- Emoji Skoru
- 44.815
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #213.701
bende senin gibi düşünüyorum çok sıkı diyetleri hiçbir zaman yapamadım malesef...Hepimiz bırcok yontem denemişizdır ama en ıyı olduguna ınqndıgınız bır yontem vardır ben gece ye emek ısını bır numara gecıyorum aksam 6 dan snr tukkanı kapatın dadece sıvı tuketın gorun etkıyı gunduz abartmayın ama gunduz ıstedıgımı yıyorum dıye kıtlık psıkolojısı de yasamıyorsun
bencede tatlıyı kestinmi zaten vucut karşılığını veriyor ama elma yememek çok zorAhaaa işte benim yöntemm
bende öyle yapıyorum canım akşam yemek yok çok aç olursam 1 bardak süt içiyorum geçiyor çok etkili ve ömür boyu sürdürülebilir bi yöntemm![]()
ay senle ayşe bizi eziklemeyen artık anladık her hafta 1. sinizBen de Ayşe den öğrendim canım. Geçen hafta larda yapmıştı ya. Onu yapıyorum bende canım. 7 gunluk liste var onu yapayım annem gelecek ya sonra normale dönerim zaten. Annemin gelmesi pazartesiye alındı.

yok yok bu yola baş koydum bırakmak yok
ay kızmaya başladıydım bu ortim beni bu kurtların arasına saldı kendi yok diyeGeldim geldim burda olucam bu hafta,hayatıma dalan fazlalıklara gerı bas dedım bu hafta,kafam sakinler en azından birazhatta lahana corbası dıyetı yapıcimmm. hem regli hem stres 2kılo vurdu bi hafta da
bu hafta gebersem de eksiye düşmem lazım
MimarSinandayım canım büyükçe bi site var ordayım.. az daha adres verirsem atlayıp gelıcenız hepınız
kullanıcı adım ozozcvs canım
Ben de yogunum pek gıremıyorum buraya baglı kalalım yeter.. bı de bızımkılerın cenesıne yetısılmıyo masallah,biriken mesajları görünce korkma
Kız ben de sizin takıma ugrıcaktım bı ara,gözümden kacmadı o aycan hatunu naptıda verdı öyle imrendim valla bana da söylesin![]()

cildirtmayin beni moduna giriyorum zaten bi kere baya bi girmiştim o zamandan beri cok ustume gelmiyolar gelseler de ben sallamiyorum banane