- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.901
Hayatı kaosa cevırmenın anlamı yok ha bu hafta ha bırkac hafta snr farketmezdı aslında ama kaptan cok ıstıyor gıreyım barıAhahaha ahahah ahahahaayy güldürdün listeye al diye ortalığı birbirne kattı şimdi girmesem mi diyo
anacım bende bi koca var taş gibi tel diyor yeni tel almıyo pilini mi değiştirsem be yapsam bitiyo gene %16 ya düştü gidecem arkamdam çokkonuşmayın haaaTelefon kopegın olsun ayıp ettın
kaptan olarak sana bireysel birinciliği yasaklıyom laktik asit olmasın sütte 500 gr yeterListeye gırersem bılıyor onu sollayacagımı ondan almak ıstemedıyemezlerrrr yarış baslasınnnn
Hepimize gırısım hayırlı olsunnn
Bu hafta bırıncıyım ona goree
ayy kıyamam sanaSağol kaptanım,güzel sonuç alırım inşallah
Ahahaha para toplayıp bana burs verelim bence25 yaşına gelmiş genetik genetik çığır açıcam diye yüksek lisanslarda sürünen 5parasız garibanın tekiyim ben ühü ühü ühüüü (Yediniz mi,oldu mu?? Size tutarsa gidip başkalarına da ağlıcam )
Bazen kendımden makas alıyorum bazen kendıme kusuyorum bırkac gun konusmuyoruzben çok gülecem bu hatuna belli oldu
Ya bırak allasen gecmıyım onu dıye yasaklıyormuşanacım bende bi koca var taş gibi tel diyor yeni tel almıyo pilini mi değiştirsem be yapsam bitiyo gene %16 ya düştü gidecem arkamdam çokkonuşmayın haaa
kaptan olarak sana bireysel birinciliği yasaklıyom laktik asit olmasın sütte 500 gr yeter
ayy kıyamam sanabtlbetul alsın bana teli karar verdim sabah ciğer yiyeceğine
Kız bu ayni yemek yarışmasındaki tariflere benzemis, sen oraya da katıl bence :)))Neyse arada ben de göstereyim size bişeylerKızlar aldım dedim ya malzemeleri girdim yaptm çorbamı yarın sabah başlıyorum tey tey teyyy
Pişmiş halini de koyuyuom belki blenderdan çekerim soğuyuncaMalzemleri sağ baştan sayıyorum
*Yarım lahana (Resimde hepsi çıkmadı kırpmak zorunda kaldım ama bayaa lahana var orda)
*5büyük soğan
*1 kereviz (saplarını da doğradım)
*3yeşil biber ,2tane de acı biber var
*1tane kabak
*Yarım demet maydonoz,rendelenmiş taze zencefil,2diş sarmısak
*Bi tane sebze çorbası ekledim kıvamı bağlasın diye
*Bharatlar (Nane,kimyon,karabiber,pulbiber,zerdeçal,az tuz)
*2yk zeytinyağı
*1domates rendesi
yaklaşık 1lt su ekledim,.kocaaaa bi düdüklü tencere dolusu oldu hanımlar
Eki Görüntüle 1901514
Eki Görüntüle 1901513
Sonradan hatirlamissin Ebrusum ben ayran aşı yapmıştım, lahanayı muskamiz yapti. Ben lahana hic sevmemmorordek bu sana çok şey hatırlatmış olmalı
Yok kiz yok lahanayi anca sarma halinde kırk yılda bir yerim ben. Kokusuna dayanamiyorumKız ördekcim de mi yaptı?? sağol canım inşallah
O yiyor kahvaltıda çay iciyorum ben sadece akşamda evde değil iste 3-11 çalışıyorNasıl yani birlikte yemek yemiyor musunuz
Kalmadı bizim gibi delilerden azizimBazen kendımden makas alıyorum bazen kendıme kusuyorum bırkac gun konusmuyoruzemınım cok eglenecegız ben de burayı cok sevıyorum
Evliyim canim 6senelik 4yasindada bi oglusm var yasimda 28Az değilsin haa
İki taşın arasında ismini soruyon.Seni gidi seni
Umarım hep gönlünce olur. Uzak olmak herkes için iyi.
Ben annemler için bile aynı şehirde olmak istemiyorum. Nihayetinde herkesin isteği farklı oluyor.ve malesef bazen çelişiyor.
Kumral hatun bak nasıl meydan okuyor.
Gözün korkmadı mı??
Organiğim bak benim kv melek gibi diyorum. Allah var kadının sesi çıkmıyor.Ama bende aynı evde rahat etmem. Çünkü eşinle samimiyetin bile farklı bir boyut alıyor. Oturup kalkmam giydiğin elbise herşeyi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorsun.
Kumral hanım sen evli miydin?
Cok sekermis yaaEki Görüntüle 1901386
bu beyaz olanı birde simsiyah olanı var birde çilli arada saçlarını kesiyorum gözlerini kapatıyo yoksa
Kumral desende gelirim ben anacimSende bu hafta kumralla kapışsana
Çok zevkli oluyor.
Biz birlikte spor falan yapıyorduk geçen aylarda
İnsanı teşvik ediyor.
Kumralcım nickini bulamadım.
Cok buyuk konustun yapmazsan ayip olurKızlar bilin bakalım ben napıyorumçok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mıadam şok ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyvelerLahana çorbası diyeti yapıciiimm
Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım
Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi
Ay kız ben bunu blenderdan da geçirdim,yoğun oldu diye kaynar suyla açayım biraz daha dedim tencereden taşacak yakında..cadı kazanı karıştırır gibi döndürüyom şu anda çorbayıKız bu ayni yemek yarışmasındaki tariflere benzemis, sen oraya da katıl bence :)))
Kiz profilindeki kediyi gorunce hep betulle karıştırıyorumAy kız ben bunu blenderdan da geçirdim,yoğun oldu diye kaynar suyla açayım biraz daha dedim tencereden taşacak yakında..cadı kazanı karıştırır gibi döndürüyom şu anda çorbayıEki Görüntüle 1901591
ojem de ne pörtlemişş -soryy ladies :)
Kız bulaşık eldiveni değil o latex eldiven.. lab da eldivenle çalışıyorum ya ben hepKiz profilindeki kediyi gorunce hep betulle karıştırıyorum
Nerde o tektasin yirttigi bulasik eldivenin
Beni saymazsak birinci... Hadi bakalımBu arada hodrı meydan
Şimdı listeye hemen alınırsam söz verıyorum bu hafta bırıncı olacagım
O farkediyosa bile bana demez zayiflayim istiyo ya ya ben yarın wc için sinameki içtim ama o 30 dakika sonra etkisini gosterdi 3 kez çıktım wc daha sabaha kadar kaç gidersen ishal oldum tuhhhGerçekten mi kiz. Hiç mi fark etmedi....
tabı iki çocukla uğraşıp sofrada adam da anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?