Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben senin kadar olmasam da cok ustume geldim mi deliyi oynuyorum iyi oluyor cildirtmayin beni moduna giriyorum zaten bi kere baya bi girmiştim o zamandan beri cok ustume gelmiyolar gelseler de ben sallamiyorum banane
Ayni ev zor vallahi Allah kimseyi dusurmesin o duruma :)
Ben hamilelikte cok sıkmayı düşünmüyorum canım, doğumdan sonra veririm diye dusunuyorum :)
Ay o Buhranı ben de şimdiden geçiriyorum. Allah mecbur biraktirmasin canım. Yaaa...
Amin amin kimseye yasatmasin Allah

Chia tohumuma izin var canm ama ne kadr oldugunu bilmiyorum kendin yaptiysan dukana ozel bence yiyeblirsin ama brazcik erken yesen iyi olur gibi geldi bu arada senin instagramn varmi canm sende masallah cok gzelmissin
beauty.psico instagram canım malesef salon şehir dışında başka saatte yemek şansım yok.

Aşure yedi :))

Daha bebişin çok küçük
Sütünü etkilemiyor mu?

Dıkkat et hayatım.Sıkı sıkı giyin. Daha yeni iyileştin.Allah korusun birdaha hasta olursan 1 aya anca iyileşirsin

Balık seviyorsan fırında ızgarada birkaç çeşit deneyebilirsin. Hepsi güzel oluyor.
Bende yapamıyorum dukanı ama 1 güncük kalmış o kadar emeğini zayi etme derim.

Bebek olunca izin mi alacan ördeğim. Bakıcıdansa kv nin bakması daha iyi ama o zamnda birlikte yaşamış olacanız
Canim ilk aylar dogum iznine cikarim zaten ama sonrası icin benim annem daha musait. Sahsen o bakar diye dusunuyorum ama zaman ne gösterir bilemem. Kv de arada gelir bakar elbet ama surekli onunla olmak bana pek iyi gelmez diye dusunuyorum

Bu melek yüzümün arkasında kompla kuran bir kadın var diyosun adın neydi kız senin unuttum ben
Az değilsin haa
İki taşın arasında ismini soruyon.Seni gidi seni

Evet maalesef yasanacaksa kacilmiyor haklisin. Herkesin hakkinda hayirlisi :)
Umarım hep gönlünce olur. Uzak olmak herkes için iyi.
Ben annemler için bile aynı şehirde olmak istemiyorum. Nihayetinde herkesin isteği farklı oluyor.ve malesef bazen çelişiyor.

Vayy aglamak serbest hee
Ama Kuzum senin beben var sen fazla yuklenme kendine hee illada yarisalim dersn tamam ben hazirim
Kumral hatun bak nasıl meydan okuyor.
Gözün korkmadı mı??

Ya büyük konuşmamak lazım ama bend bir evin içinde oturamam..
Organiğim bak benim kv melek gibi diyorum. Allah var kadının sesi çıkmıyor.Ama bende aynı evde rahat etmem. Çünkü eşinle samimiyetin bile farklı bir boyut alıyor. Oturup kalkmam giydiğin elbise herşeyi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorsun.
Kotu seyler yasamissin Allah bidaha yastmasn canm
Kuzularina uzun saglikli omurler versin
Kumral hanım sen evli miydin?

Hahah, ilahi Nilgün, 75 ol ilk harfi, 70'e ikinci harfi 65'e 3. Harfi söyleyince bulursun zaten, hadi kuzum göreyim seni :) matilda34 öyle dedi, söyleme 70 olunca söle dedi, bnde harf harf gidiyorum :)
Öğrenmek için iki güne verir o kiloları
Fena gelinn
Çok ıddıalıyım ama şişkoyum ne komik yaa paradoks gıbı:)))
2 tane çocuğun var tabi kilo alacan ya

Bence bu diyette asl olan yasemin çayı
Senin menülerin bundan çok daha iyi
Bu listeye uyarsan kilo verebileceğini sanmam.
Öğlen ve akşam kb alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…