- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.581
bende büyük konuşmiyim ama ben otururum seviyorum kayınvalidemi ben ısrar ediyorum bazen bende kalsana diye ama 1 kere kaldı daha.. annem kayınvalidem eşimin babannesi hepimiz kıza kıza sabahlamıştıkYa büyük konuşmamak lazım ama bend bir evin içinde oturamam..
Gunaydin Sinemcim 2gun daha sık disini madem dukanci olmaya karar verdin azcik istikrarli ol canm tavuk degilde balik yesen olmuyomu meselaGünaydın kızlar. Ya ben bişey diyecem evet bu dukan çok iyi kilo verdiriyor ama ben çok sıkıldım bu kadar katı kuralları olmasından. Bugün 5. atak günü dukan 6 gün atak diyordu ama ben 1 gün daha dayanamayacağım. Tavuktan, yumurtadan 1 haftada tiksindim malesef.
Koftemi onlar kizBuda benim kahvaltım ...tbe aldım dun ekmeği kesince feci wc sorunum oluyor eskisi gibi en azından sabahları yicem bende ..
Eki Görüntüle 1901277
Seninki zaten aynı evin icinde'nin bi nebze iyisi :) gelmiyor mu surekli kv peki?Ya büyük konuşmamak lazım ama bend bir evin içinde oturamam..
Ya bu tamamen kv ile ayni kafada olup olmamana bagli. Ben cok isterdim seninki gibi olabilmeyi çünkü kendi annemle arkadas gibiyizdir her seyimi anlatirim, yeri gelir gecenin bi körüne kadar cene calariz :) ama maalesef ayni seyler kv ile olmuyor benim. Kotu niyetli bi insan degil ama cooooook farkli dunyalarin insaniyiz, dogal olarak bi noktadan sonra muhabbet tikaniyor :)bende büyük konuşmiyim ama ben otururum seviyorum kayınvalidemi ben ısrar ediyorum bazen bende kalsana diye ama 1 kere kaldı daha.. annem kayınvalidem eşimin babannesi hepimiz kıza kıza sabahlamıştık
Yok güzelim balık da yiyorum zaten her öğünde protein olduğu için. Ama gerçekten çok sıkılmaya başladım. Yok mecbur sıkacam dişimi ama çok mutsuzmGunaydin Sinemcim 2gun daha sık disini madem dukanci olmaya karar verdin azcik istikrarli ol canm tavuk degilde balik yesen olmuyomu mesela
2 gunden sonra rahatlarsin belki canim sebzeler geliyor degil mi bi sonraki asamada?Yok güzelim balık da yiyorum zaten her öğünde protein olduğu için. Ama gerçekten çok sıkılmaya başladım. Yok mecbur sıkacam dişimi ama çok mutsuzm
Heee köfte olmam mı betuş gibi sakatatmı yiyeydim...Koftemi onlar kiz
Hahaha çok güldüm... Eee ne olcak gece yatmıyonuz sabah kalkmıyonuzYaaaaa nilgunnn bunuda nerden buldun Allah seni netmiyeeyuregim agzima geldi sesim full acikmis pantolonumu giydim yavru kurt
Bu melek yüzümün arkasında kompla kuran bir kadın var diyosun adın neydi kız senin unuttum ben
yok kız gelmez ama hep ben gideyim ister onuda ben sevmiyorum bende gitmem pek gel dedimi işim var çocuklar var ödev yapıyoruz diye hep bahane üretirim oda anladı artık eskisi gibide çağırmıyor artık ben azcık dişli geliyorumSeninki zaten aynı evin icinde'nin bi nebze iyisi :) gelmiyor mu surekli kv peki?
Ya bu tamamen kv ile ayni kafada olup olmamana bagli. Ben cok isterdim seninki gibi olabilmeyi çünkü kendi annemle arkadas gibiyizdir her seyimi anlatirim, yeri gelir gecenin bi körüne kadar cene calariz :) ama maalesef ayni seyler kv ile olmuyor benim. Kotu niyetli bi insan degil ama cooooook farkli dunyalarin insaniyiz, dogal olarak bi noktadan sonra muhabbet tikaniyor :)
hadi bakalım öyle olsunHahah, ilahi Nilgün, 75 ol ilk harfi, 70'e ikinci harfi 65'e 3. Harfi söyleyince bulursun zaten, hadi kuzum göreyim seni :)matilda34 öyle dedi, söyleme 70 olunca söle dedi, bnde harf harf gidiyorum :)
ya vakvakım ne kadar iyi olsada aynı evde yaşamak çok başka bişey çok zor ne kadar iyi olsada aynı evde olunca illa bir sorun olur bende anneme anlatırım herşeyimi kv tartışıncada anlatırım ay deme kızım öyle der sonrada ben güveniyorum sana ezdirmezsin kendini derSeninki zaten aynı evin icinde'nin bi nebze iyisi :) gelmiyor mu surekli kv peki?
Ya bu tamamen kv ile ayni kafada olup olmamana bagli. Ben cok isterdim seninki gibi olabilmeyi çünkü kendi annemle arkadas gibiyizdir her seyimi anlatirim, yeri gelir gecenin bi körüne kadar cene calariz :) ama maalesef ayni seyler kv ile olmuyor benim. Kotu niyetli bi insan degil ama cooooook farkli dunyalarin insaniyiz, dogal olarak bi noktadan sonra muhabbet tikaniyor :)
canım 3. cuma listedesin yeni üye muhabbeti işteKaptanım pazartesıden berı buradayım deneme surem ne zaman bıterrr
oo eski azim kraliçesi o hamileyken bile kg almayım diye neler yaptıhoş geldin ... çok iddalısın bakıyorum
Cansınnn kaptanım bu hafta buradaydım ztn o sayılmıyor muu?79,7 ile basladım sahnur lıstede 79 yazıyorducanım 3. cuma listedesin yeni üye muhabbeti işte
oo eski azim kraliçesi o hamileyken bile kg almayım diye neler yaptı
bu arada kızlar bende temizliğe başladım bu hafta benim gedefim de 74 olacak bakalım cuma görcez temizliğe başladım ara ara uğrarım
günaydınlarr döktürmüşüz yine gece gece
Bu cuma gectı ıkı cuma mı kaldı bu arada sen nıye lıstede degılsın sahnurumcanım 3. cuma listedesin yeni üye muhabbeti işte
oo eski azim kraliçesi o hamileyken bile kg almayım diye neler yaptı
bu arada kızlar bende temizliğe başladım bu hafta benim gedefim de 74 olacak bakalım cuma görcez temizliğe başladım ara ara uğrarım
günaydınlarr döktürmüşüz yine gece gece
bencede yavaş gelde gözümüzü korkutup kaçırma biziListeye gırene kadar abartmadan vereyım barı :)))
Kacmak yoookkk sen de vercen tek ben verırsem keyıfli olmazbencede yavaş gelde gözümüzü korkutup kaçırma bizi
Aminnnn çok şükürrrKotu seyler yasamissin Allah bidaha yastmasn canm
Kuzularina uzun saglikli omurler versin
Haklısın canım işin şakası bu tabı abartamam dıkkat edecegım sadece kontrol altında olmalıyım ki ipin ucu kacmasınVayy aglamak serbest hee
Ama Kuzum senin beben var sen fazla yuklenme kendine hee illada yarisalim dersn tamam ben hazirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?