- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.701
bende senin gibi düşünüyorum çok sıkı diyetleri hiçbir zaman yapamadım malesef...Hepimiz bırcok yontem denemişizdır ama en ıyı olduguna ınqndıgınız bır yontem vardır ben gece ye emek ısını bır numara gecıyorum aksam 6 dan snr tukkanı kapatın dadece sıvı tuketın gorun etkıyı gunduz abartmayın ama gunduz ıstedıgımı yıyorum dıye kıtlık psıkolojısı de yasamıyorsun
bencede tatlıyı kestinmi zaten vucut karşılığını veriyor ama elma yememek çok zorAhaaa işte benim yöntemm
bende öyle yapıyorum canım akşam yemek yok çok aç olursam 1 bardak süt içiyorum geçiyor çok etkili ve ömür boyu sürdürülebilir bi yöntemm
ay senle ayşe bizi eziklemeyen artık anladık her hafta 1. sinizBen de Ayşe den öğrendim canım. Geçen hafta larda yapmıştı ya. Onu yapıyorum bende canım. 7 gunluk liste var onu yapayım annem gelecek ya sonra normale dönerim zaten. Annemin gelmesi pazartesiye alındı.
yok yok bu yola baş koydum bırakmak yok
ay kızmaya başladıydım bu ortim beni bu kurtların arasına saldı kendi yok diyeGeldim geldim burda olucam bu hafta,hayatıma dalan fazlalıklara gerı bas dedım bu hafta,kafam sakinler en azından birazhatta lahana corbası dıyetı yapıcimmm. hem regli hem stres 2kılo vurdu bi hafta da bu hafta gebersem de eksiye düşmem lazım
MimarSinandayım canım büyükçe bi site var ordayım.. az daha adres verirsem atlayıp gelıcenız hepınız kullanıcı adım ozozcvs canım
Ben de yogunum pek gıremıyorum buraya baglı kalalım yeter.. bı de bızımkılerın cenesıne yetısılmıyo masallah,biriken mesajları görünce korkma
Kız ben de sizin takıma ugrıcaktım bı ara,gözümden kacmadı o aycan hatunu naptıda verdı öyle imrendim valla bana da söylesin
Bence gelin de önemli mesela benim eltim kv yi pekte sevmiyor.evet onun kv gibi olursan gelinde seni ister tabi marifet kv bence kötü olsa istermiydi fatmagülde
Afiyet olsun.Çok güzel görünüyor.
valla ben hiç anlamam ayşeciğim yanıtlarAynen ben dukancilara bir sorum var. Ben bugün akşam 9 a kadar antremandayim. Öğlen tonbaligi mi yanımda getirdim yedim, akşam 9 buçuk da chia puding yiyebilir miyim? Az yağlı süt ve 1 tatlı kaşığı chip tohumundan yapılmış?
ay benimde hedefim 68 69 yılbaşına menü paylaşmam zor olur demişsin ama en azından nelere dikkat ettiğini yazarmısınYılbasına 69 olurum ınş
Ben yemedim bebeğe yedirdim diyorsun yaniAynen canım haklısın
Bebek de 4 kg yakun dogdu yanlış anlasılmasınn
anam senin durumun özel ye istediğini ama doğurunca dikkat etmek lazım tabi yapışmadan kiloları atmak lazımValla ben senin kadar olmasam da cok ustume geldim mi deliyi oynuyorum iyi oluyorcildirtmayin beni moduna giriyorum zaten bi kere baya bi girmiştim o zamandan beri cok ustume gelmiyolar gelseler de ben sallamiyorum banane
Ayni ev zor vallahi Allah kimseyi dusurmesin o duruma :)
Ben hamilelikte cok sıkmayı düşünmüyorum canım, doğumdan sonra veririm diye dusunuyorum :)
Amin amin kimseye yasatmasin Allah
o kim gıııı aycan kim ben kaçırmışım...
pizza muhabbetinin sahbi senmisin bende ne oldu diyodumO zamn dün yediğim pizzaların akıbetini söyleyeyim.
+500
Tabi kız bir saat gelmesen özüyorum ben seni
Çok şeker anlatmışsınKısaca tanısalımmm
32 yasında evli ıkı cocuk annesıyım( kendımı cok garıp hıssettım kocaman yasını basını almış gıbı hıssettım)
Kimya muhendısıyım, özel bır sırkette yonetıcıyım
Ikı ay önce doğum yaptım lohusa sayılırım
Oğlum 7 yasında dunya yakışıklısı bu yıl 1. Sınıfa basladı hergun odev el yazısından tırlatmak uzereyım
Kızım ıkı aylık dunya sekeri
Sabaha kdr emzırme gaz cıkartma cişli kakalı gunler gecırıyorum
Kafama taktıgım hunım pembe:)))
Suan dogum ıznındeyım anne sutu verıyorum bebegıme.
Aamannn yavru cıvcıvlerını ovuyorr demeyın cıdden tatlılarr
Neyse konumuza donelim 79,7 kg yum şuan
Yuhhhh dediğinizi duyuyorum ayıp oluyor
masallaha gerek yok nazar deger innnnşallahhhh
Ben 67 olmak ıstıyorum basarınca hedefı revıze ederız .
Şimdıden tesekkur ederım kabul ettiğiniz için
Devamı da gelecek inş.Kizlarrr suanda soktayim 600 gr gitmis resmen bu kabizlik olmasaydi ne gzel bu hafta eksi ckicaktim nese onumzdeki hafta bomba gbi dnucem insallahhhh 72.4 kiloyum
Yeni gelenler müstesna biz takımca çatlağız.Catlak mı
Heee valla catlak
Hacı hacıyı mekkede
ay yok gına geldi aşuredenHııı hergün 2 kaşık
ay sorma aylardır diyet yapıyom @w e n d y adı zayıflatacak beniÖğrenmek için iki güne verir o kiloları
Fena gelinn
2 tane çocuğun var tabi kilo alacan ya
ay gel kız yapayım içiyorum ayıldım valla daha inanın gribi atlatamadımBana da yapsan olar mı??
ay yok kız bana uymaz bu liste davul gibi şişerim...Bence bu diyette asl olan yasemin çayı
Senin menülerin bundan çok daha iyi
Bu listeye uyarsan kilo verebileceğini sanmam.
Öğlen ve akşam kb alıyor.
ya ben severim aslında ama bişey söyledimi kafam çabuk atıyor birden parlıyorum huy meselesiBence gelin de önemli mesela benim eltim kv yi pekte sevmiyor.
Servis kaşığıyla 2kaşık dimiHııı hergün 2 kaşık
Kız bırakır mıyım ben seni..Laba yeni sinsirellalar geldi 1haftada çıkardılar yüzlerini sağolsunlar..onlar yedi enerjimi ama çektim iplerini burdayım artıkay kızmaya başladıydım bu ortim beni bu kurtların arasına saldı kendi yok diye
Kız 10.takımdan cansu vardıya gidip geliyodu onun yardımcılarından.. cat diye benım takıldıgım kılodan ınmek ıstedıgım yere ınmıs naptı dıye merak ettımo kim gıııı aycan kim ben kaçırmışım...
gel kız öpeyim
Bence 30 mesajı geçersin.Kuralları okudum haftada 30 mesaj yazamayabılırım ayrıca spor yapmam yasak cunku laktık asıt salgılanınca sute gecebılır dıye ama sundan emın olun gruba bırıncıkk getırecegımden emın olabılırsınız
seni seni başka kimi öpcem benServis kaşığıyla 2kaşık dimi
Kız bırakır mıyım ben seni..Laba yeni sinsirellalar geldi 1haftada çıkardılar yüzlerini sağolsunlar..onlar yedi enerjimi ama çektim iplerini burdayım artık
Kız 10.takımdan cansu vardıya gidip geliyodu onun yardımcılarından.. cat diye benım takıldıgım kılodan ınmek ıstedıgım yere ınmıs naptı dıye merak ettım
Beni???
Kız ben hamilelikte 6 kilo verdim bebekte 3.750 Gr doğduBen yemedim bebeğe yedirdim diyorsun yani
ahahha kız bunların cinsi neEki Görüntüle 1901386
bu beyaz olanı birde simsiyah olanı var birde çilli arada saçlarını kesiyorum gözlerini kapatıyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?