıcan
Olsun canım o da bahane mi. Git al migrostan ya da internetten sipariş ver.tamam da kepeğim yok gııı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?