- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.481
KumraL_KrakeR yaptı 1 gün, diyette olmasına rağmen -500 gördü, bence denemelisin.
Sisko nilgunkız @btlbetul kader arkadaşım kaldım bu zayıfların arasında nerdesin bi şiko ben kaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gelde probis yiyek
Ben 6 aydr diyetteyim ilk defa lapa yaptm zorlanmadm yogurtla yiyince guzel geldi denemni tavsiye ederimEvet gördüm 500 gram eksi getirmiş. Çok iyi
Bende denemek isterim.
Fotoğraftaki sen misin?Teşekkürler ebrucum
10 ayda kac kilo verdin canm profilin altina yazsan unutmcmda yazmayinca unutuyom ben hep
Hayir kiz ama benziyomFotoğraftaki sen misin?
Ayyy çok uzun bir süreBen 6 aydr diyetteyim ilk defa lapa yaptm zorlanmadm yogurtla yiyince guzel geldi denemni tavsiye ederim
Kim ki?Hayir kiz ama benziyom
Afiyet olsun.Kaşarlı lavaş nasıl oluyor.Bugun kacamak gunum benim cuma 1 ogun istedigim herseyi yerim
Menum gelsin
Sabah
2has. yumurta.
Domates
Salatalik
KK peynir
5zeytin
1cay bardagi finfik
Ogle14
2dilim kasarli lavas
1dilim kek
5yaprak sarma
Aksam yok yemicem oglen yediklerim yeterde artar bile
SU 3litre
Spor yok
toplight morordek nilsub
izne ayrildm 2 hafta tasinma telasi vardi 2kilo aldim aslinda daha erkn mezun olma imkanim vardida bi ara saldim simdi yine toparladm cok sukurAyyy çok uzun bir süre
Allah kolaylık versin.
Aslında kulağa zor geliyor ama demek tok tutuyorsa
Bizde rastgele konuşuyoruz zatenvalla bi yerden gireyim muhabbete dedim ama olmadı, almış yürümüşünüz
2 lavasin icine rendelenmis kasar koyuyosun tavada alti ustu kizartyon onu 8e bolunmus dusun 2 parçasını yedimAfiyet olsun.Kaşarlı lavaş nasıl oluyor.
Benim gibi rahat olun demi amaBizde rastgele konuşuyoruz zaten
Kim oldugunuda bilmiyom canim saclarimi bu renk yapcamda o yuzden bunu sectimKim ki?
Saç rengi çok güzel
Benim bunun 3 4 ton daha sarısı
Ayıptır söylemesi çevremdekiler bayılırlar ama ben biraz bakırımsı olsa çok daha fazla mutlu olurdum. Ama oda tenime uymazdı heralde
Çok harika bir seçim.Ama ton önemliKim oldugunuda bilmiyom canim saclarimi bu renk yapcamda o yuzden bunu sectim
Walla bi heves başladım bırakmak istemiyorum dil beyazsa hastalık iyileşmedi demekki mış sende okudunmu boyel bisey benim dil bembeyaz şimdi
Bugun kacamak gunum benim cuma 1 ogun istedigim herseyi yerim
Menum gelsin
Sabah
2has. yumurta.
Domates
Salatalik
KK peynir
5zeytin
1cay bardagi finfik
Ogle14
2dilim kasarli lavas
1dilim kek
5yaprak sarma
Aksam yok yemicem oglen yediklerim yeterde artar bile
SU 3litre
Spor yok
toplight morordek nilsub
2 lavasin icine rendelenmis kasar koyuyosun tavada alti ustu kizartyon onu 8e bolunmus dusun 2 parçasını yedim
Walla bi heves başladım bırakmak istemiyorum dil beyazsa hastalık iyileşmedi demekki mış sende okudunmu boyel bisey benim dil bembeyaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?