Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum safprotein gunum
Kahvalti 10.30
2 dilim jambonlu 2 yumrta
dukan ekmegi ucundan
Kahvaltilik lor peynir

Arada su ve yesil cay

Ogle 15.00
Yulaf kepekli yogurt

Arada bol su yesil cay kiraz sapi cayi

Aksam 19.00
2 firinda baget 2 kasik yogurt

Arada su ve kiraz sapi cayi az önce sutlu bir cay kasigi tatlandiricili nescafe

Toplamda su 2.5 lt su 2 kupa yesil cay 3 kupa kiraz sapi cayi
Spor yok bgun temizlik yaptim bel ve yanlarim cok agriyo yuruyus yapamicam yarin insallah yaparim bgunluk benden bu kadr

nilsub inatettimolacak morordek

Son düzenleme:
Bu arada nescafeye nye tatlndirici koydun diceksiniz stevianon tadini merak ediyorum ne kadr koydugumda ne kadr tatli oluyo dye merk ettm oyuzden

Bence kesn dusmustur gelmedigine gore
Küçükken kardeşimin biri 7- diğeri 8 yaşlarındaydı annemler şehir dışına gitmişti bizim afacanlar bakkaldan abur cubur almışlardı annem onları goturmedim diye portakal suyu ile intihar etmeye kalkismislardi nilsub ta asureyle intihar ediyor

Ayy senin bebisi çöl merak ediyorum yaa

Gün geçtikçe daha iyi olacaksın canim. Eminim. En yakın zaman da denemek istiyorum.
ayrıca yarın senin yoğurt diyetine baslayacagim. Canim. Karar verdim. 7 gün devam edeyim bakalim

Önceki halinde şimdiki halin arasında fark bayagi var. Ve iyice guzelleşmişsin tatlım. Ama boydan merak ediyorum.

Ahahahhh ayy buna cok guldum cocuk akli isde

Gün geçtikçe daha iyi olacaksın canim. Eminim. En yakın zaman da denemek istiyorum.
ayrıca yarın senin yoğurt diyetine baslayacagim. Canim. Karar verdim. 7 gün devam edeyim bakalim
Keşke beraber deneseydik birbirimize destek olurduk ben en azından cumaya kadar devam edecegim eğer bir sorun çıkmazsa 21 güne tamamlarim

Soyle kullanici adini bende takip edeyim
Menum:
Sabah: 1 porsiyon jambonlu dukan omlet ve espresso
Ogle: Limonlu, Lorlu tonbalik (100 gr)
Aksam: Yoğurtlu kıyma sote ( 80 gr) ve 1 bar ayran
Su: 2.5 lt Spor: 40 dk fitness
Afiyet olsun guzel

Ay ben ilk defa duyuyorum boyle bise cok gecmisler olsun canim simdi yine varmi yaralar bebegini emzirememnde cok kotu olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…