- 23 Ağustos 2012
- 14.816
- 39.175
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.321
ben listede edğilim ki :) tek sorumluluğum kendime :))
Canim kabizlil sorunum dun cozuldu gbi bakalim insallah bole devm eder ben hafta basida 72.5 dim kabzlik yzunde geri aldm almasaydim ne gzel vermia olucaktimama ben sevze yemezsem daha cok ka zlik cekerm napim az gtsn ama kabiz olmim
kız bacım bende atayım kendimi bir yerden herkes geçti beni laaaaaaa
Aynen canim ole yapalim biz suan ayni gidiyoruz galiba bgun seninde benimde safprotein gnu dimiama yinede gzel vermissin aynen devm canm :)
kızlar canım çok sıkıldı gidipte mutfak dolaplarını sileyim hep şişman mı kalıcam ben yahuuuuu
Konus kız, arkandayım :))morordek bizi yoldan çıkarıyo kedicik, kızım o listede varsın işte, altı üstü yok bu listenin, saksı değiliz biz bize de sorumluluğun var
Kizlar bi kac gun cok gremicem temizlik yapicam hafta ici kurslarm var pek kaba temzlik yapamiyorum oyuzden hafta sonunu kendime temizlik gnu ilan ettim kaba temzlik yapicam anlicaginizhaftaya insallah en az 1 kilo farkla gelicem söz veriyorum
Moral bozmak yok yola devam didemcikYok malesef aynen duruyo hecen hfta cumadan snra 200 gr almistim snra 400 gr verdim snra 300 gr dha vermistim 72.5 gormustum ne gzel anra kabizlik nedeniyle hepsni geri aldm allahtan cuma gunkunden fazla ckmadimsabit yani bu hafta ama haftaya insallah daha gzel bi sonuc alicam
Aa ben seni listede saniyodum o zaman afiyet olsunben listede edğilim ki :) tek sorumluluğum kendime :))
Kac aydir yapiyosun Nilgünkız bacım bende atayım kendimi bir yerden herkes geçti beni laaaaaaa
Diyeti mi soruyosun yoksa kacamagı mıKac aydir yapiyosun Nilgün
Diyeti kizDiyeti mi soruyosun yoksa kacamagı mı
Selam cnm öncelikle tebrik ederim lapa yı nası yaptınDiyeti kizannesine gitme olayindan sonra toparlanamadi onu biliyorum
Ooo derin temizlik var diyosun yani e hadi bakalim kolaygelsin kabizlignda duzelr inşallah hareket ise yarar belkiKizlar bi kac gun cok gremicem temizlik yapicam hafta ici kurslarm var pek kaba temzlik yapamiyorum oyuzden hafta sonunu kendime temizlik gnu ilan ettim kaba temzlik yapicam anlicaginizhaftaya insallah en az 1 kilo farkla gelicem söz veriyorum
Sagol canim 1cay bardagi pirinci 3cay bardagi suda pisirdm yagsz tuzsuz sadece baharat katabilrsn birde yaninda 3yk kadar yogurt yedim sabah 10da aksam4te yedim yani toplamda 2 cay bardagi pirinc yedm..normalde sabah ogle aksam diyolar ama cok sisirdi 2kez yiyebildm bolll su iciyosun birdeSelam cnm öncelikle tebrik ederim lapa yı nası yaptın
Diyetteki aylarından daha cok kacamakları oldu da ondan bi gönderme yapmak istedimDiyeti kizannesine gitme olayindan sonra toparlanamadi onu biliyorum
Herkese selam Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar
Yani günde 1 çb pirinç 3 öğün yenecek yanınada yoğurt doğrumu anladımSagol canim 1cay bardagi pirinci 3cay bardagi suda pisirdm yagsz tuzsuz sadece baharat katabilrsn birde yaninda 3yk kadar yogurt yedim sabah 10da aksam4te yedim yani toplamda 2 cay bardagi pirinc yedm..normalde sabah ogle aksam diyolar ama cok sisirdi 2kez yiyebildm bolll su iciyosun birde
Bugun değil miydi hacamatBelim de fıtık vardı ama benim agrım çok olmaz yaptırdığı zaman da sırt bölgemde şiddetli ağrı vardı ve ben kaç ay rahat gezdim ağrısız. Ben ce yaptir annen için. Istersen netten araştır faydalarını. Şimdi Dr lar bile yapıyor artık bazı hastanelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?