- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.521
Saol cnm amin inşallah yeniden o günlere dönmek istemiyorum zaten bi ilacı da yok çok az bulunur bi hastalık oda beni bulduCanim smdi baktimda netten gerckten kotu zmanlar gecrmissn daha kotusu olmamis allah korumus bu oruc sifa olur insallah sana bidaha asla tekrarlamaz
Allah korusun canm rabbim bidaha gostermez insallah skma caniniSaol cnm amin inşallah yeniden o günlere dönmek istemiyorum zaten bi ilacı da yok çok az bulunur bi hastalık oda beni buldu
İnş sıkıntı yok 2 yıldır var zaten yeni değil ogunlerinde atlattım alistim benAllah korusun canm rabbim bidaha gostermez insallah skma canini
Kimselerde yok bugun herkes tartiyi söyleyip kaçamak yapmaya mi gittiAllah korusun canm rabbim bidaha gostermez insallah skma canini
Bence kesn dusmustur gelmedigine goreKimselerde yok bugun herkes tartiyi söyleyip kaçamak yapmaya mi gittinilsub gerçekten aşure kazaninami dustum yoksa bi daha gelemedi
Küçükken kardeşimin biri 7- diğeri 8 yaşlarındaydı annemler şehir dışına gitmişti bizim afacanlar bakkaldan abur cubur almışlardı annem onları goturmedim diye portakal suyu ile intihar etmeye kalkismislardiBence kesn dusmustur gelmedigine gore
Bende menümü paylaşayım;
Sabah; 1 büyükçe elma
Ara; dukan ekmeği, şekersiz çay
Öğle: 1 yk yoğurt
Akşam; 3-4 yk körili tavuk sote, 3 yk yoğurt
Yoğunluktan yemeği 18.30 a ancak yiyebildik
Su; 2 lt üstü
morordek nilsub
Spor; şu an yürüyüşteyim, yarım saat olarak planladım, kızımın durumuna bağlı ama, eğer uslu durursa 1 saate tamamlarım :) şu an bezine kadar soyunmuş evde eşşek sıpambu çocuk beni öldürecek inatlaştıkça inatlaşıyor
Bugün
Şifa orucu 3. gundeyim sebze meyveli günde sağlıyormuş
Yine suyla devam sabah limonlu su içtim önerildiği için
Öğlen çay içtim
Akşama kadar misafirlikteydim
Onlar yemekteyken ısrarlara rağmen bugünlük boz ödemelerine rağmen ki bu oruç bozulmuyor ki
Bozmasin tabi ayranla kurtardim
Onlarla çay içtim artık evdeyim rahatim
Dün bas ağrısı vardı bugün yok halsizlikte olmadı dünden daha iyiyim sanırım Yarinda daha iyi olacağım
@toplightnilsub inatettimolacak T tatlitambak @wendy
Yok canım ben hergün hazırlanıp fıtı fıtı okula gidiyom ya,bazı günler saçım başım bi hoşuma gidiyo tam size resim atıcam işe güce vurup unutuyom..kızlar görmüştü beni instada takip ediyoduk birbirimiziatarım buraya da
Küçükken kardeşimin biri 7- diğeri 8 yaşlarındaydı annemler şehir dışına gitmişti bizim afacanlar bakkaldan abur cubur almışlardı annem onları goturmedim diye portakal suyu ile intihar etmeye kalkismislardinilsub ta asureyle intihar ediyor
Kizlar instagram adreslerinizi yazarmsiniz bende takip edim sizi
Yap bakalım İns iyi sonuç alirsinGün geçtikçe daha iyi olacaksın canim. Eminim. En yakın zaman da denemek istiyorum.
ayrıca yarın senin yoğurt diyetine baslayacagim. Canim. Karar verdim. 7 gün devam edeyim bakalim
Evet aynen benim de hiç unutmadığını anı bir araya gelince anlatır guleriz şimdi biri 33 digeri34 yasindaAhahahhh ayy buna cok guldum cocuk akli isde
Bende yeni almıştım ekleyim sizi almula38 benimkidehedef__62
Keşke beraber deneseydik birbirimize destek olurduk ben en azından cumaya kadar devam edecegim eğer bir sorun çıkmazsa 21 güne tamamlarimGün geçtikçe daha iyi olacaksın canim. Eminim. En yakın zaman da denemek istiyorum.
ayrıca yarın senin yoğurt diyetine baslayacagim. Canim. Karar verdim. 7 gün devam edeyim bakalim
Soyle kullanici adini bende takip edeyimYok canım ben hergün hazırlanıp fıtı fıtı okula gidiyom ya,bazı günler saçım başım bi hoşuma gidiyo tam size resim atıcam işe güce vurup unutuyom..kızlar görmüştü beni instada takip ediyoduk birbirimiziatarım buraya da
Afiyet olsun guzelMenum:
Sabah: 1 porsiyon jambonlu dukan omlet ve espresso
Ogle: Limonlu, Lorlu tonbalik (100 gr)
Aksam: Yoğurtlu kıyma sote ( 80 gr) ve 1 bar ayran
Su: 2.5 lt Spor: 40 dk fitness
Ay ben ilk defa duyuyorum boyle bise cok gecmisler olsun canim simdi yine varmi yaralar bebegini emzirememnde cok kotu olmusHamilelikte once çıkmıştı kitle oldu memede sonra ameliyat oldu iki ay ameliyat yaram kapanmadi iltihaptan sonra kortizon kullandım supriz sekilde hamile kaldım hamilelikte ilac kullanamadim hastalık azdı sag gogsumde o yaralar delikler oluştu surekli akiyodu sonra hamilelign sonadogru sola sıçradı doğum yaptım sezeryanla doğum 5.gunu hastaneye yattim10 gün tedavi oldum bebgi emziremedim tabi dostinexle sütüm kesildi sonra kendi iyilesmeye basladi doktorum Menopoza kadar tekrarlayabilir dedim ben iyilesmese nerdeyse göğsünü aldiracaktim o yuzden şifa orucuna basladim biraz uzun oldu ama hamilelikte yasanacak en kötü hastaliklardan biri 38 hafta5 gün de doğdu bebek o doğana kadar ben bayag bi surundum bu gunume sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?