- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.461
Keşke yoğurt süt falan alsaymisin en azından biraz açlığını da alırdımaşallah canım, iradene hayranım.. bende bugün senin gibi şifa orucundayım, yiyecek uygun bişi bulamadım, aç aç geziom, sabah yumurta da yemedim, dukan krebiyle bu saati ettik bakalım
akşama az protein almazsan bugünüm hiç olcak
Benimde yemek saatinde geldi ya midem vuruluyor birazdan geçermaşallah canım, iradene hayranım.. bende bugün senin gibi şifa orucundayım, yiyecek uygun bişi bulamadım, aç aç geziom, sabah yumurta da yemedim, dukan krebiyle bu saati ettik bakalım
akşama az protein almazsan bugünüm hiç olcak
Helal olsun kız sana ben 1 buçuk gün dayanabildim sen bugünü de atlatırsan 10 güne tamamlarsın gibime geliyorBenimde yemek saatinde geldi ya midem vuruluyor birazdan geçer
valla bi yerden gireyim muhabbete dedim ama olmadı, almış yürümüşünüzAynen alemsin
Gunaydinnn Dilara sen nasıl dukancisin ya hiç sesin çıkmıyor. Bak biz gevezeleri severiz
Walla bi heves başladım bırakmak istemiyorum dil beyazsa hastalık iyileşmedi demekki mış sende okudunmu boyel bisey benim dil bembeyaz şimdiHelal olsun kız sana ben 1 buçuk gün dayanabildim sen bugünü de atlatırsan 10 güne tamamlarsın gibime geliyor
tamam canm arada giricem ztenevin dibini köşesini bucağını yapıcam diosun yanihadi ellenmedik tozu alınmadık yer bırakma menüleri yaz ama
aynen yarina umitliyim kabiz degilim cnku artikMoral bozmak yok yola devam didemcik
bendeAyy çokşükür canım.Çok sevindim.
canim sen 3 gundur sadece sivi olrakmi besleniyosun bi bisey yemedin mi yemedysen sana masallahhh ayakta alkisliyorumYok ben pek sevmiyorum ciğeri hem şuan şifa orucundan 3. Günüm dün bayag basım ağrıdı ama bugün yok ve hiç açlık hissetmiyorum
Ne hastaligin var canm gecmis olsunWalla bi heves başladım bırakmak istemiyorum dil beyazsa hastalık iyileşmedi demekki mış sende okudunmu boyel bisey benim dil bembeyaz şimdi
İlk gün sebze meyveyle başlamıştık çiğ olarak şimdi bi çay içtim sabah su iciyorum sadece napalim basladik bi keretamam canm arada giricem zten
aynen yarina umitliyim kabiz degilim cnku artik
bende
canim sen 3 gundur sadece sivi olrakmi besleniyosun bi bisey yemedin mi yemedysen sana masallahhh ayakta alkisliyorum
Granulamatoz mastit diye illet bi hastalık geçen sene çok çektim ondan nette gorursun resimleri benim goguslerden öyleydi doğumdan sonra biraz daha düzeldi ama tekrarlama riski varNe hastaligin var canm gecmis olsun
Ayy Allah korusun yaGranulamatoz mastit diye illet bi hastalık geçen sene çok çektim ondan nette gorursun resimleri benim goguslerden öyleydi doğumdan sonra biraz daha düzeldi ama tekrarlama riski var
Anladim canim bakalim ne kadr kilo vericeksn bununlaİlk gün sebze meyveyle başlamıştık çiğ olarak şimdi bi çay içtim sabah su iciyorum sadece napalim basladik bi kere
cok gecmis olsun canm allah korusun tekrarlanmaz insallah bu oruc ii gelir insallah canimGranulamatoz mastit diye illet bi hastalık geçen sene çok çektim ondan nette gorursun resimleri benim goguslerden öyleydi doğumdan sonra biraz daha düzeldi ama tekrarlama riski var
İnşallah tesekkur ederim umarım iyi gelirAnladim canim bakalim ne kadr kilo vericeksn bununla
cok gecmis olsun canm allah korusun tekrarlanmaz insallah bu oruc ii gelir insallah canim
Saol cnm tesekkur ederim inş iyi gelirAyy Allah korusun ya
Şifa olsun oruç inş.
Bunda kilo 2. Planda hastalığı daha çok dusunuyorum kiloyu Dukan Lada veririmAnladim canim bakalim ne kadr kilo vericeksn bununla
cok gecmis olsun canm allah korusun tekrarlanmaz insallah bu oruc ii gelir insallah canim
Evet okumuştum canımm inşallah devamı gelir güveniyorum sanaWalla bi heves başladım bırakmak istemiyorum dil beyazsa hastalık iyileşmedi demekki mış sende okudunmu boyel bisey benim dil bembeyaz şimdi
Sabah 1 cay bardagi yaptımYani günde 1 çb pirinç 3 öğün yenecek yanınada yoğurt doğrumu anladım
2 gün mü yaptın cnm
Lapa yapan cok var arastrdm biraz vucudu arindrmak amacli yapiliyomus yagsz tuzsz pisince yararli hale geliyoms..faydasinida gordumPirinç diyette önerilmiyor du sanki
Lapasını niye yiyorsun ki
Evet gördüm 500 gram eksi getirmiş. Çok iyiLapa yapan cok var arastrdm biraz vucudu arindrmak amacli yapiliyomus yagsz tuzsz pisince yararli hale geliyoms..faydasinida gordum
Teşekkürler ebrucumKesinlikle farketmiş.Göbekte ciddi bir küçülme var. Ve kalçalarda
10 ayda kac kilo verdin canm profilin altina yazsan unutmcmda yazmayinca unutuyom ben hep10 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?