- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.561
arkamdan ne çok gıybet yapılmışşşşşş.....Küçükken kardeşimin biri 7- diğeri 8 yaşlarındaydı annemler şehir dışına gitmişti bizim afacanlar bakkaldan abur cubur almışlardı annem onları goturmedim diye portakal suyu ile intihar etmeye kalkismislardinilsub ta asureyle intihar ediyor
bensizde duramazlarmış bu hatunlar hepinizi öpeyim bari gelin...
Yaa benim en buyuk korkum kv ile yasamak, bazen ilerde mecbur kalırsam diye buhranlar basiyor şimdidenAyy canim cokda edemedim bi evi spurdum mutfagimi toplarken alt trftan su akitmaya basladi yikancaklari yikayana kadr legen koydum alta lovobaya git gel git gel yuruyus yaptim resmen gicik oldum ondan snrada ancak camlarimi silebildim bidd platese yeni basladim ya yanlarim ve belim cok agriyo dunde fasulye yaptim dolaba koymak icin ozmanda cok agrimsti bgun ancak bunlaro yapabildim yarina de edicem artik koltuk kenarlari sandalyeler kapilarrr banyo duvarlari ve 2 banyo var yani bir suru issss bak unuttum daha baza altlari var en cok gicik oldugum is cunku icini bosaltmam suntalari ckartmam ve ole supurup silmem suntalari tekra silip herseyi yerine yerlestrmem lazm bide kaynvalidemle oturdgum icin 2 yatk odasi var dsun halimiama kovalayan yok bu hafta sonu yapabildigimi yapicam artik geri kalanicada hafta ici yapmaya calisicam olmadi cuma gunune kalir yine 2 aile oturmak cok zor inanin her acidan
Ben uyandim geldim :))uyanınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr..............
Aaa bir Dukanci olarak yulaftan yapsana kiz sen de yersin hemGünaydınn hanımlar, hakkaten merak ettirdinnilsub
Bugün bi gözaydına gidicem, ev sahibesi tuzlu bişi istedi, minik poğaça yapacaktım ki unum bitmişmarketler açıldı mı acaba? Gideyim de alayım
hayırdır ne oldu .. ben kaçırmışımGünaydınn hanımlar, hakkaten merak ettirdinnilsub
Bugün bi gözaydına gidicem, ev sahibesi tuzlu bişi istedi, minik poğaça yapacaktım ki unum bitmişmarketler açıldı mı acaba? Gideyim de alayım
Aaa bir Dukanci olarak yulaftan yapsana kiz sen de yersin hem
ay çok zor oluyodur canım eminim biz yan binalarda olduğumuz halde deliricem birde evin içinde olsa Allah muhafazaGunaydin kizlar benim telefon duzeldi şimdilik, insallah bi daha bozulmaz bakalim:)
Yaa benim en buyuk korkum kv ile yasamak, bazen ilerde mecbur kalırsam diye buhranlar basiyor şimdideniyi dayaniyorsun vallahi canim
Ben uyandim geldim :))
Vaay cok akıllı gordum seni :)))Hahah, kendime ayrı yapayım diye düşünmüştüm canım, boşver onlar alsın kiloları
O da kötü valla, biz ayri sehirlerdeyiz hep de boyle kaliriz insallah. Ama iste arada korkmuyo degilimay çok zor oluyodur canım eminim biz yan binalarda olduğumuz halde deliricem birde evin içinde olsa Allah muhafaza
hayırdır ne oldu .. ben kaçırmışım
Bu melek yüzümün arkasında kompla kuran bir kadın var diyosun adın neydi kız senin unuttum benHahah, kendime ayrı yapayım diye düşünmüştüm canım, boşver onlar alsın kiloları
Evet maalesef yasanacaksa kacilmiyor haklisin. Herkesin hakkinda hayirlisi :)Kaçırılan bişi yok nilgüncüm sıkıntı yok :)
Ördekcim, telin düzelmiş, hayırlısıyla gitmişsiniz, aman ne kv ler var dünyanın öbür ucundan dar ediyorlar hayatıbende şanslı olanlardanım çok şükür, yaşanacaksa da kaçış yok maalesef
Vayy aglamak serbest heeBen yarısırım şekerımmm kabul edıyorum bastan soylıyım aglamak serbest
Gecen hafta baslsdım 79,7
Bu haftakı hedefım 79 du basardım 79 um
Haftaya hedefım 78,5
Bu arada 2,5 aylık bebegım emzırıyorum ona gore menulerı elestırın olur mu
Ya büyük konuşmamak lazım ama bend bir evin içinde oturamam..Evet maalesef yasanacaksa kacilmiyor haklisin. Herkesin hakkinda hayirlisi :)
Kotu seyler yasamissin Allah bidaha yastmasn canmCansın caaaann nn
Kaptanımm nereye ben orayaaaa
Sormayın basıma nelerrr geldı bır dusuk oldu bır karnımda ölü bebek en sonunda dogurdum kızım oldu ıkı aylık bebegım 7 yasında oğlum var okula basladı hunım pembe renkli yani:)))ben ıstersem on numara ama korumak sıkıntı kaptanımı cokkkk severım gormeden kız kardesı olur mu demeyın olur canım o benımmm:)))
yarışalım beybii ..Bu hafta kim benle yarismak isteraslinda kilolarimiz ayni gidiyor diye toz-pembe seninle yarismak isterm
Yok canım ben hergün hazırlanıp fıtı fıtı okula gidiyom ya,bazı günler saçım başım bi hoşuma gidiyo tam size resim atıcam işe güce vurup unutuyom..kızlar görmüştü beni instada takip ediyoduk birbirimiziatarım buraya da
fatmagulylcn benimKizlar instagram adreslerinizi yazarmsiniz bende takip edim sizi
ekledim bende senii canım..Bende yeni almıştım ekleyim sizi almula38 benimkide
instagram dan istek gönderdim canım sende beni takip ettt
Ay tesekkur ederım canım
kullanıcı adım ozozcvs gencler
Yaaaaa nilgunnn bunuda nerden buldun Allah seni netmiyeeuyanınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?