Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben listede edğilim ki :) tek sorumluluğum kendime :))

morordek bizi yoldan çıkarıyo kedicik, kızım o listede varsın işte, altı üstü yok bu listenin, saksı değiliz biz bize de sorumluluğun var

Canim kabizlil sorunum dun cozuldu gbi bakalim insallah bole devm eder ben hafta basida 72.5 dim kabzlik yzunde geri aldm almasaydim ne gzel vermia olucaktim ama ben sevze yemezsem daha cok ka zlik cekerm napim az gtsn ama kabiz olmim

haklısın canım, önümüzdeki haftaya düzelicek güven bana, bende geçen hafta senin gibiydim işte, relax ol, stres diyetin düşmanı..

kız bacım bende atayım kendimi bir yerden herkes geçti beni laaaaaaa

üzülme nilgünüm, biri gelinlik giyecek biri robocop, bunlarla kıyaslama kendini, sen yoluna bak, ben gayet beğeniyorum seni..

Aynen canim ole yapalim biz suan ayni gidiyoruz galiba bgun seninde benimde safprotein gnu dimi ama yinede gzel vermissin aynen devm canm :)

aynen saf protein günüm, canım, saolasın

kızlar canım çok sıkıldı gidipte mutfak dolaplarını sileyim hep şişman mı kalıcam ben yahuuuuu

iş yapmaya bahane işte ne güzel, şişman diye bişi yok, morali yüksek nilgün var

Kizlar bi kac gun cok gremicem temizlik yapicam hafta ici kurslarm var pek kaba temzlik yapamiyorum oyuzden hafta sonunu kendime temizlik gnu ilan ettim kaba temzlik yapicam anlicaginiz haftaya insallah en az 1 kilo farkla gelicem söz veriyorum

Kizlar bi kac gun cok gremicem temizlik yapicam hafta ici kurslarm var pek kaba temzlik yapamiyorum oyuzden hafta sonunu kendime temizlik gnu ilan ettim kaba temzlik yapicam anlicaginiz haftaya insallah en az 1 kilo farkla gelicem söz veriyorum

evin dibini köşesini bucağını yapıcam diosun yani hadi ellenmedik tozu alınmadık yer bırakma menüleri yaz ama

Moral bozmak yok yola devam didemcik

Ooo derin temizlik var diyosun yani e hadi bakalim kolaygelsin kabizlignda duzelr inşallah hareket ise yarar belki

Selam cnm öncelikle tebrik ederim lapa yı nası yaptın
Sagol canim 1cay bardagi pirinci 3cay bardagi suda pisirdm yagsz tuzsuz sadece baharat katabilrsn birde yaninda 3yk kadar yogurt yedim sabah 10da aksam4te yedim yani toplamda 2 cay bardagi pirinc yedm..normalde sabah ogle aksam diyolar ama cok sisirdi 2kez yiyebildm bolll su iciyosun birde

Yani günde 1 çb pirinç 3 öğün yenecek yanınada yoğurt doğrumu anladım
2 gün mü yaptın cnm

Bugun değil miydi hacamat
Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…