- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.881
Yok ya onun yaptığı ayran aşıydı benim kafa karıştıKız ördekcim de mi yaptı?? sağol canım inşallah
Ne alaka anlamadım cok pis gaza geldımBiz yağmurun atında VARLIGIM TURK VARLIGINA ARMAGAN OLSUN derken saka yapmıyorduk
0532 602
Devamı nı da sallasak tutarBiz yağmurun atında VARLIGIM TURK VARLIGINA ARMAGAN OLSUN derken saka yapmıyorduk
0532 602
CİDDİ Mİlistedesin tamam
Senin için sevindim kaptanım serveyle birlikte verirsiniz kilocuklarıözgecim kahana diyetin hayırlı olsun
bende kabızlığa yönelik bir ilaç kullanmaya başladım bu akşam yediğim torku banadaları saymazsak yarın itibari ile sıkı asılacam
ebrusonmez tatkım ben mezun olduğum için yeni üye muamelesi görecem 1 aydır düzenli bildirim yaptığım için istediğim an lşsteye girebilirim ya sen kaç aydır veremedin izne ayrıldığın kg yu kız hadi artık azmet de gel geri
hangi garibanın no su kız o yazık adama yada kadınaCİDDİ Mİ
Yine de vercem sahnur nıyyetıne gırdım yalnız verecegım numarayı acan sahıs benım kulaklarımı nadıl cınlatcak onu dusunuyorum
0532 609 90
kız kendi numaranı mı yazıyon yoksaCİDDİ Mİ
Yine de vercem sahnur nıyyetıne gırdım yalnız verecegım numarayı acan sahıs benım kulaklarımı nadıl cınlatcak onu dusunuyorum
0532 609 90
Yani numaranı ifşa edeceğimize sürekli online olabileceğin bir tel alalım sizeyaww eski arkadaş dedik şarjimiz bitti 2 dk da numaramı vermeye kalkmış arkamızı dönmeye gelmiyo yahuu
bu arada para toplayıp kaptana şarji uzun giden bi tel mi alsanız nasıl fikir
Telefon kopegın olsun ayıp ettınyaww eski arkadaş dedik şarjimiz bitti 2 dk da numaramı vermeye kalkmış arkamızı dönmeye gelmiyo yahuu
Yap hayatım bak hemen yola geldıkız kendi numaranı mı yazıyon yoksaya da işte gıcık olduğun birinin numerosu mu
ay düşünce güzel fikirmiş biri kafamı çok attırısa yapayım ben bunun
Sağol kaptanım,güzel sonuç alırım inşallahözgecim kahana diyetin hayırlı olsun
bende kabızlığa yönelik bir ilaç kullanmaya başladım bu akşam yediğim torku banadaları saymazsak yarın itibari ile sıkı asılacam
ebrusonmez tatkım ben mezun olduğum için yeni üye muamelesi görecem 1 aydır düzenli bildirim yaptığım için istediğim an lşsteye girebilirim ya sen kaç aydır veremedin izne ayrıldığın kg yu kız hadi artık azmet de gel geri
Ahahaha para toplayıp bana burs verelim benceyaww eski arkadaş dedik şarjimiz bitti 2 dk da numaramı vermeye kalkmış arkamızı dönmeye gelmiyo yahuu
canım sen akşam yemeleri kessen zaten diyete gerek yok verirsinYa dıyorum kı bu hafta degıl de bırkac hafta snr gırsem lısteye on numara olur pek haxır degılım şimdılerde bır rehavet var ustumde
Sen yeme aksamları kolaysacanım sen akşam yemeleri kessen zaten diyete gerek yok verirsin
Ahahaha ahahah ahahahaYa dıyorum kı bu hafta degıl de bırkac hafta snr gırsem lısteye on numara olur pek haxır degılım şimdılerde bır rehavet var ustumde
ben çok gülecem bu hatuna belli olduSen yeme aksamları kolaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?