• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepimiz bırcok yontem denemişizdır ama en ıyı olduguna ınqndıgınız bır yontem vardır ben gece ye emek ısını bır numara gecıyorum aksam 6 dan snr tukkanı kapatın dadece sıvı tuketın gorun etkıyı gunduz abartmayın ama gunduz ıstedıgımı yıyorum dıye kıtlık psıkolojısı de yasamıyorsun
bende senin gibi düşünüyorum çok sıkı diyetleri hiçbir zaman yapamadım malesef...:KK43:
Ahaaa işte benim yöntemm :halay:
bende öyle yapıyorum canım akşam yemek yok çok aç olursam 1 bardak süt içiyorum geçiyor çok etkili ve ömür boyu sürdürülebilir bi yöntemm :KK200:
bencede tatlıyı kestinmi zaten vucut karşılığını veriyor ama elma yememek çok zor:KK14:
Ben de Ayşe den öğrendim canım. Geçen hafta larda yapmıştı ya. Onu yapıyorum bende canım. 7 gunluk liste var onu yapayım annem gelecek ya sonra normale dönerim zaten. Annemin gelmesi pazartesiye alındı.
ay senle ayşe bizi eziklemeyen artık anladık her hafta 1. siniz:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK70::KK70::KK70::KK70:
Oooo 3 harf eder 15 kilo buda eder 3 ay
Sen en iyisi vazgeç cnm nilsub nilsub :mapus:

Hııııh hiçte merak etmiyoruz :KK53:
yok yok bu yola baş koydum bırakmak yok:KK70::KK70::KK70:
Geldim geldim burda olucam bu hafta,hayatıma dalan fazlalıklara gerı bas dedım bu hafta,kafam sakinler en azından biraz :KK66: hatta lahana corbası dıyetı yapıcimmm. hem regli hem stres 2kılo vurdu bi hafta da :KK43: bu hafta gebersem de eksiye düşmem lazım

MimarSinandayım canım büyükçe bi site var ordayım :KK66: .. az daha adres verirsem atlayıp gelıcenız hepınız :KK70: kullanıcı adım ozozcvs canım

Ben de yogunum pek gıremıyorum buraya baglı kalalım yeter.. bı de bızımkılerın cenesıne yetısılmıyo masallah,biriken mesajları görünce korkma :KK70:

Kız ben de sizin takıma ugrıcaktım bı ara,gözümden kacmadı o aycan hatunu naptıda verdı öyle imrendim valla bana da söylesin :110:
ay kızmaya başladıydım bu ortim beni bu kurtların arasına saldı kendi yok diye:duduk:

Aynen ben dukancilara bir sorum var. Ben bugün akşam 9 a kadar antremandayim. Öğlen tonbaligi mi yanımda getirdim yedim, akşam 9 buçuk da chia puding yiyebilir miyim? Az yağlı süt ve 1 tatlı kaşığı chip tohumundan yapılmış?
valla ben hiç anlamam ayşeciğim yanıtlar:rapci:

Valla ben senin kadar olmasam da cok ustume geldim mi deliyi oynuyorum iyi oluyor :deli: cildirtmayin beni moduna giriyorum zaten bi kere baya bi girmiştim o zamandan beri cok ustume gelmiyolar gelseler de ben sallamiyorum banane :KK70:

Ayni ev zor vallahi Allah kimseyi dusurmesin o duruma :)

Ben hamilelikte cok sıkmayı düşünmüyorum canım, doğumdan sonra veririm diye dusunuyorum :)

Amin amin kimseye yasatmasin Allah
anam senin durumun özel ye istediğini ama doğurunca dikkat etmek lazım tabi yapışmadan kiloları atmak lazım:KK76:

Kısaca tanısalımmm
32 yasında evli ıkı cocuk annesıyım( kendımı cok garıp hıssettım kocaman yasını basını almış gıbı hıssettım:KK57:)
Kimya muhendısıyım, özel bır sırkette yonetıcıyım
Ikı ay önce doğum yaptım lohusa sayılırım
Oğlum 7 yasında dunya yakışıklısı bu yıl 1. Sınıfa basladı hergun odev el yazısından tırlatmak uzereyım
Kızım ıkı aylık dunya sekeri
Sabaha kdr emzırme gaz cıkartma cişli kakalı gunler gecırıyorum
Kafama taktıgım hunım pembe:)))
Suan dogum ıznındeyım anne sutu verıyorum bebegıme.
Aamannn yavru cıvcıvlerını ovuyorr demeyın cıdden tatlılarr:nazar:
Neyse konumuza donelim 79,7 kg yum şuan:skandal:
Yuhhhh dediğinizi duyuyorum ayıp oluyor:KK42:
masallaha gerek yok nazar deger innnnşallahhhh
:ıslık:
Ben 67 olmak ıstıyorum basarınca hedefı revıze ederız .
Şimdıden tesekkur ederım kabul ettiğiniz için:KK60:
Çok şeker anlatmışsın

Hııı hergün 2 kaşık :KK70:
ay yok gına geldi aşureden :kusmuk:
Öğrenmek için iki güne verir o kiloları

Fena gelinn :110:

2 tane çocuğun var tabi kilo alacan ya
ay sorma aylardır diyet yapıyom @w e n d y adı zayıflatacak beni:KK70::KK70:
Bana da yapsan olar mı?? :110:
ay gel kız yapayım içiyorum ayıldım valla daha inanın gribi atlatamadım:KK1:
Bence bu diyette asl olan yasemin çayı
Senin menülerin bundan çok daha iyi
Bu listeye uyarsan kilo verebileceğini sanmam.
Öğlen ve akşam kb alıyor.
ay yok kız bana uymaz bu liste davul gibi şişerim...:işsiz:
Bence gelin de önemli mesela benim eltim kv yi pekte sevmiyor.
ya ben severim aslında ama bişey söyledimi kafam çabuk atıyor birden parlıyorum huy meselesi:KK14:

Hııı hergün 2 kaşık :KK70:
Servis kaşığıyla 2kaşık dimi :KK64::-) :D :D
ay kızmaya başladıydım bu ortim beni bu kurtların arasına saldı kendi yok diye:duduk:
Kız bırakır mıyım ben seni..Laba yeni sinsirellalar geldi 1haftada çıkardılar yüzlerini sağolsunlar..onlar yedi enerjimi ama çektim iplerini burdayım artık ;)
o kim gıııı aycan kim ben kaçırmışım...
Kız 10.takımdan cansu vardıya gidip geliyodu onun yardımcılarından.. cat diye benım takıldıgım kılodan ınmek ıstedıgım yere ınmıs naptı dıye merak ettım ;)
:KK200::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15: gel kız öpeyim

Beni??? :110::110::110::110:

Servis kaşığıyla 2kaşık dimi :KK64::-) :KK70: :KK70:

Kız bırakır mıyım ben seni..Laba yeni sinsirellalar geldi 1haftada çıkardılar yüzlerini sağolsunlar..onlar yedi enerjimi ama çektim iplerini burdayım artık :KK66:

Kız 10.takımdan cansu vardıya gidip geliyodu onun yardımcılarından.. cat diye benım takıldıgım kılodan ınmek ıstedıgım yere ınmıs naptı dıye merak ettım :KK66:

Beni??? :110::110::110::110:
seni seni başka kimi öpcem ben :KK200::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

IMG-20161013-WA0003.webp

bu beyaz olanı birde simsiyah olanı var birde çilli arada saçlarını kesiyorum gözlerini kapatıyo yoksa :KK70::KK70::KK70:

Back
X