Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anam oda yenimi yarım gün gelmedim yoğurt diyetinemi başladın seninde hızına yetişilmiyor bacım
anlat bakem nasıl yapılıyor

Ben de Ayşe den öğrendim canım. Geçen hafta larda yapmıştı ya. Onu yapıyorum bende canım. 7 gunluk liste var onu yapayım annem gelecek ya sonra normale dönerim zaten. Annemin gelmesi pazartesiye alındı.

Hahah, ilahi Nilgün, 75 ol ilk harfi, 70'e ikinci harfi 65'e 3. Harfi söyleyince bulursun zaten, hadi kuzum göreyim seni :) matilda34 öyle dedi, söyleme 70 olunca söle dedi, bnde harf harf gidiyorum :)
Oooo 3 harf eder 15 kilo buda eder 3 ay
Sen en iyisi vazgeç cnm nilsub

Hııııh hiçte merak etmiyoruz

kız nerdesin sen
Geldim geldim burda olucam bu hafta,hayatıma dalan fazlalıklara gerı bas dedım bu hafta,kafam sakinler en azından biraz hatta lahana corbası dıyetı yapıcimmm. hem regli hem stres 2kılo vurdu bi hafta da bu hafta gebersem de eksiye düşmem lazım
Saol canim benim Ciddenmi neresinde oturuyosun tuzlanin hangi hesap senin canim bilemedim ben
MimarSinandayım canım büyükçe bi site var ordayım .. az daha adres verirsem atlayıp gelıcenız hepınız kullanıcı adım ozozcvs canım
Ben de yogunum pek gıremıyorum buraya baglı kalalım yeter.. bı de bızımkılerın cenesıne yetısılmıyo masallah,biriken mesajları görünce korkma
Oooo 3 harf eder 15 kilo buda eder 3 ay
Sen en iyisi vazgeç cnm nilsub

Hııııh hiçte merak etmiyoruz

Kız ben de sizin takıma ugrıcaktım bı ara,gözümden kacmadı o aycan hatunu naptıda verdı öyle imrendim valla bana da söylesin

Son düzenleme:
Kızlar istekleri kabul ettim bu arada

Pumpkinspicelattee canım cok guzelmıssın ayrıca dıger uzmanlık alanı da makyajmısss bayıldım
ay sorma canım ben bu sabah tbe yedim valla 1 saat demedi kesildi sorunum 3 gündür bende fenaydım bendimde ekmeği kesince oluyor
Aynen ben dukancilara bir sorum var. Ben bugün akşam 9 a kadar antremandayim. Öğlen tonbaligi mi yanımda getirdim yedim, akşam 9 buçuk da chia puding yiyebilir miyim? Az yağlı süt ve 1 tatlı kaşığı chip tohumundan yapılmış?

Hoşgeldin cnm bende 38 yaşındayım 2 oğlum var biri 6 yaşında diğeri 16 aylık ama ben bebeğimi hiç emziremedim hastalıktan dolayı 95 le diyete başlamıştım başlayalı 3 ay olacak nerdeyse inş başaracağız hep beraber

İzinsiz bi şey yoksa şeker gibi yiyebilirsin arada sırada geç kalmak okadar etkilemiyo

Anladim canm bende emlak konutlarindayim musayit oldugumuz bi zman bence goruselim canm

inatettimolacak kız güzelliğimi nerden gördün ben instagrama hiç kendi resmimi kalmadım o annem resimdeki Ben genelde snapchatte paylaşım yapıyorum sinemkaraca21 snapchatim
bloğunu gördüm fena stalker özelliklerim vardır benim tüm KK beni sherlock kod adıyla çağırır ayrıca annene de çok benziyosun

Chia tohumuma izin var canm ama ne kadr oldugunu bilmiyorum kendin yaptiysan dukana ozel bence yiyeblirsin ama brazcik erken yesen iyi olur gibi geldi bu arada senin instagramn varmi canm sende masallah cok gzelmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…