- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.841
ay evet bende çok seviyorum tavukları birde yumurta toplamk çok zevklinilsub benim eşim de tavukları çok seviyor. Bahçeli bir yer nasibimiz olursa seve seve bakacak biliyorum. Lojman da balkon da 4 tane civciv aldık buyuduler horoz oldular öyle bir bakıyordu ki her gören şaşırıyor du... seninkiler in cinsi çok guzel
Kandırmayalım bırbırımızı ne ılgısı varÖğrenmek için iki güne verir o kiloları
Fena gelinn
2 tane çocuğun var tabi kilo alacan ya
ya ben mi çok yedim anlamadım kimse beğenmedi bugun menümüköfteden sonrasını anlamadımvalla bacım nerden vurdu aklına köfte :) neyse güzel menü olmuş
İnşallah faydasını görürsün canım :)
Kızzz bu da çok tatlıymış ya :)
Ooohh afiyet olsun
Nasıl yani birlikte yemek yemiyor musunuzBen eşime demedim bile adam okadar ilgili ki yemek yemedigimin farkında bile değil
Görevimiz sana yardımcı olmak zaten kaptanımdur kız özge zaten james bond gibi dedektif ektrem durum 1 e girer haftaya listedesin tabii güzel kg verirsen
Batıracanız ortalığıTabi tabi içtin ki bağırsaklar boşalsın beni geçesin demi
Bende 4 bardak içerim.
Bize de söyle hain planları kaptanım..ben göstericem benimkini birazdan meselabenim hain planlarım var sıkı bir kg verip listeye öyle gircem bi şekilde şimdilik kabızlık oroblemini çözdüm bu hafta 74 ve altu gelirsem listedeyim serveyim de listeye girecek ama acaba onu almasam mı geçer beni şimdi
Kız ben de seviyom da yumurtayı öyle sıcak sıcak alınca bi içim kalkıyo nedense.. Sen makine kullanıyosun ama ben inek sağmayı da çok severdim ineklerimiz varken.. önce ben sağardım biraz sütü alıp yavruya giderdim hemen annem ne bırakıyon hayvanı ortada diye kızardı.. miniş yavruları beslerdim ben deay evet bende çok seviyorum tavukları birde yumurta toplamk çok zevkli
Kız güzel menü dedik ya.. fazla yememişsin karnıbahar yemıssın ne var ondaya ben mi çok yedim anlamadım kimse beğenmedi bugun menümü
Sahnurrrr kusumu keserım valla almazsanız benı listeye, pazartesıden burdayım 700 gr dusunsene koskoca 700 gr verdım nasıl almazsınız yavvvv bu cuma benı aldınız aldınız almadınız ????????dur kız özge zaten james bond gibi dedektif ektrem durum 1 e girer haftaya listedesin tabii güzel kg verirsen
Az önce eskı listeyı paylasmış ya bır tatlı arkadas baktımbenim hain planlarım var sıkı bir kg verip listeye öyle gircem bi şekilde şimdilik kabızlık oroblemini çözdüm bu hafta 74 ve altu gelirsem listedeyim serveyim de listeye girecek ama acaba onu almasam mı geçer beni şimdi
Burası bana essız ıkı dost vetdı surekli gorusuyoruz sımdılerde bırı kaptanımtoplight cok severım onu emınım bu etspta da cok guzel dostluklar edınecegım
Sahnurrrr kusumu keserım valla almazsanız benı listeye, pazartesıden burdayım 700 gr dusunsene koskoca 700 gr verdım nasıl almazsınız yavvvv bu cuma benı aldınız aldınız almadınız ????????
(Ne olacagını bulamadım)
Kaptanım bu yeni çatlak hatunu resmi olarak yazmazsan aramıza seni taciz etmeye devam edecek sanırımAz önce eskı listeyı paylasmış ya bır tatlı arkadas baktımtoplight 64 kg yaxıyor hemen dedım yalaaaaan uleeeennnn deli sacmasıııııı snr farkettım kı bır yıl oncenınmış
Benı listeye nıye almadıgını anladınız mı mıllleeeettttt korkuyor bendennnn o yuzden yoksa bilmez mi hemen alınacagımı kac yıllık kaptan hemen alırdı önce kendı vercek çünkübenim hain planlarım var sıkı bir kg verip listeye öyle gircem bi şekilde şimdilik kabızlık oroblemini çözdüm bu hafta 74 ve altu gelirsem listedeyim serveyim de listeye girecek ama acaba onu almasam mı geçer beni şimdi
SahnurumKaptanım bu yeni çatlak hatunu resmi olarak yazmazsan aramıza seni taciz etmeye devam edecek sanırımLaf aramızda bir miktar sana takık sanırım
Bazılarını görmeden de enerjisinin yüksek olduğunu anlamak tuhaf bi duyguymuş,içim ısındı,deliliğin ölçüsü anlaşıldı,sopa saklandımalum deli deliyi görünce.....
Aslında çokta uçurum olmadan girmeye çalışsanız.gecmişi okutmadın kız bana mesajla hemen son sayfaya geldim
haa bende gircem de eger 74 e inersem
Kaptanım bu yeni çatlak hatunu resmi olarak yazmazsan aramıza seni taciz etmeye devam edecek sanırımLaf aramızda bir miktar sana takık sanırım
Bazılarını görmeden de enerjisinin yüksek olduğunu anlamak tuhaf bi duyguymuş,içim ısındı,deliliğin ölçüsü anlaşıldı,sopa saklandımalum deli deliyi görünce.....
ya ben mi çok yedim anlamadım kimse beğenmedi bugun menümü
Savaşta herşey mübahBatıracanız ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?