Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun kacamak gunum benim cuma 1 ogun istedigim herseyi yerim

Menum gelsin
Sabah
2has. yumurta.
Domates
Salatalik
KK peynir
5zeytin
1cay bardagi finfik

Ogle14
2dilim kasarli lavas
1dilim kek
5yaprak sarma

Aksam yok yemicem oglen yediklerim yeterde artar bile

SU 3litre
Spor yok
toplight morordek nilsub

Afiyet olsun.Kaşarlı lavaş nasıl oluyor.

Ayyy çok uzun bir süre
Allah kolaylık versin.
Aslında kulağa zor geliyor ama demek tok tutuyorsa
izne ayrildm 2 hafta tasinma telasi vardi 2kilo aldim aslinda daha erkn mezun olma imkanim vardida bi ara saldim simdi yine toparladm cok sukur
Lapa hic zor degil canm inan bana cok tok tutuyor

Kim ki?
Saç rengi çok güzel
Benim bunun 3 4 ton daha sarısı
Ayıptır söylemesi çevremdekiler bayılırlar ama ben biraz bakırımsı olsa çok daha fazla mutlu olurdum. Ama oda tenime uymazdı heralde
Kim oldugunuda bilmiyom canim saclarimi bu renk yapcamda o yuzden bunu sectim

Walla bi heves başladım bırakmak istemiyorum dil beyazsa hastalık iyileşmedi demekki mış sende okudunmu boyel bisey benim dil bembeyaz şimdi

Kız dil açlıktan beyazlar benim bildiğim ya :) inşallah Allah bi daha yaşatmasın o hastalığı

2 lavasin icine rendelenmis kasar koyuyosun tavada alti ustu kizartyon onu 8e bolunmus dusun 2 parçasını yedim

Way kaçamaklı hatun way, kız kaçamak diyince neler geldi aklıma, çeyrek kaşarlı lavaş, kek, 5 yaprak mı kaçamakta :) aferin kaçamağın bile ölçülü :)

Walla bi heves başladım bırakmak istemiyorum dil beyazsa hastalık iyileşmedi demekki mış sende okudunmu boyel bisey benim dil bembeyaz şimdi

Ben de öyle okudum canım devam et bence sakin bozma 3 günden sonra daha alisacaksin yarıni da atlattin mi rahat geçecek. Bi de ben bu 5. Gün wc ye cikiyormussun simsiyah diyorlar felaket diye. Onu bize rapor et olur mu.

Bende menümü paylaşayım;

Sabah; 1 büyükçe elma

Ara; dukan ekmeği, şekersiz çay

Öğle: 1 yk yoğurt

Akşam; 3-4 yk körili tavuk sote, 3 yk yoğurt
Yoğunluktan yemeği 18.30 a ancak yiyebildik

Su; 2 lt üstü

morordek nilsub
Spor; şu an yürüyüşteyim, yarım saat olarak planladım, kızımın durumuna bağlı ama, eğer uslu durursa 1 saate tamamlarım :) şu an bezine kadar soyunmuş evde eşşek sıpam bu çocuk beni öldürecek inatlaştıkça inatlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…