Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahanda tam 5. takıma göre bi çatlak bulduk ....hepimiz senin gibiyizdehunilerin rengi farklı olabilir bir tak

kız nerdesin sen

Yaparım dımııı yaparım tabııı

Saol canim benim Ciddenmi neresinde oturuyosun tuzlanin hangi hesap senin canim bilemedim ben

Şimdı soyle bırsey rıca edecegım ben sık gıremem kendımı anlatırkrn yoğunlugumu tahmin etmişinizdır ancak dısıplıne olmak ıcın burada olmam sart. Her cuma gunu mutlaka kılomu bildırırum ayrıca gun içinde musaıt olursam ugramaya calısırım ancak surekli her yedıgımı yazamam cunku emzırdıgımden cok kısıtlıyamam da ama dıkkat edecegım. Olur mu arkadaslarım sızı ıyı temsıl edecegıme ınanın
Ne kadar azımlı oldugumu toplight bılır
Foto eklerım bır ara yorum yaparsınız kılomu gostermıyorum allahtan
Operım sızı guzellerrr

Hepimiz bırcok yontem denemişizdır ama en ıyı olduguna ınqndıgınız bır yontem vardır ben gece ye emek ısını bır numara gecıyorum aksam 6 dan snr tukkanı kapatın dadece sıvı tuketın gorun etkıyı gunduz abartmayın ama gunduz ıstedıgımı yıyorum dıye kıtlık psıkolojısı de yasamıyorsun

Ahaaa işte benim yöntemm
bende öyle yapıyorum canım akşam yemek yok çok aç olursam 1 bardak süt içiyorum geçiyor çok etkili ve ömür boyu sürdürülebilir bi yöntemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…