Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

özgecim kahana diyetin hayırlı olsun
bende kabızlığa yönelik bir ilaç kullanmaya başladım bu akşam yediğim torku banadaları saymazsak yarın itibari ile sıkı asılacam
ebrusonmez tatkım ben mezun olduğum için yeni üye muamelesi görecem 1 aydır düzenli bildirim yaptığım için istediğim an lşsteye girebilirim ya sen kaç aydır veremedin izne ayrıldığın kg yu kız hadi artık azmet de gel geri

Senin için sevindim kaptanım serveyle birlikte verirsiniz kilocukları
Evet ya en azından listedeyken 100-200 gramda olsa veriyordum. İnşallah sene bitmeden gelirim. :))

CİDDİ Mİ
Yine de vercem sahnur nıyyetıne gırdım yalnız verecegım numarayı acan sahıs benım kulaklarımı nadıl cınlatcak onu dusunuyorum
0532 609 90
kız kendi numaranı mı yazıyon yoksa ya da işte gıcık olduğun birinin numerosu mu
ay düşünce güzel fikirmiş biri kafamı çok attırısa yapayım ben bunun

Listeye gırersem bılıyor onu sollayacagımı ondan almak ıstemedıyemezlerrrr yarış baslasınnnn
Hepimize gırısım hayırlı olsunnn
Bu hafta bırıncıyım ona goree

Sağol kaptanım,güzel sonuç alırım inşallah
yaww eski arkadaş dedik şarjimiz bitti 2 dk da numaramı vermeye kalkmış arkamızı dönmeye gelmiyo yahuu
bu arada para toplayıp kaptana şarji uzun giden bi tel mi alsanız nasıl fikir
Ahahaha para toplayıp bana burs verelim bence 25 yaşına gelmiş genetik genetik çığır açıcam diye yüksek lisanslarda sürünen 5parasız garibanın tekiyim ben ühü ühü ühüüü (Yediniz mi,oldu mu?? Size tutarsa gidip başkalarına da ağlıcam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…