Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Telefon kopegın olsun ayıp ettın
anacım bende bi koca var taş gibi tel diyor yeni tel almıyo pilini mi değiştirsem be yapsam bitiyo gene %16 ya düştü gidecem arkamdam çokkonuşmayın haaa
Listeye gırersem bılıyor onu sollayacagımı ondan almak ıstemedıyemezlerrrr yarış baslasınnnn
Hepimize gırısım hayırlı olsunnn
Bu hafta bırıncıyım ona goree
kaptan olarak sana bireysel birinciliği yasaklıyom laktik asit olmasın sütte 500 gr yeter
ayy kıyamam sana btlbetul alsın bana teli karar verdim sabah ciğer yiyeceğine

Ya bırak allasen gecmıyım onu dıye yasaklıyormuşspor yapınca laktık asıt salgılanır sporsuz yaparım bennnnno kadaaaaarrrr

kızlar sabah 7 de kalktım ev temizle kahvaltı çocuğu al okuldan diğerini berbere götür yemek yap kileri düzenle pazara git derken sade telin değil benimde pilim bitti ben yatar iyi geceler çok konuşmayın
serveyim netin başından kalkta ela ile ilgilen sen de accık gece uyumazda uykusuz kalma sende erkenden yat kızlar sizde yatın hadi şyi geceler

Kız bu ayni yemek yarışmasındaki tariflere benzemis, sen oraya da katıl bence :)))
morordek bu sana çok şey hatırlatmış olmalı
Sonradan hatirlamissin Ebrusum ben ayran aşı yapmıştım, lahanayı muskamiz yapti. Ben lahana hic sevmem
Kız ördekcim de mi yaptı?? sağol canım inşallah
Yok kiz yok lahanayi anca sarma halinde kırk yılda bir yerim ben. Kokusuna dayanamiyorum
Sana basarilar diliyorum, bahtin açık olsun, 6'lari gor inşallah :)

leslie 3 mill yaptm geldim kızlarr 2.5 lt su içtim 4 kupa kiraz sapı çayı 1 kupa yesl cay ben yine bseyler yapm dedm ama gene olmadı dukan helva yaptm hiç bgenmedm tadnı bu sefer tatlandırıcı tadnı vermşti ama begenmedm nese bi kaç gün snra @w e n d y nin kek tarifini denicem bakalım nasl olcak

Evliyim canim 6senelik 4yasindada bi oglusm var yasimda 28 biz seninlen tanismamsmydk kiz

Sende bu hafta kumralla kapışsana
Çok zevkli oluyor.
Biz birlikte spor falan yapıyorduk geçen aylarda
İnsanı teşvik ediyor.

Kumralcım nickini bulamadım.
Kumral desende gelirim ben anacim
SErveylemi kapiscaz bu hafta tozpembeyle kapisiyom ama serveylede kapisirim hepinize yeterim ben

Cok buyuk konustun yapmazsan ayip olur

Kız bu ayni yemek yarışmasındaki tariflere benzemis, sen oraya da katıl bence :)))
Ay kız ben bunu blenderdan da geçirdim,yoğun oldu diye kaynar suyla açayım biraz daha dedim tencereden taşacak yakında..cadı kazanı karıştırır gibi döndürüyom şu anda çorbayı

ojem de ne pörtlemişş -soryy ladies :)

30 sayfa birikmis anca bitirdim yahuu

Gelelim menume

Sabah
2yumrtadan soganli yumurta (1cay kasigi tereyagla)
DOmates salatalık
5zeytin
Kk peynir
1cay bardagi kadar findik

Aksam
4tane beyaz lahana sarma
1kepce domates corbasi (kasarsiz)
1Kase yogurt

22:00 1turk kahvesi

Su 3litre
kupa yesilcay

Spor yok misafrm vardi carsi gezmesi falan yaptk
morordek toplight nilsub

Kiz profilindeki kediyi gorunce hep betulle karıştırıyorum
Nerde o tektasin yirttigi bulasik eldivenin

Kiz profilindeki kediyi gorunce hep betulle karıştırıyorum
Nerde o tektasin yirttigi bulasik eldivenin
Kız bulaşık eldiveni değil o latex eldiven.. lab da eldivenle çalışıyorum ya ben hep benim sığırcık birgün yüzük alırsa yırtıcam bütün eldivenleri öyle
Kız bu kedi benim gıcık olduğum birilerine karşı duruşumu temsil ediyo

Gerçekten mi kiz. Hiç mi fark etmedi....
tabı iki çocukla uğraşıp sofrada adam da anlamaz.
O farkediyosa bile bana demez zayiflayim istiyo ya ya ben yarın wc için sinameki içtim ama o 30 dakika sonra etkisini gosterdi 3 kez çıktım wc daha sabaha kadar kaç gidersen ishal oldum tuhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…