- 23 Ağustos 2012
- 14.805
- 39.145
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.501
servey fazla sıkı yaparsa ben müdahale ederim hatunun bebesi 2 aylık daha bana göre onun önceliği süt olmalı@servey hosgeldin canim demek azimlisin cokk gelde kapisalim
Bende onuda dukanci yaparım emzirenlerde icinde dukan varservey fazla sıkı yaparsa ben müdahale ederim hatunun bebesi 2 aylık daha bana göre onun önceliği süt olmalı
Ben misafirlikteyim yeni geldim cnm amacay ve yemek esnasında bir ayranla kurtardim orucumu tam gaz devam hem açlık hem hastalıktan beyazmis iyi olunca gececekmiş bakalimAmaaam kimse de yokhafta sonu da olmaz kimsecikler, kız Didem azaydidem sendeki şevkten bende de olsa keşke, Evi bi alt üst edebilsem
Tamam cnm yarın İngiliz tuzunu icecegim Pazar günü yazarımBen de öyle okudum canım devam et bence sakin bozma 3 günden sonra daha alisacaksin yarıni da atlattin mi rahat geçecek. Bi de ben bu 5. Gün wc ye cikiyormussun simsiyah diyorlar felaket diye. Onu bize rapor et olur mu.
Granulamatoz mastit cnm nette resimler var bakabilirsinmedusa38 kız hastalık okudum da ne oldugunu anlamadım,gecmıs olsun sorun ne??
ebrusonmez ebrusum kılo almıs halim o vurma yüzüme
KumraL_KrakeR kızz ıncelmıssın ıste nasıl bellı olmuyomus..boylu hatunmussun da bu ardaa begendım
ben de bu hafta saglam bı dıyet yapıp cuma süsleneyim size,before-after yaparım
Mide kuculmus anacim almiyo daha fazlasiniKız dil açlıktan beyazlar benim bildiğim ya :) inşallah Allah bi daha yaşatmasın o hastalığı
Way kaçamaklı hatun way, kız kaçamak diyince neler geldi aklıma, çeyrek kaşarlı lavaş, kek, 5 yaprak mı kaçamakta :) aferin kaçamağın bile ölçülü :)
Menunu begendimBende menümü paylaşayım;
Sabah; 1 büyükçe elma
Ara; dukan ekmeği, şekersiz çay
Öğle: 1 yk yoğurt
Akşam; 3-4 yk körili tavuk sote, 3 yk yoğurt
Yoğunluktan yemeği 18.30 a ancak yiyebildik
Su; 2 lt üstü
@morordeknilsub
Spor; şu an yürüyüşteyim, yarım saat olarak planladım, kızımın durumuna bağlı ama, eğer uslu durursa 1 saate tamamlarım :) şu an bezine kadar soyunmuş evde eşşek sıpambu çocuk beni öldürecek inatlaştıkça inatlaşıyor
Aaa bebesimi var o zaman sıkı yaparsa bende ensesindeyimservey fazla sıkı yaparsa ben müdahale ederim hatunun bebesi 2 aylık daha bana göre onun önceliği süt olmalı
Dayanabilyosan iyi ya ben dayanamzdm herhalde burde limonlu su iciyon iyi tansiyonun dusmuyoBugün
Şifa orucu 3. gundeyim sebze meyveli günde sağlıyormuş
Yine suyla devam sabah limonlu su içtim önerildiği için
Öğlen çay içtim
Akşama kadar misafirlikteydim
Onlar yemekteyken ısrarlara rağmen bugünlük boz ödemelerine rağmen ki bu oruç bozulmuyor ki
Bozmasin tabi ayranla kurtardim
Onlarla çay içtim artık evdeyim rahatim
Dün bas ağrısı vardı bugün yok halsizlikte olmadı dünden daha iyiyim sanırım Yarinda daha iyi olacağım
toplight nilsub inatettimolacak T tatlitambak @wendy
Begendinmi sagol canim sende yapta bende seni goriyimmedusa38 kız hastalık okudum da ne oldugunu anlamadım,gecmıs olsun sorun ne??
ebrusonmez ebrusum kılo almıs halim o vurma yüzüme
KumraL_KrakeR kızz ıncelmıssın ıste nasıl bellı olmuyomus..boylu hatunmussun da bu ardaa begendım
ben de bu hafta saglam bı dıyet yapıp cuma süsleneyim size,before-after yaparım
Ben baktimda ney bu canm yarami nerende var seninGranulamatoz mastit cnm nette resimler var bakabilirsin
Yok canım ben hergün hazırlanıp fıtı fıtı okula gidiyom ya,bazı günler saçım başım bi hoşuma gidiyo tam size resim atıcam işe güce vurup unutuyom..kızlar görmüştü beni instada takip ediyoduk birbirimiziDayanabilyosan iyi ya ben dayanamzdm herhalde burde limonlu su iciyon iyi tansiyonun dusmuyo
Begendinmi sagol canim sende yapta bende seni goriyimne suslenmesi kiz istemeyemi geliyoz benim halimi gormuyonmu son fotoda ev ne kadar daginik akil edip toplamamışım
biliyorum onu canım daha önce konusmustuk..sımdı dilim beyazladı fılan deyınce baska bısey mı var dıye merak ettımGranulamatoz mastit cnm nette resimler var bakabilirsin
Hamilelikte once çıkmıştı kitle oldu memede sonra ameliyat oldu iki ay ameliyat yaram kapanmadi iltihaptan sonra kortizon kullandım supriz sekilde hamile kaldım hamilelikte ilac kullanamadim hastalık azdı sag gogsumde o yaralar delikler oluştu surekli akiyodu sonra hamilelign sonadogru sola sıçradı doğum yaptım sezeryanla doğum 5.gunu hastaneye yattim10 gün tedavi oldum bebgi emziremedim tabi dostinexle sütüm kesildi sonra kendi iyilesmeye basladi doktorum Menopoza kadar tekrarlayabilir dedim ben iyilesmese nerdeyse göğsünü aldiracaktim o yuzden şifa orucuna basladim biraz uzun oldu ama hamilelikte yasanacak en kötü hastaliklardan biri 38 hafta5 gün de doğdu bebek o doğana kadar ben bayag bi surundum bu gunume sukurBen baktimda ney bu canm yarami nerende var senin
Dilim şifa orucundayim ya ondan beyazladi anlatilanlara Gore hastalık iyilesince duzeliyormus ysayip gorecezbiliyorum onu canım daha önce konusmustuk..sımdı dilim beyazladı fılan deyınce baska bısey mı var dıye merak ettım
Tesekkur ederim cnm inş tekrarlamaz korkulu rüyamÇok gecmislerahat olsun allah bir daha göstermesinmedusa38
Amaaam kimse de yokhafta sonu da olmaz kimsecikler, kız Didem azaydidem sendeki şevkten bende de olsa keşke, Evi bi alt üst edebilsem
Hamilelikte once çıkmıştı kitle oldu memede sonra ameliyat oldu iki ay ameliyat yaram kapanmadi iltihaptan sonra kortizon kullandım supriz sekilde hamile kaldım hamilelikte ilac kullanamadim hastalık azdı sag gogsumde o yaralar delikler oluştu surekli akiyodu sonra hamilelign sonadogru sola sıçradı doğum yaptım sezeryanla doğum 5.gunu hastaneye yattim10 gün tedavi oldum bebgi emziremedim tabi dostinexle sütüm kesildi sonra kendi iyilesmeye basladi doktorum Menopoza kadar tekrarlayabilir dedim ben iyilesmese nerdeyse göğsünü aldiracaktim o yuzden şifa orucuna basladim biraz uzun oldu ama hamilelikte yasanacak en kötü hastaliklardan biri 38 hafta5 gün de doğdu bebek o doğana kadar ben bayag bi surundum bu gunume sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?