- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.661
anam oda yenimi yarım gün gelmedim yoğurt diyetinemi başladın seninde hızına yetişilmiyor bacım
anlat bakem nasıl yapılıyor
Oooo 3 harf eder 15 kilo buda eder 3 ayHahah, ilahi Nilgün, 75 ol ilk harfi, 70'e ikinci harfi 65'e 3. Harfi söyleyince bulursun zaten, hadi kuzum göreyim seni :)matilda34 öyle dedi, söyleme 70 olunca söle dedi, bnde harf harf gidiyorum :)
Geldim geldim burda olucam bu hafta,hayatıma dalan fazlalıklara gerı bas dedım bu hafta,kafam sakinler en azından birazkız nerdesin sen
MimarSinandayım canım büyükçe bi site var ordayımSaol canim benimCiddenmi neresinde oturuyosun tuzlanin hangi hesap senin canim bilemedim ben
Ben de yogunum pek gıremıyorum buraya baglı kalalım yeter.. bı de bızımkılerın cenesıne yetısılmıyo masallah,biriken mesajları görünce korkmaŞimdı soyle bırsey rıca edecegım ben sık gıremem kendımı anlatırkrn yoğunlugumu tahmin etmişinizdır ancak dısıplıne olmak ıcın burada olmam sart. Her cuma gunu mutlaka kılomu bildırırum ayrıca gun içinde musaıt olursam ugramaya calısırım ancak surekli her yedıgımı yazamam cunku emzırdıgımden cok kısıtlıyamam da ama dıkkat edecegım. Olur mu arkadaslarım sızı ıyı temsıl edecegıme ınanın
Ne kadar azımlı oldugumu toplight bılır
Foto eklerım bır ara yorum yaparsınız kılomu gostermıyorum allahtan
Operım sızı guzellerrr
Kızlar istekleri kabul ettim bu arada
Pumpkinspicelattee canım cok guzelmıssın ayrıca dıger uzmanlık alanı da makyajmısss bayıldım
Aynen ben dukancilara bir sorum var. Ben bugün akşam 9 a kadar antremandayim. Öğlen tonbaligi mi yanımda getirdim yedim, akşam 9 buçuk da chia puding yiyebilir miyim? Az yağlı süt ve 1 tatlı kaşığı chip tohumundan yapılmış?ay sorma canım ben bu sabah tbe yedim valla 1 saat demedi kesildi sorunum 3 gündür bende fenaydım bendimde ekmeği kesince oluyor
Hoşgeldin cnm bende 38 yaşındayım 2 oğlum var biri 6 yaşında diğeri 16 aylık ama ben bebeğimi hiç emziremedim hastalıktan dolayı 95 le diyete başlamıştım başlayalı 3 ay olacak nerdeyse inş başaracağız hep beraberKısaca tanısalımmm
32 yasında evli ıkı cocuk annesıyım( kendımı cok garıp hıssettım kocaman yasını basını almış gıbı hıssettım)
Kimya muhendısıyım, özel bır sırkette yonetıcıyım
Ikı ay önce doğum yaptım lohusa sayılırım
Oğlum 7 yasında dunya yakışıklısı bu yıl 1. Sınıfa basladı hergun odev el yazısından tırlatmak uzereyım
Kızım ıkı aylık dunya sekeri
Sabaha kdr emzırme gaz cıkartma cişli kakalı gunler gecırıyorum
Kafama taktıgım hunım pembe:)))
Suan dogum ıznındeyım anne sutu verıyorum bebegıme.
Aamannn yavru cıvcıvlerını ovuyorr demeyın cıdden tatlılarr
Neyse konumuza donelim 79,7 kg yum şuan
Yuhhhh dediğinizi duyuyorum ayıp oluyor
masallaha gerek yok nazar deger innnnşallahhhh
Ben 67 olmak ıstıyorum basarınca hedefı revıze ederız .
Şimdıden tesekkur ederım kabul ettiğiniz için
İzinsiz bi şey yoksa şeker gibi yiyebilirsin arada sırada geç kalmak okadar etkilemiyoAynen ben dukancilara bir sorum var. Ben bugün akşam 9 a kadar antremandayim. Öğlen tonbaligi mi yanımda getirdim yedim, akşam 9 buçuk da chia puding yiyebilir miyim? Az yağlı süt ve 1 tatlı kaşığı chip tohumundan yapılmış?
Anladim canm bende emlak konutlarindayim musayit oldugumuz bi zman bence goruselim canmGeldim geldim burda olucam bu hafta,hayatıma dalan fazlalıklara gerı bas dedım bu hafta,kafam sakinler en azından birazhatta lahana corbası dıyetı yapıcimmm. hem regli hem stres 2kılo vurdu bi hafta da bu hafta gebersem de eksiye düşmem lazım
MimarSinandayım canım büyükçe bi site var ordayım.. az daha adres verirsem atlayıp gelıcenız hepınız kullanıcı adım ozozcvs canım
Ben de yogunum pek gıremıyorum buraya baglı kalalım yeter.. bı de bızımkılerın cenesıne yetısılmıyo masallah,biriken mesajları görünce korkma
Kız ben de sizin takıma ugrıcaktım bı ara,gözümden kacmadı o aycan hatunu naptıda verdı öyle imrendim valla bana da söylesin
bloğunu gördüminatettimolacak kız güzelliğimi nerden gördün ben instagrama hiç kendi resmimi kalmadım o annem resimdeki Ben genelde snapchatte paylaşım yapıyorum sinemkaraca21 snapchatim
Chia tohumuma izin var canm ama ne kadr oldugunu bilmiyorum kendin yaptiysan dukana ozel bence yiyeblirsin ama brazcik erken yesen iyi olur gibi geldiAynen ben dukancilara bir sorum var. Ben bugün akşam 9 a kadar antremandayim. Öğlen tonbaligi mi yanımda getirdim yedim, akşam 9 buçuk da chia puding yiyebilir miyim? Az yağlı süt ve 1 tatlı kaşığı chip tohumundan yapılmış?
Yılbasına 69 olurum ınşHoşgeldin cnm bende 38 yaşındayım 2 oğlum var biri 6 yaşında diğeri 16 aylık ama ben bebeğimi hiç emziremedim hastalıktan dolayı 95 le diyete başlamıştım başlayalı 3 ay olacak nerdeyse inş başaracağız hep beraber
bizde de var canım oKızlar 9.takımda guzel bır uygulama var pazartesılerı de tartılıyorlar haftasonu kacırmalarını onlemek ocın degerlendırelım
canım ne kadar güzel bir annesin maşallahChia tohumuma izin var canm ama ne kadr oldugunu bilmiyorum kendin yaptiysan dukana ozel bence yiyeblirsin ama brazcik erken yesen iyi olur gibi geldibu arada senin instagramn varmi canm sende masallah cok gzelmissin
Benim kaçırma sNsim pek yok şifa orucuna devam bugün daha iyiyim iki günlük su saç da 2kg vermisim ama sonra yavaşlar sanırım çay da icmesem olurda hem eşimle kahvaltıda oturmuş oluyorum hemde usumemi engelliyobizde de var canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?