Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya büyük konuşmamak lazım ama bend bir evin içinde oturamam..
bende büyük konuşmiyim ama ben otururum seviyorum kayınvalidemi ben ısrar ediyorum bazen bende kalsana diye ama 1 kere kaldı daha.. annem kayınvalidem eşimin babannesi hepimiz kıza kıza sabahlamıştık

Gunaydin Sinemcim 2gun daha sık disini madem dukanci olmaya karar verdin azcik istikrarli ol canm tavuk degilde balik yesen olmuyomu mesela

Ya büyük konuşmamak lazım ama bend bir evin içinde oturamam..
Seninki zaten aynı evin icinde'nin bi nebze iyisi :) gelmiyor mu surekli kv peki?
bende büyük konuşmiyim ama ben otururum seviyorum kayınvalidemi ben ısrar ediyorum bazen bende kalsana diye ama 1 kere kaldı daha.. annem kayınvalidem eşimin babannesi hepimiz kıza kıza sabahlamıştık
Ya bu tamamen kv ile ayni kafada olup olmamana bagli. Ben cok isterdim seninki gibi olabilmeyi çünkü kendi annemle arkadas gibiyizdir her seyimi anlatirim, yeri gelir gecenin bi körüne kadar cene calariz :) ama maalesef ayni seyler kv ile olmuyor benim. Kotu niyetli bi insan degil ama cooooook farkli dunyalarin insaniyiz, dogal olarak bi noktadan sonra muhabbet tikaniyor :)

Gunaydin Sinemcim 2gun daha sık disini madem dukanci olmaya karar verdin azcik istikrarli ol canm tavuk degilde balik yesen olmuyomu mesela
Yok güzelim balık da yiyorum zaten her öğünde protein olduğu için. Ama gerçekten çok sıkılmaya başladım. Yok mecbur sıkacam dişimi ama çok mutsuzm

Bu melek yüzümün arkasında kompla kuran bir kadın var diyosun adın neydi kız senin unuttum ben

Hahah, ilahi Nilgün, 75 ol ilk harfi, 70'e ikinci harfi 65'e 3. Harfi söyleyince bulursun zaten, hadi kuzum göreyim seni :) matilda34 öyle dedi, söyleme 70 olunca söle dedi, bnde harf harf gidiyorum :)

yok kız gelmez ama hep ben gideyim ister onuda ben sevmiyorum bende gitmem pek gel dedimi işim var çocuklar var ödev yapıyoruz diye hep bahane üretirim oda anladı artık eskisi gibide çağırmıyor artık ben azcık dişli geliyorum da ondan yoksa çok fena azcık sessiz birini bulaydı maymun gibi oynatırdı eşim hiç git gel demez valla diyince bile gitmiyom ne yapcan boşucanmı boşa çocuklara bakarsınız babamın evinden getirmedim diyorum oda susuyor

ya vakvakım ne kadar iyi olsada aynı evde yaşamak çok başka bişey çok zor ne kadar iyi olsada aynı evde olunca illa bir sorun olur bende anneme anlatırım herşeyimi kv tartışıncada anlatırım ay deme kızım öyle der sonrada ben güveniyorum sana ezdirmezsin kendini der

Kaptanım pazartesıden berı buradayım deneme surem ne zaman bıterrr
canım 3. cuma listedesin yeni üye muhabbeti işte
hoş geldin ... çok iddalısın bakıyorum
oo eski azim kraliçesi o hamileyken bile kg almayım diye neler yaptı
bu arada kızlar bende temizliğe başladım bu hafta benim gedefim de 74 olacak bakalım cuma görcez temizliğe başladım ara ara uğrarım
günaydınlarr döktürmüşüz yine gece gece

Cansınnn kaptanım bu hafta buradaydım ztn o sayılmıyor muu?79,7 ile basladım sahnur lıstede 79 yazıyordu
Hamileyken 13 kg aldımm
İddialı ısen azımlı ısen burada ısın ne der ınsan dımı amaa
Koruyamıyorum tek zaafım tatlı onu kısıyorum ıste.
Şimdilerde emzırıyorum be egım cok kucuk 2 aylık ondan eskısı gıbı hızlı veremem ama verıcegım dogumdan snr 85 ten 76 ya jıııııt dıye dustu ıkı uc haftadır kılo almaya basladım o yuzden geldım nerdryse 81 olmustumm şimdı yıne azımlıyım ama ELA ya da sut lazım her hafta 500 gr ongordum kendımde bakalım artıkkk

Bu cuma gectı ıkı cuma mı kaldı bu arada sen nıye lıstede degılsın sahnurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…