Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi sen onların yanında bu kadar aktif oluyosun benimki olsa tel elinden hiç düşmüyo derdi şimdiye bende cevap hopppp ortalık anında karışır sonra bende azcık arsızım galiba
Yok tlfnum karsmaz ve suan kayinvalidemde kayntamda yok grumcemde kaynanam 1 aydir kaynatamda kibrista gemide calisiyo oyuzden braz rahatiz ama o gelsede sknti yasamam tel knusunda bide bende senin gbi lafmi pek esirgemiyorum ilk zmalar susardm smdi pat yapstiriyorum lafi ama ole cokda byuk kavgalar etmiyrum ben hic uzatma kizarm 2 sniye snra yelkenler fora

Kiz bu nasil diyet tost kısır anlamdm ben

Bende 85le dogurdum 4.560 kg cocuk dogdu dogumdan sonra eve gelir gelmz tartldm 77diydim
Canm bende 81 le dogurdum sezeryanle dgurdum hemde 2 gun snra eve gecnce 73 kiloydum kzimnkirkinda 69 kiloydum ama snra homini girtlak yiyince aldm isde 1.5 yasnndayken dyet sporla 15 kilo verdm snra hamile kaldm 5 kilo aldm hemn 3 aylkke dusuk yaptm ama cocuk 1 ay once olms bana narkoz iyi gelmiyo evlen meden oncde amelyt olmstm ozmanda 7 8 kilo almstim kurtajdan snra isde 5 kilo daha aldm yani verdgim 15 kilonun 10 nu aldm smdi vermekle ugrasiyorum

Günaydınlarrr herkeseee :) alıntılarım kaybolmus ama son sayfadakılere cevap vereyım..
Kiz bu nasil diyet tost kısır anlamdm ben
kız 4 kaşık diyo ben diyete başlamadan önce 4 tabak yiyodum
Hosgeldın canım..Allah yavrularını bagıslasın zor günler gecırmıssın,sorun yasamayın bı daha ınsallah.. ben de yaklasık 6aydır buralardayım yaptık bıseyler kendı capımızda sen de halledersın yenıden kıloları,bi kere yapan yıne yapar

Kızlar istekleri kabul ettim bu arada

Pumpkinspicelattee canım cok guzelmıssın ayrıca dıger uzmanlık alanı da makyajmısss bayıldım

azaydidem kız sen de öyle su gibisin maşallah bu arada cok yakın oturuyoruz,ben de tuzladayım yavrularda ayrı güzel

Ay o Buhranı ben de şimdiden geçiriyorum. Allah mecbur biraktirmasin canım. Yaaa...

Kısaca tanısalımmm
32 yasında evli ıkı cocuk annesıyım( kendımı cok garıp hıssettım kocaman yasını basını almış gıbı hıssettım)
Kimya muhendısıyım, özel bır sırkette yonetıcıyım
Ikı ay önce doğum yaptım lohusa sayılırım
Oğlum 7 yasında dunya yakışıklısı bu yıl 1. Sınıfa basladı hergun odev el yazısından tırlatmak uzereyım
Kızım ıkı aylık dunya sekeri
Sabaha kdr emzırme gaz cıkartma cişli kakalı gunler gecırıyorum
Kafama taktıgım hunım pembe:)))
Suan dogum ıznındeyım anne sutu verıyorum bebegıme.
Aamannn yavru cıvcıvlerını ovuyorr demeyın cıdden tatlılarr
Neyse konumuza donelim 79,7 kg yum şuan
Yuhhhh dediğinizi duyuyorum ayıp oluyor
masallaha gerek yok nazar deger innnnşallahhhh

Ben 67 olmak ıstıyorum basarınca hedefı revıze ederız .
Şimdıden tesekkur ederım kabul ettiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…