Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canım insallah :)
Dur hatta şöyle de dua edeyim (bu biraz kendime olacak gerci ):
Oglum olursa da insallah gelinim beni ebrusonmez 'in kv'sini andıgı gibi anar, melek gibi bi kv olurum insallah

aminnn..

iyiki aklındaymış

kız valla da kullanıcı adını tam bilmiyodum ondan.. kızı mezun ettik uğramaz oldu...

ben gidiyom gelmezsen helva dağıtın arkamdan aşure kazanına atıcam kendimi

yawrum, yazık, kız geçemedi bi türlü şu aşure ayı, yetti artık bende tutamıcam artık kendimi

ama jillian yaptım yani maşallah hiç yapamayan ben.... sadece iki gündür yapamadım ondada hep geç gittim eve... kaçamaklarsa stresten oldu....

aminnn..

kız valla da kullanıcı adını tam bilmiyodum ondan.. kızı mezun ettik uğramaz oldu...

yawrum, yazık, kız geçemedi bi türlü şu aşure ayı, yetti artık bende tutamıcam artık kendimi
Yiyecen asureleri yerini yapiyim demi biz arkadan helvada dagitmayizyulaf kepeği dagitiriz olma mi
ya şaka bi yana moralim bozuldu ya o kadar çabalıyom yinede olmuyo gibi gelde +7 olma şimdi
olur anacım kepek dağıtın yanındada yeşil elmada dağıtında kabız olmasın misafirler

ya şaka bi yana moralim bozuldu ya o kadar çabalıyom yinede olmuyo gibi gelde +7 olma şimdi

vay arkadaş birimizin depresyonu bitiyo birimiz giriyoz, geçen hafta bendim, bu hafta azaydidem oldu, haftaya da full nilgünle uğraşıcaz bu gidişle..

kuzum bak bu umutsuzluk haftan gidişatın değiştiği döneme denk geliyo, sabır sabır ya sabır. o kadar yazdım birine de haklısın demedin zaten sabahtan beri, yazmıcam artık sana

anam görmemişim kendi derdimle uğraşıyommmmmm
bi daha söz haklısın derimmmm

Keremcemim sen nasıl kilo aldın ben çok merak ediyorum. Yani aşırı derecede azimli bir kadınsın.
30 yaşına kadar almamistiim evlenince stresten çok yedim ben bide doğumlar hastalıklar diyete rağmen bayag bi sure veremedim ama şimdi hiç bi şeyi yapmıyorum yoksa kanser olacaktır ucundan dondum

Ekspres te son iki gün nişasta var biliyosun bide ödül öğünü :) ama 6 lı rakamları görmek istiyorum pazartesiye ondan bi çıkış yapayım dedim kimler yaptı takımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…