- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.381
Hakkaride oturuyordu Kayserili değil miydi yanlismi hatirladimyok kız, ebru hakkaride, tuğçe vardı o kayseriliydi :) sahi nerde tuğçe acaba?? nick'ini de tam bilemedim etiketliyemiyorum da, aklımdaydı ama..
Keremcemim sen nasıl kilo aldın ben çok merak ediyorum. Yani aşırı derecede azimli bir kadınsın.Naptin bozdunmu orucu bozarsan da protein gününü yap bari
Amin canım insallah :)
Dur hatta şöyle de dua edeyim (bu biraz kendime olacak gerci):
Oglum olursa da insallah gelinim beniebrusonmez 'in kv'sini andıgı gibi anar, melek gibi bi kv olurum insallah
iyiki aklındaymış
ben gidiyom gelmezsen helva dağıtın arkamdan aşure kazanına atıcam kendimi
Yiyecen asureleri yerini yapiyim demi biz arkadan helvada dagitmayizyulaf kepeği dagitiriz olma miben gidiyom gelmezsen helva dağıtın arkamdan aşure kazanına atıcam kendimi
Hakkaride oturuyordu Kayserili değil miydi yanlismi hatirladim
morordek bizi yoldan çıkarıyo kedicik, kızım o listede varsın işte, altı üstü yok bu listenin, saksı değiliz biz bize de sorumluluğun var
haklısın canım, önümüzdeki haftaya düzelicek güven bana, bende geçen hafta senin gibiydim işte, relax ol, stres diyetin düşmanı..
üzülme nilgünüm, biri gelinlik giyecek biri robocop, bunlarla kıyaslama kendini, sen yoluna bak, ben gayet beğeniyorum seni..
aynen saf protein günüm, canım, saolasın
iş yapmaya bahane işte ne güzel, şişman diye bişi yok, morali yüksek nilgün var
Ahh kedicik ahhakşama gelcem işler çok bu günç.... kilomda aynı bu günde bol kaçamak yaptım
Yiyecen asureleri yerini yapiyim demi biz arkadan helvada dagitmayiz yulaf kepeği dagitiriz olma mi
aminnn..
kız valla da kullanıcı adını tam bilmiyodum ondan.. kızı mezun ettik uğramaz oldu...
yawrum, yazık, kız geçemedi bi türlü şu aşure ayı, yetti artık bende tutamıcam artık kendimi
ya şaka bi yana moralim bozuldu ya o kadar çabalıyom yinede olmuyo gibiYiyecen asureleri yerini yapiyim demi biz arkadan helvada dagitmayizyulaf kepeği dagitiriz olma mi
Ya kızdırma beni neyine olmuyor iste veriyosun ya kiloya şaka bi yana moralim bozuldu ya o kadar çabalıyom yinede olmuyo gibigelde +7 olma şimdi
Hergün yazacak kadar ne derdin var organikay canım kadınlar anneliğe doğuştan hazır hiç merak etme hayırlısı olsun ...
hop tek hoppp tekk diye çıkar..
ay kız doktorum ol hergün yazarım ben sana özelden bıkarsın
ya şaka bi yana moralim bozuldu ya o kadar çabalıyom yinede olmuyo gibigelde +7 olma şimdi
ay veriyomda hekesin beni geçmesi sinirimi bozdu valla bendemi var bi anormallikYa kızdırma beni neyine olmuyor iste veriyosun ya kilo
Sen kuru kayısı kuru incir yemiyor muydun Onlar fayda etmiyor muyok kız bugun 3 gün wc sorunum var .. yarın kendimden çok bi beklentim yok nedense...
anam görmemişim kendi derdimle uğraşıyommmmmmvay arkadaş birimizin depresyonu bitiyo birimiz giriyoz, geçen hafta bendim, bu haftaazaydidem oldu, haftaya da full nilgünle uğraşıcaz bu gidişle..
kuzum bak bu umutsuzluk haftan gidişatın değiştiği döneme denk geliyo, sabır sabır ya sabır. o kadar yazdım birine de haklısın demedin zaten sabahtan beri, yazmıcam artık sana
Haftaya da sen onları gecersin ne olacakay veriyomda hekesin beni geçmesi sinirimi bozdu valla bendemi var bi anormallik
30 yaşına kadar almamistiim evlenince stresten çok yedim ben bide doğumlar hastalıklar diyete rağmen bayag bi sure veremedim ama şimdi hiç bi şeyi yapmıyorum yoksa kanser olacaktır ucundan dondumKeremcemim sen nasıl kilo aldın ben çok merak ediyorum. Yani aşırı derecede azimli bir kadınsın.
yemiyom bu ayşe garusu yeme dedi bende yemiyomSen kuru kayısı kuru incir yemiyor muydun Onlar fayda etmiyor mu
Ekspres te son iki gün nişasta var biliyosun bide ödül öğünü :) ama 6 lı rakamları görmek istiyorum pazartesiye ondan bi çıkış yapayım dedim kimler yaptı takımdancanım gözün aydın, kardeşimde diyodun, izne gitmeden annenle hasret giderin ne güzel
bence hafta sonu kesin yapmalısın, yapıpta eksi görmeyen kalmadı sanırımpilavı da çok özledim, dukan amcaya zarar vermiceğini bilsem bende yapıcam o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?