- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.421
ay amma dalga geçmişsiniz benle ayıpppppp
görümcem aşure yapıyomuş burda aşureler kazanlarda yapılıyo gidipte kendimi kazanın içine atıp boğulayım bari sorana aşureden boğuldu diyin
200 Gr hakkın var geceden yersen diyetinde bozulmazmedusa38 ne derkiiii:)
Geçmeden200 Gr hakkın var geceden yersen diyetinde bozulmaz
bu azimle haftaya 75 olurmuşumsen dur 70 olunca söylede bari zayıflalama katkın olsun
Başka bişi yemicem hemGeçmeden
Her 5 kiloya 1 harf :)hahah, tamam, ilk harfini sölücem o zaman 75'te
Sende yoğurtla ye cnmBaşka bişi yemicem hem
Her 5 kiloya 1 harf :)
Kaç harf acaba :))
Tamam yoğurtla yicemSende yoğurtla ye cnm
Tamam yoğurtla yicem
Kaptanım benim kilo geçen hafta 60.6 olacaktı.***5. Takım 488. Etap***
tatlitambak (74,7/)sabit
inatettimolacak (70,4/)
Nanelibal (82,1/0,3/%0,37)
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
keremcemim (77,8/)
toz-pembe (69,4/68,5/0,9/%1,30)
azaydidem (73/)
KumraL_KrakeR (69.9/68,8/1,1/%0,52) 485. etapta 9. takımdan izne ayrılan üye, yüzdesi 3 e bölündü
5. Takım Ortalama: %
sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
Pdr93 (80/78,5/1,5/%1,87) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.2, hedef kilosu: 60
nilsub (80,2/79,4/0,8/%1,00)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
btlbetul (67,1/) sabit
morordek (60,5)
toplight (75/)sabit
bsram_ 68/66,3 başlangıç tarihi: başlangıç kg su hedef kilosu
İyi yolculuklarrKızlar bu arada biz bugun ögleden sonra yola cıkıyoruz, hafta sonu kv'de olacagız.
Pazartesi-çarşamba arası da Çanakkale'de konferansa gidiyorum. Yani 5 gün kadar yokum. Arada girmeye çalışırım ama buyuk ihtimal cenenize yetisemem :) Şimdiden haber vereyim dedim
Vayy vayyy vayyyyGünaydın kızlar,herkes döktürmüş maşallah, takımın yüzdesinin canına okumaya geldim.. reglinin marifetiyle +2yim maalesef. bildirim yapıp okulun çatısından atlamaya gidiyorum.
Geçen hafta 70,4
Güncel 72,4
Fark -2
Yüzde % -2,84
morordek @nilsub toplight @KumraL_KrakeR
Hımm ozaman isim 5 6 harfli olabilir :))kız çok ağır olur o zaman, erir gider biter nilgün, kıyamam ona
Anammm organik hayat yaşıyor yani. O zaman haklisiniz habire eti nerden bulacanhahah kızım dağ başında oturuyorum ben buraya kargo bile gelmiyo...
şimdi merkez var burda 10 km kadar oraya sık sık gidiyorum ama her market var migros yok migros için balıkesir merkez gitmek lazım oda 45 50 km kadar bacım 1 saat yol gitmeye üşeniyorum
Hımm ozaman isim 5 6 harfli olabilir :))
Arkadaşa yardımı olsun didim :)))bak bi sherlock daha çıktı
Kız ne erimesi +2 o :)Vayy vayyy vayyyy
Koşturmadan heralde kuzum.Erimişsin.
servey im azim kraliçem hoşgeldin tatlım kızlar bu servey var ya tam bir azim kraliçesi biz 3 arkadaş whatsup tan bizi zayıflatmaya çalıştı o hamile kaldı bebe doğurdu biz hala zayıflayamadık o şimdi bizi geçeceğini düşünüyor ama yanılıyor sana inat ben de zayıflayacam tatlımKızlar merhaba ben uzun zaman once 5.takımdaydım izne ayrılmıştım donmek ıstıyorumm pazartesıden berı 9.takımdaydım ama benım kaptanım buradaymış ben aktıf oldugunu bilmiyordum o yuzden bıldırdım 9. Takıma ve yuvaya dondum kabul edersenizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?