Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Keşke beraber deneseydik birbirimize destek olurduk ben en azından cumaya kadar devam edecegim eğer bir sorun çıkmazsa 21 güne tamamlarim

Evet ya ben de çok dayanıklıyimdir bu konu da. Ay ne güzel olurdu. Annem gelmese yine sana eşlik ederdim ama annem var ya zor olur ona o yüzde.

Vayy vayyy vayyyy
Koşturmadan heralde kuzum.Erimişsin.

Kizlar instagram adreslerinizi yazarmsiniz bende takip edim sizi

Önceki halinde şimdiki halin arasında fark bayagi var. Ve iyice guzelleşmişsin tatlım. Ama boydan merak ediyorum.
Ay tesekkur ederım canım
Bende yeni almıştım ekleyim sizi almula38 benimkide

Soyle kullanici adini bende takip edeyim

Afiyet olsun guzel

Diyet hesabinizmi bunlar
kullanıcı adım ozozcvs gencler

Cansın caaaann nn
Kaptanımm nereye ben orayaaaa
Sormayın basıma nelerrr geldı bır dusuk oldu bır karnımda ölü bebek en sonunda dogurdum kızım oldu ıkı aylık bebegım 7 yasında oğlum var okula basladı hunım pembe renkli yani:)))ben ıstersem on numara ama korumak sıkıntı kaptanımı cokkkk severım gormeden kız kardesı olur mu demeyın olur canım o benımmm:)))

Kaptanım pazartesıden berı buradayım deneme surem ne zaman bıterrr

Canım ya ben verdin sanmışım. :)

Bu arada 79,7 ile başladım sahnurummm

Çok geçmiş olsun.Üzüldüm. Allah meleğini sana bağışlasın.

Bu hafta kim benle yarismak ister aslinda kilolarimiz ayni gidiyor diye @toz-pembe seninle yarismak isterm
Ben yarısırım şekerımmm kabul edıyorum bastan soylıyım aglamak serbest
Gecen hafta baslsdım 79,7
Bu haftakı hedefım 79 du basardım 79 um
Haftaya hedefım 78,5
Bu arada 2,5 aylık bebegım emzırıyorum ona gore menulerı elestırın olur mu

Hoş geldin canım. Büyük kayıplar yasamişsin coçok geçmiş olsun. Allah diğerlerine sağlıklı uzun ömürler versin

Günaydın kızlar. ...

nilsub merakla bekleniyorsun canım. Noldu sana?
günaydın canım sorma akşam karnım ağrıdı çok üşütüyorum galiba saat 7 de uyumuşum çocuklarda tv seyrederken uyuya kalmış gece 2.5 uyandım nete gircektim kimse yoktur diye geri yattım .. iyiyim şimdi sabah serinde çıkıyorum ondan üşütüyorum galiba...

hoş geldin ... çok iddalısın bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…