Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Keşke yoğurt süt falan alsaymisin en azından biraz açlığını da alırdı

Benimde yemek saatinde geldi ya midem vuruluyor birazdan geçer

Helal olsun kız sana ben 1 buçuk gün dayanabildim sen bugünü de atlatırsan 10 güne tamamlarsın gibime geliyor
Walla bi heves başladım bırakmak istemiyorum dil beyazsa hastalık iyileşmedi demekki mış sende okudunmu boyel bisey benim dil bembeyaz şimdi

evin dibini köşesini bucağını yapıcam diosun yani hadi ellenmedik tozu alınmadık yer bırakma menüleri yaz ama
tamam canm arada giricem zten

Moral bozmak yok yola devam didemcik
aynen yarina umitliyim kabiz degilim cnku artik

Ayy çokşükür canım.Çok sevindim.
bende

Yok ben pek sevmiyorum ciğeri hem şuan şifa orucundan 3. Günüm dün bayag basım ağrıdı ama bugün yok ve hiç açlık hissetmiyorum
canim sen 3 gundur sadece sivi olrakmi besleniyosun bi bisey yemedin mi yemedysen sana masallahhh ayakta alkisliyorum

tamam canm arada giricem zten

aynen yarina umitliyim kabiz degilim cnku artik

bende

canim sen 3 gundur sadece sivi olrakmi besleniyosun bi bisey yemedin mi yemedysen sana masallahhh ayakta alkisliyorum
İlk gün sebze meyveyle başlamıştık çiğ olarak şimdi bi çay içtim sabah su iciyorum sadece napalim basladik bi kere

İlk gün sebze meyveyle başlamıştık çiğ olarak şimdi bi çay içtim sabah su iciyorum sadece napalim basladik bi kere
Anladim canim bakalim ne kadr kilo vericeksn bununla

Granulamatoz mastit diye illet bi hastalık geçen sene çok çektim ondan nette gorursun resimleri benim goguslerden öyleydi doğumdan sonra biraz daha düzeldi ama tekrarlama riski var
cok gecmis olsun canm allah korusun tekrarlanmaz insallah bu oruc ii gelir insallah canim

Kizlar biz yola ciktik aksi gibi tam yola ciktigimizda telefonumun ekrani bozuldu. Telefon calisiyor arka planda ama ekran kararip duruyor. Ben gelemeyebilirim donene kadar maalesef ya da su an yaptigim gibi arada esimin telefonundan bakarim sıkıldıkca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…