- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.861
Bu ne şiddet bu celal :)))
Kıskandın yaniiAz önce eskı listeyı paylasmış ya bır tatlı arkadas baktımtoplight 64 kg yaxıyor hemen dedım yalaaaaan uleeeennnn deli sacmasıııııı snr farkettım kı bır yıl oncenınmış
Sıkıntı yok ada bizdenn...Kaptanım bu yeni çatlak hatunu resmi olarak yazmazsan aramıza seni taciz etmeye devam edecek sanırımLaf aramızda bir miktar sana takık sanırım
Bazılarını görmeden de enerjisinin yüksek olduğunu anlamak tuhaf bi duyguymuş,içim ısındı,deliliğin ölçüsü anlaşıldı,sopa saklandımalum deli deliyi görünce.....
oooooooo geliyorrrönce burada paylasırım snrtoplight tel no:adlı baslık acacagım buradan bır baslangıc yapayım kaptanın umursadıgı yokk
0532
Neyse arada ben de göstereyim size bişeylerKızlar aldım dedim ya malzemeleri girdim yaptm çorbamı yarın sabah başlıyorum tey tey teyyy
Pişmiş halini de koyuyuom belki blenderdan çekerim soğuyuncaMalzemleri sağ baştan sayıyorum
*Yarım lahana (Resimde hepsi çıkmadı kırpmak zorunda kaldım ama bayaa lahana var orda)
*5büyük soğan
*1 kereviz (saplarını da doğradım)
*3yeşil biber ,2tane de acı biber var
*1tane kabak
*Yarım demet maydonoz,rendelenmiş taze zencefil,2diş sarmısak
*Bi tane sebze çorbası ekledim kıvamı bağlasın diye
*Bharatlar (Nane,kimyon,karabiber,pulbiber,zerdeçal,az tuz)
*2yk zeytinyağı
*1domates rendesi
yaklaşık 1lt su ekledim,.kocaaaa bi düdüklü tencere dolusu oldu hanımlar
Eki Görüntüle 1901514
Eki Görüntüle 1901513
Saka yapıyor gıbı halım var mı
Ellerine sağlıkNeyse arada ben de göstereyim size bişeylerKızlar aldım dedim ya malzemeleri girdim yaptm çorbamı yarın sabah başlıyorum tey tey teyyy
Pişmiş halini de koyuyuom belki blenderdan çekerim soğuyuncaMalzemleri sağ baştan sayıyorum
*Yarım lahana (Resimde hepsi çıkmadı kırpmak zorunda kaldım ama bayaa lahana var orda)
*5büyük soğan
*1 kereviz (saplarını da doğradım)
*3yeşil biber ,2tane de acı biber var
*1tane kabak
*Yarım demet maydonoz,rendelenmiş taze zencefil,2diş sarmısak
*Bi tane sebze çorbası ekledim kıvamı bağlasın diye
*Bharatlar (Nane,kimyon,karabiber,pulbiber,zerdeçal,az tuz)
*2yk zeytinyağı
*1domates rendesi
yaklaşık 1lt su ekledim,.kocaaaa bi düdüklü tencere dolusu oldu hanımlar
Eki Görüntüle 1901514
Eki Görüntüle 1901513
Uleynnnnn sallamıyon heee
Heyecanlandım şimdi
Sallıyo inanmayınUleynnnnn sallamıyon heee
0532 60
morordek bu sana çok şey hatırlatmış olmalı
Kız ördekcim de mi yaptı?? sağol canım inşallahEllerine sağlık
Bol eksiler getirsin sana
Takıntı derken?Sallıyo inanmayınvalla bende ki numara böyle değil senden sonra değiştirdi mi acep kaptan numarasını,sendeki bu takıntı potansiyelini görmüş olabiler mi acaba
Sahnurrrr kusumu keserım valla almazsanız benı listeye, pazartesıden burdayım 700 gr dusunsene koskoca 700 gr verdım nasıl almazsınız yavvvv bu cuma benı aldınız aldınız almadınız ????????
(Ne olacagını bulamadım)
dur kız şarjım bitmişti
gene olcak şekerim dur 1. ay sonra 65 olcam dermişimmmmöAz önce eskı listeyı paylasmış ya bır tatlı arkadas baktımtoplight 64 kg yaxıyor hemen dedım yalaaaaan uleeeennnn deli sacmasıııııı snr farkettım kı bır yıl oncenınmış
sorma özgecim yaaaKaptanım bu yeni çatlak hatunu resmi olarak yazmazsan aramıza seni taciz etmeye devam edecek sanırımLaf aramızda bir miktar sana takık sanırım
Bazılarını görmeden de enerjisinin yüksek olduğunu anlamak tuhaf bi duyguymuş,içim ısındı,deliliğin ölçüsü anlaşıldı,sopa saklandımalum deli deliyi görünce.....
numaranın sonunu yazmış özgem doğru hatundaki numaraSallıyo inanmayınvalla bende ki numara böyle değil senden sonra değiştirdi mi acep kaptan numarasını,sendeki bu takıntı potansiyelini görmüş olabiler mi acaba
atmışın serveyim 532 tuttu da devamını sallamışın0532 602
listedesin tamam0532 602
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?