- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.601
Aynen canım düşünceler kafa yapısı uymalı gerçekten.. bizim zevklerimiz bile benziyor bişey alırken onun fikrini alırım oda benim fikrimi alır ... bide benim kv farklı bi insan genç ruhlu çılgın çok eğlenceli anlatılmaz yaşanır cinsten güzel şey ya nazar değmesinSeninki zaten aynı evin icinde'nin bi nebze iyisi :) gelmiyor mu surekli kv peki?
Ya bu tamamen kv ile ayni kafada olup olmamana bagli. Ben cok isterdim seninki gibi olabilmeyi çünkü kendi annemle arkadas gibiyizdir her seyimi anlatirim, yeri gelir gecenin bi körüne kadar cene calariz :) ama maalesef ayni seyler kv ile olmuyor benim. Kotu niyetli bi insan degil ama cooooook farkli dunyalarin insaniyiz, dogal olarak bi noktadan sonra muhabbet tikaniyor :)
Çok ıddıalıyım ama şişkoyum ne komik yaa paradoks gıbı:)))hoş geldin ... çok iddalısın bakıyorum
bende aynısıÇok ıddıalıyım ama şişkoyum ne komik yaa paradoks gıbı:)))
Amin canım tesekkur ederımmHoş geldin canım. Büyük kayıplar yasamişsin coçok geçmiş olsun. Allah diğerlerine sağlıklı uzun ömürler versin
Listeye gırene kadar abartmadan vereyım barı :)))
Evet pazartesi sebze eklenecek. Ama 6 günlük bu atak baya sıkıcıymış2 gunden sonra rahatlarsin belki canim sebzeler geliyor degil mi bi sonraki asamada?
bende büyük konuşmiyim ama ben otururum seviyorum kayınvalidemi ben ısrar ediyorum bazen bende kalsana diye ama 1 kere kaldı daha.. annem kayınvalidem eşimin babannesi hepimiz kıza kıza sabahlamıştık
evet onun kv gibi olursan gelinde seni ister tabi marifet kv bence kötü olsa istermiydi fatmagüldehayret ettim kv isteyen bi gelin hee Allah banada senin gibi gelin nasip eder inşallah
Kabul ederek geldim yapcak bsey yok canmGunaydin kizlar benim telefon duzeldi şimdilik, insallah bi daha bozulmaz bakalim:)
Yaa benim en buyuk korkum kv ile yasamak, bazen ilerde mecbur kalırsam diye buhranlar basiyor şimdideniyi dayaniyorsun vallahi canim
Ben uyandim geldim :))
Muge anliyami basvursak hemen bulurHahah, ilahi Nilgün, 75 ol ilk harfi, 70'e ikinci harfi 65'e 3. Harfi söyleyince bulursun zaten, hadi kuzum göreyim seni :) @matilda34 öyle dedi, söyleme 70 olunca söle dedi, bnde harf harf gidiyorum :)
iyi sen onların yanında bu kadar aktif oluyosun benimki olsa tel elinden hiç düşmüyo derdi şimdiye bende cevap hopppp ortalık anında karışır sonra bende azcık arsızım galibaKabul ederek geldim yapcak bsey yok canm
Ya büyük konuşmamak lazım ama bend bir evin içinde oturamam..
sen karataya devam dimi peynirden belli
Tehdit haayok kız gelmez ama hep ben gideyim ister onuda ben sevmiyorum bende gitmem pek gel dedimi işim var çocuklar var ödev yapıyoruz diye hep bahane üretirim oda anladı artık eskisi gibide çağırmıyor artık ben azcık dişli geliyorumda ondan yoksa çok fena azcık sessiz birini bulaydı maymun gibi oynatırdı eşim hiç git gel demez valla diyince bile gitmiyom ne yapcan boşucanmı boşa çocuklara bakarsınız babamın evinden getirmedim diyorum oda susuyor
Gunaydin Sinemcim 2gun daha sık disini madem dukanci olmaya karar verdin azcik istikrarli ol canm tavuk degilde balik yesen olmuyomu mesela
Aynen canım haklısınKızz kaybolma sakın bi yerlere o zaman,morordek bak 13 aldım diyo, süper valla, taktik vermen lazım Doğum öncesi için :) hepimizin sıkıntısı canım, sana süper diyorum ya bende öle aldım, ama Doğum sonrası kendiliğinden gidicek kiloları emziriyom diye hoop yerleştirdim yerine :) yaz annesi olmakta zor valla, bebek az ele avuca gelmeye kış geliyo mecburen evde ye emzir moduna giriyorsun işte
yaşında ufakya ondan mı bilemedim olsun hayırlısı madem berabersiniz azcık o azcık sen orta yolu bulmak lazımYa cok kotu degil aramiz allaha skur herseyime karsmaz oyuzden oturabkiyoruz heralde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?