Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amaaam kimse de yok hafta sonu da olmaz kimsecikler, kız Didem azaydidem sendeki şevkten bende de olsa keşke, Evi bi alt üst edebilsem
Ben misafirlikteyim yeni geldim cnm amacay ve yemek esnasında bir ayranla kurtardim orucumu tam gaz devam hem açlık hem hastalıktan beyazmis iyi olunca gececekmiş bakalim

Ben de öyle okudum canım devam et bence sakin bozma 3 günden sonra daha alisacaksin yarıni da atlattin mi rahat geçecek. Bi de ben bu 5. Gün wc ye cikiyormussun simsiyah diyorlar felaket diye. Onu bize rapor et olur mu.
Tamam cnm yarın İngiliz tuzunu icecegim Pazar günü yazarım

Bugün
Şifa orucu 3. gundeyim sebze meyveli günde sağlıyormuş
Yine suyla devam sabah limonlu su içtim önerildiği için
Öğlen çay içtim
Akşama kadar misafirlikteydim
Onlar yemekteyken ısrarlara rağmen bugünlük boz ödemelerine rağmen ki bu oruç bozulmuyor ki
Bozmasin tabi ayranla kurtardim
Onlarla çay içtim artık evdeyim rahatim
Dün bas ağrısı vardı bugün yok halsizlikte olmadı dünden daha iyiyim sanırım Yarinda daha iyi olacağım
toplight nilsub inatettimolacak T tatlitambak @wendy

medusa38 kız hastalık okudum da ne oldugunu anlamadım,gecmıs olsun sorun ne??

ebrusonmez ebrusum kılo almıs halim o vurma yüzüme

KumraL_KrakeR kızz ıncelmıssın ıste nasıl bellı olmuyomus..boylu hatunmussun da bu ardaa begendım
ben de bu hafta saglam bı dıyet yapıp cuma süsleneyim size,before-after yaparım

Granulamatoz mastit cnm nette resimler var bakabilirsin

Mide kuculmus anacim almiyo daha fazlasini
Menunu begendim afiyt olsun
servey fazla sıkı yaparsa ben müdahale ederim hatunun bebesi 2 aylık daha bana göre onun önceliği süt olmalı
Aaa bebesimi var o zaman sıkı yaparsa bende ensesindeyim

Dayanabilyosan iyi ya ben dayanamzdm herhalde burde limonlu su iciyon iyi tansiyonun dusmuyo
Begendinmi sagol canim sende yapta bende seni goriyim ne suslenmesi kiz istemeyemi geliyoz benim halimi gormuyonmu son fotoda ev ne kadar daginik akil edip toplamamışım

Yok canım ben hergün hazırlanıp fıtı fıtı okula gidiyom ya,bazı günler saçım başım bi hoşuma gidiyo tam size resim atıcam işe güce vurup unutuyom..kızlar görmüştü beni instada takip ediyoduk birbirimizi atarım buraya da

Ben baktimda ney bu canm yarami nerende var senin
Hamilelikte once çıkmıştı kitle oldu memede sonra ameliyat oldu iki ay ameliyat yaram kapanmadi iltihaptan sonra kortizon kullandım supriz sekilde hamile kaldım hamilelikte ilac kullanamadim hastalık azdı sag gogsumde o yaralar delikler oluştu surekli akiyodu sonra hamilelign sonadogru sola sıçradı doğum yaptım sezeryanla doğum 5.gunu hastaneye yattim10 gün tedavi oldum bebgi emziremedim tabi dostinexle sütüm kesildi sonra kendi iyilesmeye basladi doktorum Menopoza kadar tekrarlayabilir dedim ben iyilesmese nerdeyse göğsünü aldiracaktim o yuzden şifa orucuna basladim biraz uzun oldu ama hamilelikte yasanacak en kötü hastaliklardan biri 38 hafta5 gün de doğdu bebek o doğana kadar ben bayag bi surundum bu gunume sukur

Amaaam kimse de yok hafta sonu da olmaz kimsecikler, kız Didem azaydidem sendeki şevkten bende de olsa keşke, Evi bi alt üst edebilsem

Ayy canim cokda edemedim bi evi spurdum mutfagimi toplarken alt trftan su akitmaya basladi yikancaklari yikayana kadr legen koydum alta lovobaya git gel git gel yuruyus yaptim resmen gicik oldum ondan snrada ancak camlarimi silebildim bidd platese yeni basladim ya yanlarim ve belim cok agriyo dunde fasulye yaptim dolaba koymak icin ozmanda cok agrimsti bgun ancak bunlaro yapabildim yarina de edicem artik koltuk kenarlari sandalyeler kapilarrr banyo duvarlari ve 2 banyo var yani bir suru issss bak unuttum daha baza altlari var en cok gicik oldugum is cunku icini bosaltmam suntalari ckartmam ve ole supurup silmem suntalari tekra silip herseyi yerine yerlestrmem lazm bide kaynvalidemle oturdgum icin 2 yatk odasi var dsun halimi ama kovalayan yok bu hafta sonu yapabildigimi yapicam artik geri kalanicada hafta ici yapmaya calisicam olmadi cuma gunune kalir yine 2 aile oturmak cok zor inanin her acidan

Canim smdi baktimda netten gerckten kotu zmanlar gecrmissn daha kotusu olmamis allah korumus bu oruc sifa olur insallah sana bidaha asla tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…