Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkamdan ne çok gıybet yapılmışşşşşş.....

Gunaydin kizlar benim telefon duzeldi şimdilik, insallah bi daha bozulmaz bakalim:)
Yaa benim en buyuk korkum kv ile yasamak, bazen ilerde mecbur kalırsam diye buhranlar basiyor şimdiden iyi dayaniyorsun vallahi canim
uyanınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr..............
Ben uyandim geldim :))

Aaa bir Dukanci olarak yulaftan yapsana kiz sen de yersin hem

Günaydın kızlar. Ya ben bişey diyecem evet bu dukan çok iyi kilo verdiriyor ama ben çok sıkıldım bu kadar katı kuralları olmasından. Bugün 5. atak günü dukan 6 gün atak diyordu ama ben 1 gün daha dayanamayacağım. Tavuktan, yumurtadan 1 haftada tiksindim malesef.

ay çok zor oluyodur canım eminim biz yan binalarda olduğumuz halde deliricem birde evin içinde olsa Allah muhafaza

Hahah, kendime ayrı yapayım diye düşünmüştüm canım, boşver onlar alsın kiloları
Vaay cok akıllı gordum seni :)))
ay çok zor oluyodur canım eminim biz yan binalarda olduğumuz halde deliricem birde evin içinde olsa Allah muhafaza
O da kötü valla, biz ayri sehirlerdeyiz hep de boyle kaliriz insallah. Ama iste arada korkmuyo degilim

hayırdır ne oldu .. ben kaçırmışım

Kaçırılan bişi yok nilgüncüm sıkıntı yok :)

Ördekcim, telin düzelmiş, hayırlısıyla gitmişsiniz, aman ne kv ler var dünyanın öbür ucundan dar ediyorlar hayatı bende şanslı olanlardanım çok şükür, yaşanacaksa da kaçış yok maalesef

Evet maalesef yasanacaksa kacilmiyor haklisin. Herkesin hakkinda hayirlisi :)

Vayy aglamak serbest hee
Ama Kuzum senin beben var sen fazla yuklenme kendine hee illada yarisalim dersn tamam ben hazirim

Kotu seyler yasamissin Allah bidaha yastmasn canm
Kuzularina uzun saglikli omurler versin

Bu hafta kim benle yarismak ister aslinda kilolarimiz ayni gidiyor diye toz-pembe seninle yarismak isterm
yarışalım beybii ..

Kizlar instagram adreslerinizi yazarmsiniz bende takip edim sizi
fatmagulylcn benim
Bende yeni almıştım ekleyim sizi almula38 benimkide
ekledim bende senii canım..

Ay tesekkur ederım canım

kullanıcı adım ozozcvs gencler
instagram dan istek gönderdim canım sende beni takip ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…