- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.401
Ciğer hiç yiyemiyorum.Sadece çekilmiş kıyma gibi pişirilince yiyebiliyorum. Ama en son ben yaptım. Kokusu nasıl dolduysa ciğerlerime artık onu da yiyemiyorum.ciğerde uygun ...fiyat olarak
ay yok şükür tek derdim yağlarımHergün yazacak kadar ne derdin var organik
Ediyorum ediyor kilo olarakSen kuru kayısı kuru incir yemiyor muydun Onlar fayda etmiyor mu
Ekspres te son iki gün nişasta var biliyosun bide ödül öğünü :) ama 6 lı rakamları görmek istiyorum pazartesiye ondan bi çıkış yapayım dedim kimler yaptı takımdan
Sana özel yapmıştır. Malum dukandasın.Burda bi tavuk cu indirim yapmış kilosu 2 tl
ay yok şükür tek derdim yağlarım
Yok ben pek sevmiyorum ciğeri hem şuan şifa orucundan 3. Günüm dün bayag basım ağrıdı ama bugün yok ve hiç açlık hissetmiyorumSana özel yapmıştır. Malum dukandasın.
Onun tarzı o, geriden geliray biz o kadar yazıoz ebru gerideki sayfaları okucam diye hiiiç görmüyo yazık
kızz toplu alıntıla bari, güncel yazılarla da ilgilen
kız seninde katkın var psikolojimin bozulmasında stres oldum adını bulcam diye ondan şiştim bu hafta kız takımın psikoloğu nerdesin derdime bir çareay biz o kadar yazıoz ebru gerideki sayfaları okucam diye hiiiç görmüyo yazık
Sen pizza ye nasılsa diyetinde varmış ev yapımıkızbtlbetul kader arkadaşım kaldım bu zayıfların arasında nerdesin bi şiko ben kaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gelde probis yiyek
uzakta oturuyo ya saat farkı varay biz o kadar yazıoz ebru gerideki sayfaları okucam diye hiiiç görmüyo yazık
yok kız benim diyetimde pizza yok başkasıyla karıştırdın ben sevmem öyle pizza falanSen pizza ye nasılsa diyetinde varmış ev yapımı
Kesin senle vardır o saat farkı biriniz en batıda biriniz en doğudauzakta oturuyo ya saat farkı var
KumraL_KrakeR yaptı 1 gün, diyette olmasına rağmen -500 gördü, bence denemelisin.
Senin diyetinde var demek istemedim pizza diyeti var ozaman günde bir hamburger ye 2000 kalori olsunyok kız benim diyetimde pizza yok başkasıyla karıştırdın ben sevmem öyle pizza falan
kız seninde katkın var psikolojimin bozulmasında stres oldum adını bulcam diye ondan şiştim bu hafta kız takımın psikoloğu nerdesin derdime bir çare
uzakta oturuyo ya saat farkı var
bu azimle haftaya 75 olurmuşumanacımm kafası çok güzel bunun, oksijen çarpıyo heraldeçok tatlısın nilgün, kız sana söz, 75'i gör sölücem adımı
Söylemeden bi şehir efsanesi yapar bak Nilgün emin olanacımm kafası çok güzel bunun, oksijen çarpıyo heraldeçok tatlısın nilgün, kız sana söz, 75'i gör sölücem adımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?