- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.681
Valla ben senin kadar olmasam da cok ustume geldim mi deliyi oynuyorum iyi oluyoryok kız gelmez ama hep ben gideyim ister onuda ben sevmiyorum bende gitmem pek gel dedimi işim var çocuklar var ödev yapıyoruz diye hep bahane üretirim oda anladı artık eskisi gibide çağırmıyor artık ben azcık dişli geliyorumda ondan yoksa çok fena azcık sessiz birini bulaydı maymun gibi oynatırdı eşim hiç git gel demez valla diyince bile gitmiyom ne yapcan boşucanmı boşa çocuklara bakarsınız babamın evinden getirmedim diyorum oda susuyor
Ayni ev zor vallahi Allah kimseyi dusurmesin o duruma :)ya vakvakım ne kadar iyi olsada aynı evde yaşamak çok başka bişey çok zor ne kadar iyi olsada aynı evde olunca illa bir sorun olur bende anneme anlatırım herşeyimi kv tartışıncada anlatırım ay deme kızım öyle der sonrada ben güveniyorum sana ezdirmezsin kendini der
Ben hamilelikte cok sıkmayı düşünmüyorum canım, doğumdan sonra veririm diye dusunuyorum :)Kızz kaybolma sakın bi yerlere o zaman,morordek bak 13 aldım diyo, süper valla, taktik vermen lazım Doğum öncesi için :) hepimizin sıkıntısı canım, sana süper diyorum ya bende öle aldım, ama Doğum sonrası kendiliğinden gidicek kiloları emziriyom diye hoop yerleştirdim yerine :) yaz annesi olmakta zor valla, bebek az ele avuca gelmeye kış geliyo mecburen evde ye emzir moduna giriyorsun işte
Amin amin kimseye yasatmasin AllahAy o Buhranı ben de şimdiden geçiriyorum. Allah mecbur biraktirmasin canım. Yaaa...
beauty.psico instagram canım malesef salon şehir dışında başka saatte yemek şansım yok.Chia tohumuma izin var canm ama ne kadr oldugunu bilmiyorum kendin yaptiysan dukana ozel bence yiyeblirsin ama brazcik erken yesen iyi olur gibi geldibu arada senin instagramn varmi canm sende masallah cok gzelmissin
Aşure yedi :))Geldim geldim burda olucam bu hafta,hayatıma dalan fazlalıklara gerı bas dedım bu hafta,kafam sakinler en azından birazhatta lahana corbası dıyetı yapıcimmm. hem regli hem stres 2kılo vurdu bi hafta da bu hafta gebersem de eksiye düşmem lazım
MimarSinandayım canım büyükçe bi site var ordayım.. az daha adres verirsem atlayıp gelıcenız hepınız kullanıcı adım ozozcvs canım
Ben de yogunum pek gıremıyorum buraya baglı kalalım yeter.. bı de bızımkılerın cenesıne yetısılmıyo masallah,biriken mesajları görünce korkma
Kız ben de sizin takıma ugrıcaktım bı ara,gözümden kacmadı o aycan hatunu naptıda verdı öyle imrendim valla bana da söylesin
Daha bebişin çok küçükBen yarısırım şekerımmm kabul edıyorum bastan soylıyım aglamak serbest
Gecen hafta baslsdım 79,7
Bu haftakı hedefım 79 du basardım 79 um
Haftaya hedefım 78,5
Bu arada 2,5 aylık bebegım emzırıyorum ona gore menulerı elestırın olur mu
Dıkkat et hayatım.Sıkı sıkı giyin. Daha yeni iyileştin.Allah korusun birdaha hasta olursan 1 aya anca iyileşirsingünaydın canım sorma akşam karnım ağrıdı çok üşütüyorum galiba saat 7 de uyumuşum çocuklarda tv seyrederken uyuya kalmış gece 2.5 uyandım nete gircektim kimse yoktur diye geri yattım .. iyiyim şimdi sabah serinde çıkıyorum ondan üşütüyorum galiba...
O zamn dün yediğim pizzaların akıbetini söyleyeyim.günaydın herkese ... hayırlı haberler aldığımız bir sabah olsun inşallah..
Tabi kız bir saat gelmesen özüyorum ben senibensizde duramazlarmış bu hatunlar hepinizi öpeyim bari gelin...
Bebek olunca izin mi alacan ördeğim. Bakıcıdansa kv nin bakması daha iyi ama o zamnda birlikte yaşamış olacanızYaa benim en buyuk korkum kv ile yasamak, bazen ilerde mecbur kalırsam diye buhranlar basiyor şimdideniyi dayaniyorsun vallahi canim
Balık seviyorsan fırında ızgarada birkaç çeşit deneyebilirsin. Hepsi güzel oluyor.Günaydın kızlar. Ya ben bişey diyecem evet bu dukan çok iyi kilo verdiriyor ama ben çok sıkıldım bu kadar katı kuralları olmasından. Bugün 5. atak günü dukan 6 gün atak diyordu ama ben 1 gün daha dayanamayacağım. Tavuktan, yumurtadan 1 haftada tiksindim malesef.
Canim ilk aylar dogum iznine cikarim zaten ama sonrası icin benim annem daha musait. Sahsen o bakar diye dusunuyorum ama zaman ne gösterir bilemem. Kv de arada gelir bakar elbet ama surekli onunla olmak bana pek iyi gelmez diye dusunuyorumBebek olunca izin mi alacan ördeğim. Bakıcıdansa kv nin bakması daha iyi ama o zamnda birlikte yaşamış olacanız
Hııı hergün 2 kaşık
Az değilsin haaBu melek yüzümün arkasında kompla kuran bir kadın var diyosun adın neydi kız senin unuttum ben
Umarım hep gönlünce olur. Uzak olmak herkes için iyi.Evet maalesef yasanacaksa kacilmiyor haklisin. Herkesin hakkinda hayirlisi :)
Kumral hatun bak nasıl meydan okuyor.Vayy aglamak serbest hee
Ama Kuzum senin beben var sen fazla yuklenme kendine hee illada yarisalim dersn tamam ben hazirim
Organiğim bak benim kv melek gibi diyorum. Allah var kadının sesi çıkmıyor.Ama bende aynı evde rahat etmem. Çünkü eşinle samimiyetin bile farklı bir boyut alıyor. Oturup kalkmam giydiğin elbise herşeyi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorsun.Ya büyük konuşmamak lazım ama bend bir evin içinde oturamam..
Kumral hanım sen evli miydin?Kotu seyler yasamissin Allah bidaha yastmasn canm
Kuzularina uzun saglikli omurler versin
Öğrenmek için iki güne verir o kilolarıHahah, ilahi Nilgün, 75 ol ilk harfi, 70'e ikinci harfi 65'e 3. Harfi söyleyince bulursun zaten, hadi kuzum göreyim seni :)matilda34 öyle dedi, söyleme 70 olunca söle dedi, bnde harf harf gidiyorum :)
Fena gelinnyok kız gelmez ama hep ben gideyim ister onuda ben sevmiyorum bende gitmem pek gel dedimi işim var çocuklar var ödev yapıyoruz diye hep bahane üretirim oda anladı artık eskisi gibide çağırmıyor artık ben azcık dişli geliyorumda ondan yoksa çok fena azcık sessiz birini bulaydı maymun gibi oynatırdı eşim hiç git gel demez valla diyince bile gitmiyom ne yapcan boşucanmı boşa çocuklara bakarsınız babamın evinden getirmedim diyorum oda susuyor
2 tane çocuğun var tabi kilo alacan yaÇok ıddıalıyım ama şişkoyum ne komik yaa paradoks gıbı:)))
Bana da yapsan olar mı??azcık uzandım geldim kahvemi yapıp geliyom
Bence bu diyette asl olan yasemin çayıDr. Ender Saraç “5 günde 5 kilo zayıflatan diyet” programını açıklıyor. Bu diyet sayesinde herhangi bir ürün kullanmadan tamamen doğal ve sağlıklı beslenerek 5 günde 1 beden incelmek te mümkün olacak.
Diyetin temelin asla aç kalmak ve vücudun enerji için ihtiyaç duyduğu besinlerden uzak durmak bulunmuyor. 5 günde 5 kilo zayıflatan diyet programının temelinde hangi besinleri ne kadar miktarda ve sıklıkta tüketeceğiniz yer alıyor.
5 günde 5 kilo zayıflatan diyet listesinin uygulanması sonucu 1 beden kadar inceldiğinizi göreceksiniz. Diyete devam edilmesi durumunda ileriki süreçlerde incelmenin azalarak da olsa devam ettiği görülecektir.
5 Günde 5 Kilo Ender Saraç Diyeti
Sabah: Özellikle uyandıktan sonra aç karnınıza 1 fincan kadar sıcak yasemin çayı için
Kahvaltı: Limon sıkılmış taze ve sapları koparılmamış şekilde maydanoz tüketin mutlaka. Kibrit kutusundan biraz büyükçe az tuzlu taze peynir ve 1 adet taze yeşil elma tüketin.
Öğle yemeğinizin vakti gelene kadar 2 fincan kadar sıcak yasemin çayı için. Ara öğün olarak kabuklarını soymadan orta büyüklükte 2 salatalık yiyebilirsiniz.
Öğle yemeği: Öğle yemeği için tost tüketebilirsiniz. Tostunuz ince dilimli çavdar ekmeği ile yapılabilir. Tost için az yağlı kaşar peynirini istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Tostun yanında hazmınızı da kolaylaştırmak için roka, maydanoz ve tere ile birlikte limon ile hazırlanmış 1 tabak dolusu salata yiyebilirsiniz.
Akşam yemeği saatinize kadar ara öğün amacıyla 1 kase yağsız yoğurt ve doğradığınız yeşil elmanızı karıştırın. İçerisine üç adet ceviz içi ve bol miktarda tarçını da ilave edin.
Akşam yemeği: Evde rahatlıkla hazırlayacağınız ve üzerine limon eklediğiniz 4 kaşık kadar kısır tüketin. Yanında ek olarak küçük boy 3 adet kabak da tüketebilirsiniz.
Akşam yemeğinden sonra gece yatarken tekrar 2 fincan kadar sıcak yasemin çayı ve yanında 3 tane kayısı kurusu tüketin.
Bu diyeti uygularken gün içerisinde aktif ve hareketli olmaya özen göstermelisiniz. Sabahları kalktığınızda üşenmeyin ve hafif tempoda koşu, dans gibi etkinlikler vücudunuzu ısıtın ve kan basıncınızı yükselterek nabzınızı hızlandırın. Bu aynı zamanda terleyerek kilo vermenizi de hızlandıracaktır.
Not: Sabah yapacağınız bu aktivitelerden önce yasemin çayınızı içmeniz gerekiyor. Aktivitelerinizi tamamladıktan sonra kahvaltı yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?