- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.441
Sağlık durumum var fazla çıkabilirim bi iki hafta, o yüzden moralimi bozup takımı da etkilemek istemiyorum. Bana iyi gelcek bu ara eminim. Zaten 2 hafta biter bitmez döncem arada uğrucam yine gitmem tamamenSende bizi bırakıp gitmeye amma meraklısın ha bak burayı bir terkedersen diyet miyet hak getire olur söyleyim.Burası çok motive ediyor. Bence çok elzem bir durum yoksa gitmemelisin.
Şifa olsun canım.Dün yaptırdım canım üstüne de bir güzel sülük tedavisi yaptırdım. Bugün daha iyiyim ama sürekli uykum geliyor. 24 saat kesintisiz uyuyabilirim
Kız tavukçu marketler hepsi var herşeyi buluyorum birtek yulaf kepeği yok...Anammm organik hayat yaşıyor yani. O zaman haklisiniz habire eti nerden bulacan
Sen dukan mı yapıyosun cnmKız tavukçu marketler hepsi var herşeyi buluyorum birtek yulaf kepeği yok...
Haklısın be kuzum.diyene bak tencerenin dibi kara seninki benden kara
yıllandık senle ben burda
İnşallah canım.Yoo ondan degil de "ne iyi kaynanaymıs, bana da böylesi denk gelseydi keske, bi gün kızım olursa bari ona olsun" dedim :) Gelecege yatırım yaptım yani
Sende kayserideydin ya nerde oturuyorsun
Evet bak Wendy biliyor.yok kız, ebru hakkaride, tuğçe vardı o kayseriliydi :) sahi nerde tuğçe acaba?? nick'ini de tam bilemedim etiketliyemiyorum da, aklımdaydı ama..
Hatta saat farkından ben böyle geriden geliyom.yurt dışı onunki o kadaaaaaaaaaaaaaaa uzak
Ayy ne güzel duaymışş.Amin canım insallah :)
Dur hatta şöyle de dua edeyim (bu biraz kendime olacak gerci):
Oglum olursa da insallah gelinim beniebrusonmez 'in kv'sini andıgı gibi anar, melek gibi bi kv olurum insallah
Kız sakın yemmmeeeeeben gidiyom gelmezsen helva dağıtın arkamdan aşure kazanına atıcam kendimi
Ömrümü çürüttünüz ömrümüay biz o kadar yazıoz ebru gerideki sayfaları okucam diye hiiiç görmüyo yazık
kızz toplu alıntıla bari, güncel yazılarla da ilgilen
Benim devreler yanmış.Kız ne erimesi +2 o :)
***5. Takım 488. Etap***
tatlitambak (74,7/) sabit
inatettimolacak (70,4/72,4/-2/-%2,84)
Nanelibal (82,4/82,1/0,3/%0,36)izne ayrılmak istiyor
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
keremcemim (77,8/75,5/2,3/%2,96)
toz-pembe (69,4/68,5/0,9/%1,30)
azaydidem (73/) sabit
KumraL_KrakeR (69,9/68,8/1,1/%0,52) 485. etapta 9. takımdan izne ayrılan üye, yüzdesi 3'e bölündü
5. Takım Ortalama: %0,424
sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
Pdr93 (80/78,5/1,5/%1,88) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.6, hedef kilosu: 60
bsram_ (68/66,3/1,7/%2,50) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
dilaraprensess (66/65,3/0,7/%1,06) yeni üye başlangıç tarihi: 19 Ekim, başlangıç kilosu: 66, hedef kilosu: 60
nilsub (79,4/78,6/0,8/%0,80)
ebrusonmez (60,6/) sabit
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/)sabit
morordek (60,5)
toplight (75/) sabit
servey (79 ) 420. etapta hamilelikten dolayı izne ayrılan üye geri döndü
hahaha, kız bunun da kafa güzel, hahah benim de aklıma gelir, ölsem tabutumu taşırken ne ağır bu derler diye, anam zayıflamadan ölemicez deKız sakın yemmmeeeee
Kazana da atma yazık sana
Hem bak tabutunu taşırken ne şişko hatunmuş derler kız. En iyisi zayıfla öyle karar ver.
Ömrümü çürüttünüz ömrümü
Bu seferde inatettimolacak benim yuzdeyi hiç etti
Okumazsam içimde kalıyor.hahaha, kız bunun da kafa güzel, hahah benim de aklıma gelir, ölsem tabutumu taşırken ne ağır bu derler diye, anam zayıflamadan ölemicez denilsub
hahah, kız sende illa hepsini okucan, boşver atla, güncelden devam et
canı saolsuninatettimolacak ama özge haftaya güzel bi yüzdeyle takımı yükselt olmaz mı
Tabi cnm şaka diyorum zaten benim rakibeler bu hafta sabit gelmişler bende öyle veremedim dünden bugüne 1 kg vermisim şifa orucundan @wendy birde misafirlikteyim ama aynen devam başlamışken hiç bir şey için bozamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?