- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.641
btlbetul kız sakatatçı nerdesin bugundemi çalıştırıyolar seni yoksa gezmelerden dönmedinmi daha fastfood mu yiyin halaaaaa
ay sorma canım ben bu sabah tbe yedim valla 1 saat demedi kesildi sorunum 3 gündür bende fenaydım bendimde ekmeği kesince oluyorBu arada bende acayip kabızim 2 gündür wc çıkamadım ve çok rahatsız edici bir durum
Hayırlı olsun Cnm inşallah iyi sonuç alirsin
anam oda yenimi yarım gün gelmedim yoğurt diyetinemi başladın seninde hızına yetişilmiyor bacım
ahanda tam 5. takıma göre bi çatlak bulduk ....Kısaca tanısalımmm
32 yasında evli ıkı cocuk annesıyım( kendımı cok garıp hıssettım kocaman yasını basını almış gıbı hıssettım)
Kimya muhendısıyım, özel bır sırkette yonetıcıyım
Ikı ay önce doğum yaptım lohusa sayılırım
Oğlum 7 yasında dunya yakışıklısı bu yıl 1. Sınıfa basladı hergun odev el yazısından tırlatmak uzereyım
Kızım ıkı aylık dunya sekeri
Sabaha kdr emzırme gaz cıkartma cişli kakalı gunler gecırıyorum
Kafama taktıgım hunım pembe:)))
Suan dogum ıznındeyım anne sutu verıyorum bebegıme.
Aamannn yavru cıvcıvlerını ovuyorr demeyın cıdden tatlılarr
Neyse konumuza donelim 79,7 kg yum şuan
Yuhhhh dediğinizi duyuyorum ayıp oluyor
masallaha gerek yok nazar deger innnnşallahhhh
Ben 67 olmak ıstıyorum basarınca hedefı revıze ederız .
Şimdıden tesekkur ederım kabul ettiğiniz için
Catlak mıahanda tam 5. takıma göre bi çatlak bulduk ....hepimiz senin gibiyizde hunilerin rengi farklı olabilir bir tak
Çok eglenecegız bellıııahanda tam 5. takıma göre bi çatlak bulduk ....hepimiz senin gibiyizde hunilerin rengi farklı olabilir bir tak
Yaparım dımııı yaparım tabıııGünaydınlarrr herkeseee :) alıntılarım kaybolmus ama son sayfadakılere cevap vereyım..
kız 4 kaşık diyoben diyete başlamadan önce 4 tabak yiyodum
Hosgeldın canım..Allah yavrularını bagıslasın zor günler gecırmıssın,sorun yasamayın bı daha ınsallah.. ben de yaklasık 6aydır buralardayım yaptık bıseyler kendı capımızdasen de halledersın yenıden kıloları,bi kere yapan yıne yapar
Profildekı kedıye bayıldım benım kıza benzıyorlahmacun yedim gıı((
Muge anliyami basvursak hemen bulur
Ya cok kotu degil aramiz allaha skur herseyime karsmaz oyuzden oturabkiyoruz heralde bilmiyorum
anam dürüst kadınım ben
Kız Nilgün, oturuyorum iyiyiz diyo Didem, ne diye yoldan çıkarıyon yok yapamam edemem diye
Saol canim benim
Canim ben 3 gunluk olani yapmistim 2.5 kilo vermistim
Ahaaa işte benim yöntemmHepimiz bırcok yontem denemişizdır ama en ıyı olduguna ınqndıgınız bır yontem vardır ben gece ye emek ısını bır numara gecıyorum aksam 6 dan snr tukkanı kapatın dadece sıvı tuketın gorun etkıyı gunduz abartmayın ama gunduz ıstedıgımı yıyorum dıye kıtlık psıkolojısı de yasamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?