Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay evet bende çok seviyorum tavukları birde yumurta toplamk çok zevkli

Kusura bakmayın güzel ülkemin zayıf 38 beden kadınları.. bugün alışveriş yaptık. 5215 adım + 1400 adım attım stepperda= 100 kalori sporumu yaptım. Yarın hedefim 400 kalori yakmak.

Sabah kahvaltıda
1 kaşık kuymak
1 dilim ekmek
Yarım kb peynir
2 zeytin
1 kaşık menemen

Akşam
Şu tavuk+makarna+ salata

100 kaloriyi 150 yapmaya çalışacağım nasipse.
Hala mens olmadım. Test yapmaya cesaret edemiyorum.

dur kız özge zaten james bond gibi dedektif ektrem durum 1 e girer haftaya listedesin tabii güzel kg verirsen
Görevimiz sana yardımcı olmak zaten kaptanım
Tabi tabi içtin ki bağırsaklar boşalsın beni geçesin demi
Bende 4 bardak içerim.
Batıracanız ortalığı
Bize de söyle hain planları kaptanım..ben göstericem benimkini birazdan mesela izlemede kalsın herkes :)
ay evet bende çok seviyorum tavukları birde yumurta toplamk çok zevkli
Kız ben de seviyom da yumurtayı öyle sıcak sıcak alınca bi içim kalkıyo nedense.. Sen makine kullanıyosun ama ben inek sağmayı da çok severdim ineklerimiz varken.. önce ben sağardım biraz sütü alıp yavruya giderdim hemen annem ne bırakıyon hayvanı ortada diye kızardı.. miniş yavruları beslerdim ben de
ya ben mi çok yedim anlamadım kimse beğenmedi bugun menümü
Kız güzel menü dedik ya.. fazla yememişsin karnıbahar yemıssın ne var onda

dur kız özge zaten james bond gibi dedektif ektrem durum 1 e girer haftaya listedesin tabii güzel kg verirsen
Sahnurrrr kusumu keserım valla almazsanız benı listeye, pazartesıden burdayım 700 gr dusunsene koskoca 700 gr verdım nasıl almazsınız yavvvv bu cuma benı aldınız aldınız almadınız ????????
(Ne olacagını bulamadım)

Az önce eskı listeyı paylasmış ya bır tatlı arkadas baktım toplight 64 kg yaxıyor hemen dedım yalaaaaan uleeeennnn deli sacmasıııııı snr farkettım kı bır yıl oncenınmış

Burası bana essız ıkı dost vetdı surekli gorusuyoruz sımdılerde bırı kaptanım toplight cok severım onu emınım bu etspta da cok guzel dostluklar edınecegım

toplight eskı uyeyım hamılelıkle ayrıldım tamam mı dondum mu keseyım mı kurdaaaaaaleyiiii

Az önce eskı listeyı paylasmış ya bır tatlı arkadas baktım toplight 64 kg yaxıyor hemen dedım yalaaaaan uleeeennnn deli sacmasıııııı snr farkettım kı bır yıl oncenınmış
Kaptanım bu yeni çatlak hatunu resmi olarak yazmazsan aramıza seni taciz etmeye devam edecek sanırım Laf aramızda bir miktar sana takık sanırım
Bazılarını görmeden de enerjisinin yüksek olduğunu anlamak tuhaf bi duyguymuş,içim ısındı,deliliğin ölçüsü anlaşıldı,sopa saklandı malum deli deliyi görünce.....

Benı listeye nıye almadıgını anladınız mı mıllleeeettttt korkuyor bendennnn o yuzden yoksa bilmez mi hemen alınacagımı kac yıllık kaptan hemen alırdı önce kendı vercek çünkü

Sahnurum toplight cep telini yazarım foruma benı listeye hemen şimdı almazsan sure başladı
10,9

Sesli guluyorum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…