Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoş geldin canım buyur gel hemen ...

Ayy çokşükür canım.Çok sevindim.

Benimde evliliğimin ilk senesinde öyleydi.Midem bile bulanıyordu.Ama ben biraz evham yapıyordum.Rahat olmak lazım.

Malesef hem kv hemde görümceler gelinlerde hep bir kusur arar zaten... Bana göre iyi kv yoktur iyimiş gibi kendini gösteren vardır.
Ayy benim kv melek gibi
Hatta gibisi fazla
Yemek yaptırmaya bile kıyamaz. 2 senelik evliyiz evime 2 kere geldi sadece.
Bayramlarda bile birgün beni uyandırmamıştır.Uykunu alamazsan dinlenemezsin diyor . 12 de uyandığım bile oluyor.Allah herkese böyle kv nasip etsin.

Bana böylesi nasip olmadı ama artık kızım olursa bir gün ona böyle kv nasip eder insallah :)

Sende kayserideydin ya nerde oturuyorsun

Yoo ondan degil de "ne iyi kaynanaymıs, bana da böylesi denk gelseydi keske, bi gün kızım olursa bari ona olsun" dedim :) Gelecege yatırım yaptım yani

Analık duygularım diyosun yani amaaan analar tahtını yapıyo da bahtını yapamıyo işte, inşallah bizimkilerin bahtı da güzel olsun

Ölümüm bile tatlıdan olsun diyosun yani
anam çok fenasın gıııııııııııı
sırtına bak bakayım kanatları varmı
Bana böylesi nasip olmadı ama artık kızım olursa bir gün ona böyle kv nasip eder insallah :)
aminnn canım inşallah cümlemizin evladı iyilerle karşılaşsın

Analık duygularım diyosun yani amaaan analar tahtını yapıyo da bahtını yapamıyo işte, inşallah bizimkilerin bahtı da güzel olsun
Amin canım insallah :)
Dur hatta şöyle de dua edeyim (bu biraz kendime olacak gerci ):
Oglum olursa da insallah gelinim beni ebrusonmez 'in kv'sini andıgı gibi anar, melek gibi bi kv olurum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…