- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.361
hoş geldin canım buyur gel hemen ...Kızlar merhaba ben uzun zaman once 5.takımdaydım izne ayrılmıştım donmek ıstıyorumm pazartesıden berı 9.takımdaydım ama benım kaptanım buradaymış ben aktıf oldugunu bilmiyordum o yuzden bıldırdım 9. Takıma ve yuvaya dondum kabul edersenizz
diyene bak tencerenin dibi kara seninki benden karaVermeyi bırak alıyon sen
Ayy çokşükür canım.Çok sevindim.Ayy lahana suyumu ben bikere lahana corbasi yaptim onu icince kusum okadr igrencti tadi oyuzde denemem hralde
Canim simlanin sayfasina google amcaya dukan simla yaz cikar ondada gzel tarfler var
Ama sizde asureleri tatlilari gturuyonuz biz napalim bacim
Hem mesakatli hemde masrafli biraz canm ama ise yaradigi kesin bgun bakalim nolcak kabizlik sorunum azcik cozuldu gbi
Benimde evliliğimin ilk senesinde öyleydi.Midem bile bulanıyordu.Ama ben biraz evham yapıyordum.Rahat olmak lazım.Canim psikolojikmende olablir ben gcen ay nerdeyse hamilelikle ilgili btun belirtileri yasadm kesn hamileyim fln dedm test yaptim ckmadi 2 gun snra regl oldum psikoljmz bile etkiliyo yani ama 5 gun gectyse sen genede yaptr test icin raht etsn rabbimden herzman hayrlisini iste canm
Ölümüm bile tatlıdan olsun diyosun yaniay amma dalga geçmişsiniz benle ayıpppppp
görümcem aşure yapıyomuş burda aşureler kazanlarda yapılıyo gidipte kendimi kazanın içine atıp boğulayım bari sorana aşureden boğuldu diyin
Ayy benim kv melek gibiMalesef hem kv hemde görümceler gelinlerde hep bir kusur arar zaten... Bana göre iyi kv yoktur iyimiş gibi kendini gösteren vardır.
Bana böylesi nasip olmadı ama artık kızım olursa bir gün ona böyle kv nasip eder insallah :)Ayy benim kv melek gibi
Hatta gibisi fazla
Yemek yaptırmaya bile kıyamaz. 2 senelik evliyiz evime 2 kere geldi sadece.
Bayramlarda bile birgün beni uyandırmamıştır.Uykunu alamazsan dinlenemezsin diyor . 12 de uyandığım bile oluyor.Allah herkese böyle kv nasip etsin.
Bana böylesi nasip olmadı ama artık kızım olursa bir gün ona böyle kv nasip eder insallah :)
Yoo ondan degil de "ne iyi kaynanaymıs, bana da böylesi denk gelseydi keske, bi gün kızım olursa bari ona olsun" dedim :) Gelecege yatırım yaptım yanihayırdır ördekcim kız mı hissetmeye başladın?
Sende kayserideydin ya nerde oturuyorsunAyy benim kv melek gibi
Hatta gibisi fazla
Bayramlarda bile birgün beni uyandırmamıştır.Uykunu alamazsan dinlenemezsin diyor . 12 de uyandığım bile oluyor.Allah herkese böyle kv nasip etsin.
Yoo ondan degil de "ne iyi kaynanaymıs, bana da böylesi denk gelseydi keske, bi gün kızım olursa bari ona olsun" dedim :) Gelecege yatırım yaptım yani
anam çok fenasın gııııııııııııÖlümüm bile tatlıdan olsun diyosun yani
sırtına bak bakayım kanatları varmıAyy benim kv melek gibi
Hatta gibisi fazla
aminnn canım inşallah cümlemizin evladı iyilerle karşılaşsınBana böylesi nasip olmadı ama artık kızım olursa bir gün ona böyle kv nasip eder insallah :)
O kaynanalardan az vardır oda bize denk gelmez biri de benim annemYoo ondan degil de "ne iyi kaynanaymıs, bana da böylesi denk gelseydi keske, bi gün kızım olursa bari ona olsun" dedim :) Gelecege yatırım yaptım yani
Sende kayserideydin ya nerde oturuyorsun
yurt dışı onunki o kadaaaaaaaaaaaaaaa uzakSende kayserideydin ya nerde oturuyorsun
Amin canım insallah :)Analık duygularım diyosun yaniamaaan analar tahtını yapıyo da bahtını yapamıyo işte, inşallah bizimkilerin bahtı da güzel olsun
iyiki aklındaymışyok kız, ebru hakkaride, tuğçe vardı o kayseriliydi :) sahi nerde tuğçe acaba?? nick'ini de tam bilemedim etiketliyemiyorum da, aklımdaydı ama..
O melek gibi analar iste hep damatlara kv oluyorO kaynanalardan az vardır oda bize denk gelmez biri de benim annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?