Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba bayaaa bir süredir yazamıyorum çünkü ben öğlenciyim ve sabahları geç uyanıyorum erken uyandığım zamanlarda da bilgisayarda annem oluyor....delikafadulden bana izin vermiyor ki ben girip de yazayım...alsanaalsanasmile
bugün yediklerim:
sabah: 2 dilim ekmek, bir kibrit kutusu kadar peynir ve bir su bardağı süt.

öğle: sandviç ekmeği arası 4 adet nuget tost makinesinde kızartılmış ve yanında ice tea

ikindi: serçe parmağım kadar çikolata.

akşam: 5 yemek kaşığı nohut,2 yemek kaşığı pilav.

yatmadan önce : 1 elma ve 1 su bardağı süt.

annem beni bu sabah tarttı merak ediyorum bu hafta sonuna kadar merve mi yoksa benmi daha çok kilo vercez:lepi:

zor anacım zor... neler yapıyoruz o kiloları vermek için,haftalarca uğraşıyoruz.zar zor 1-2 kg veriyoruz,2 gün kaçırsak hemen alıyoruz. seni anlıyorum canım.ama toparlanma vaktidir,ben bugün diyetime uydum,şuan çok açım ama ne yapayım,haftasonu kaçırdığım için bu hafta dikkatli olmalıyım. sen de ekmeği azalt,hatta bu hafta hiç yeme.bak ben bugün 1 dilim bile yemedim,diyetimde ekmek yok zaten. ben diyorum ki her ay 1 hafta ya da 4-5 gün bu şok diyetlerden birini yapalım.hareket olur.ne dersin tombilim...

bir elbise de giyebilirsin.böyle saten elbiseler var ya,tek renk...ne çok uzun ne de çok kısa...arkadaşım krem rengi bir elbise giymişti,çok sade...çok hoş olmuştu.
heeee
bugün beylikdüzü migrostaydım. JAVELİN diye bir mağaza var.orda çok şık bir krem rengi ceket pantolon takım gördüm.ceketin yakalarında inciden,parlak taşlardan hoş bir desen de vardı...çok beğendim.pahalıydı ama(250-300 civarı,takım) ama sen iş yerine de giyeyim diyorsan ,siyah bir takım al ,saten olabilir yine...

çikolatam ben istiyorum abiye :))) hahahahaha. tıss öperim seni kocaman

gel gel benden abiye isteyin yeter ki... :) ben de öperim canım

senden önce ben varım bikerem..alsanaalsanasmile
belki kına gecem için bişiler verebilir, aaaa hiç aklıma gelmemiştiaklinialirimsmile

tabii ki olabilir canım. o gün gelsin de konuşuruz yine...

kaydirigubbakcemile3 süpermiş mersam

tatlım harika beslenmişsin,ben çok beğendim. inşallah merviş de sen de verirsinz kilolarınızı

tatlım harika beslenmişsin,ben çok beğendim. inşallah merviş de sen de verirsinz kilolarınızı

çikolatım canım sana yazamadım kaç gündür aklinialirimsmile hatrını soraım dedimkaydirigubbakcemile3 birde öpücük vereyimkaydirigubbakcemile3kaynuş gittimi sizdemi hala...

mervişim aleyna bayağı heveslend bugün iyice ciddiye alarak başladı, senin iste alişi fena sardı söyleyeyimkaydirigubbakcemile3 hiç dışına çıkmadan yapıyor az önce sütünü içip yattı senide çok merak ediyor ikimizde veririz inşallah diyor eğer bu hafta verirse alişin ilk kez diyet yaparak kilo vermesi olacak kaydirigubbakcemile5

reyhan ablam bende sabah 2 dilim ekmek omlet kahve

öğlen yoğurt

aralarım yoktu dışardaydım çünkü
akşam 6-7 kaşık nohut 5 kaşık filanda pilav

hee sah aralarda birer şişe soda içtim .... başka hiç bir şey girmedi ağzıma mirmirmirmirmirmirmirmir

iyiyim kallisim , çok şükür. kaynuş sadece 2 gece kaldı, bol bol mantı yaptı,koydu buzluğa gitti. Zorla da aramızı düzeltti. bugün bizim yıldönümümüzdü(çıkma yıldönümü) tam 5 sene oldu. benimki almış bir orkide,getirmiş..gerçi sabah ben günün anlam ve önemini belirtmiştim zati...yine de hoşuma gitti :) sen nasılsın canım?[

bu arada bu diyetin akşamı beni çok zorladı,sadece haşlama sebze var ama ben çok zor dayanıyorum. birşey yememek için acilen yatmam lazım. acımdan ölüyorum,nasıl uyuyacağım bilemiyorum...ne çekiyoruz şu kilo illetinden yahu

iyigeceler herkese/B]

cikolatam seni yakaladim.. öpeyimde öyle git yat..Şeniz
rahat rahjat uyu tatlim yemek düsünme ben haslanmis sebzeyi limonluyorum az aci biber koyuyorum tuzlayip yiyorum cokta severim ayrica. afiyet seker olsun canima. allah rahatlik versin..

pardon kallisim simarip tepemize cikacaklarini düsünmemistim.. valla haklisin kiz bana kiz.
ah mersa ah besle kargayi oysun gözünü.. isteyecek baska sey bulamadinmi himmmalsanaalsanasmile

siz biraz merak edin bakalim. sanki merak edecek baska sey yok ya aaaaaa. cok ayip ama..lmaz:
reyhan ablacim, aldi süd mü? nord mu? bizim burdakiler nord.. netten baktim 18 marta kadar
malesef yok
ama süd dede baktim 18 marta kadar ordada yok bilmiyorumkismile
piacigim aldi süd canim 18 martta geliyor iki cesit var ikiside cok güzel.. nette görünmiyebilir prospektte gördüm ben

Günayyydııııın herkese........
Dün yediklerimi sıralayayım arkadaşlar.
Sabah buralara takılmaktan öğlene kadar birşey yemeyi unuttum.
Ara 1dlm ekmek, peynir ,bol maydonoz ,az sütlü nscafe
Öğlen 1 dlm ekmek, peynir ,1brd çay
ara 4 kuru kayısı ,4 ceviz
akşam maydonoz çorbası,1/2 dım ekmek+peynir ve maydonoz
saaat 22'de koca bir kase yeşillik karışık salata üstüne ton balığı
gecede 3 kuru kayısı ve 2 adet ceviz
Akşam yemeğim böyleee neden karışık oldu?....Onuda açıklayayım.Saat 19'da çocuklara yemek koydum.Eşim ACIKMAmıışşş.Ay bu yemek koyduğum saate "acıkmadım" lafına uyuz olduğum kadar birşeye uyuz olmuyorum.Ben de kızlarla çorba içtim.Salatamı hazırlamış beklyorum.Saat 21de ağzımı açıp "yemeği ısıtayım mı "diyecek oldum.Harici hard disck'i çarpıp yere uçurmuş.Önüne çıkanıda havaya uçurur durumdaymış.Farkında değilim.Oturduğu sandelyeyi fırlattı."Git başımdan "diye bağırdı.Saat 22 kadar bekledim baktım sakinleşeceği yok.Bende oturup yedim salatamı.
Zaten bu evde mutfak sabahın 6:00 dan gecenin 3 :00 kadar açık.Bende nan- stop çalışan komi.Sabah sırayla kahvaltı konuyor.Önce büyük abla,sonra iki küçüğe,ardından kendim kahvaltı ediyorum.Eşimde öğlen öğleden sonra artık kaçta kalkarsa brunch hazırlanıyor.Öyle hergün kahvaltı yapmaktan sıkılıyormuuuş.Öğle yemeği dengesi yok.Beyimiz kaçta kalkarsa kahvaltı, brunch hazırlanır.Çocuklar gelene kadar çay kaynar.Çocuklar geldikten sonrada bazen akşamüstü yenir.Yada direk akşam yemeğini koyarım ki.işte bu direk yemek koymalarım sırasında Eşim ACIKMADIm der.Artık beyin keyfi ne zaman isterse, bazen yemek ,bazen canı yemek istemez ,tost ister ,bazen sandöviç ister...Haftasonları daha beteriz.Adam akıllı bir düzen yok.En sinir olduğum şey düzensiz biri önce diğeri sonra yemesi.

Daha kimse gelmemiş.Neyse ben kızları uyandırıp beraber kahvaltı yapayım.Bugün spora gideceğim.Kaçta buraya dönerim bir fikrim yok.NEyse kendinize dikkat edin.Hepinizi öptüüüümmmm.....

masallah 10 sayfa konusmussunuz ama kimse ne yedigini yazmamis
sabah:1 yumurta KK peynir.1 dilim firinda patates
ara:irmikli tatli
ögle: iki YK pirinc bulgur karsik pilav
ara irmik tatlisiakannehir
aksam : 2 yk etli türlü

piacım süper yemişsin :lepi: ben yazmıyorum artık çünkü diyet yapmıyorum. nisan başı gibi düşünüyorum yürüyüşe birlikte kaydirigubbakcemile2

günaydınlarr olumunekankayizsmile
pek gelemiyorum şu sınavlara kadar da çok gelemem sanırım.. dün ezeli izleyemedim şimdi onu indiriyorum az sonra da eşime kahvaltı hazırlayıp yollicam

ha obur aklıma geldi eşin hep evde mi senin akannehir

ah çikolat o aç yatmaları çooook iyi bilirim ama sabah kalktığında verdiği haz süper oluyorr

günaydınlar...

çikolatım seinle bir kaç gün yapmıştıkya o listeyi ben rahat yapıyordum malum akşamları zaten yeme alışkanlığım yok benim etkilemiyordu..

bir de şey var senin durumunu kaynuşun çözmüşte kocan çözemedi sen sürekli ve hoş ilgi istiyorsun bunuda dile getirdin zaten daha önce bize ama malesef adamlar her zaman orkide inceliğinde olamıyor hepimizin beklediği sadece ilgi hoşgörü ama pehhhhh nerdeeeee.... seninde alıştırman zor yani sürekli olarak demek istiyorum....gönlünce olsun inşallah ne diyelim... bir daha üzülme inşallah...

oburcuğum dün ben senin konser maceranıda okudum canım çok hoşsun hele röportajına bittim :))

ben bir kaç gün çorba yoğurt salata detoks gibi bişi yapıcam bakalım işe yarayacakmı veremediğimi hissediyorum çünkü...

günaydın dostlar,

sabaha dek uyuyamadım,meğer şok diyet yapmak ne zormuş,bunu en iyi bijom bilir tabii..bozmadım fakat moralimi kötü etkiledi. şimdiiiii bugün de öğlen ve akşama 1 er dilim ekmek ekleyip yapacağım.bakalım bu sefer nasıl olacak.aman 3,5 kg vermeyeyim de 2 kg vereyim,o bile mutlu eder beni.ama ekmeksiz olmadı yani,ekmeksiz bir hayat için biraz daha süreye ihtiyacım var sanırım.

ah çikolat o aç yatmaları çooook iyi bilirim ama sabah kalktığında verdiği haz süper oluyorr

öyle de bijom,ben sence neden bu saatte burdayım? çünkü açlıktan uyuyamadım.sanırım henüz ekmeksizliğe hazır değilmişim.sabaha kadar gözümü kırpmadım ki ben asla uyku sorunu çekmem,düşün...

evet reyhan ablam ben de bu tarz yiyorum çok acıktığımda ama ekmeğe çok alışmışım,yani az da olsa ekmek yemek zorundayım bir süre daha sanırım.ben de ablamı öpeyim opuyorumnanaktan

kallisim benimse tek sorunum saat 21 sonrası... sanki şeytan giriyor içime. ama akşam yemeğinde haşlanmış sebze yanına yoğurt ve 1 dilim de ekmek yersem belki üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum.
aslında benim bu sürekli ilgi bekleme durumum hiç iyi değil be kallisim. doğru değil yani. ama kocam hiç ilgi göstermemeye başlamıştı,sorunlar da o noktada başladı.arada böyle şeyler yapsa ,yani illa çiçek değil de,düşündüğünü gösteren hareketler,o zaman herşey çok güzel olabilir. şimdi mutluyum ama bazı şeyler unutulmuyor ve adam aynı adam sonuçta,1 ay sonra ne olacağını bilemeyiz...çok umutlanmak istemiyorum.
detoxun inşallah işe yarar kallisim,fazla uzatma ama ...

günaydın kızlarrr.
çikolatam kalistem günaydın şekerlerrrr.
bende bu günde yürüyüş yok akşam çok rahatsızlandım sanırım yine aşırı kansız kaldım .dengemi kurup ayakta duramıyordum akşam .yine her zamanki gibi inat ettim ve doktora gitmedim şimdi biraz daha iyiyim ama yürüyüşe gidecek kadar değil.hipoglisemi ye girdim sandım tam tersi şekerimi ölçtük şeker yükselmiş akşam baya kötüydüm anlıycanız ama şimdi iyiyim.ben bu arada kilo vermeye devam ediyorum .sanki hile yapıyormuşum gibi geliyor ama hepinizede tavsiye ediyorum tatlıya düşkünlüğü olanlar krom desteği alın bende çok işe yarıyor.

anyelacım sana kocamannn bir aferin.akşam ekmekte yememişsin onun yerine 2 kaşık pilav .bak değişimleride öğrenmişsin .hadi bakalım mervişmi senmi daha fazla vereceksiniz.bence ikinizde başaracaksınız.düşünsene yazın bikinileri giyeceksiniz istediğiniz kıyafetleri alabileceksiniz.herkes size hayran olacak .merviş 2 gündür çok yoğundu bu gün akşam o da girer yazar yaptıklarını canım benim seni kocamannnn öpüyorum.opuyorumnanaktan

oburum tüm engeller rağmen yinede çok iyi geçirmişsin dünü.benide en sinirlendiren olaydır herkesin ayrı saatlerde yemesi.ama artık bizde bayağı düzene girdi.birtek sabahları ayrı yiyoruz kızlar saat 6 da kahvaltı yapıp okula gidiyorlar.sonrada ben ve eşim kahvaltı yapıyoruz.sanırım eşin evde o yüzden düzensiz oluyor sizin yemek saatleriniz.canım sen eşini bekleme erkenden ye akşam yemeğini .ama gayet iyi biz bu işi başaracaz oburum bak benden demesi bu haftanın galibide biz olacaz ona göreee..

dünki yediklerim.
sabah :1 dilim ekmek peynir zeytin.
ara:yarım galeta.
öğlen:yarım kase sebze çorbası 3 kaşık mantar sote 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı.
ara.kızların matematik hocası vardı mecburen ders arasında bişeyler yapıyorum).
1tane fırında tamamen yağsız paçanga böreği .
akşam:rahaysızdım hiç bişey yiyemedim.
araeynir ceviz ve ekmek.1 lokmada bal.

ya canım düzenini bozma, şok diyetlere girme bence.
şu havalar biraz düzelsin spor+yürüyüş+hafif bi beslenmeyle üstesinden geliriz.
ben yapamam öyle diyetler, bir de çalışıyorum,işim de dikkat isteyen bi iş.
kafam çalışmazsa açık veririm valla:sinifsinif:

gayet güzel olmuş ben beğendimvereliniortak

gayet güzel olmuş ben beğendimvereliniortak

saol canım .akşam düzensiz oldu ama toplamda fazla yemedim.hatta eşim akşam bir sürü söylendi sen şeker hastasısın nasıl böyle aç geziyosun diye .halbuki açta değildim gayet iyiy yedim ama ona göre bu yediklerimle ben acımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…