- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.361
ben geldim kızlar sonunda
ne muhabbetler dönmüş valla ama şimdi yalnızım burda ve size çok kötü bir açıklamam var 83.5 çıktım bu sabah tartılabildim feci durumdayım zaten belliydi 2 gün önce olan kıyafetler olmuyor şimdi ne isterseniz söyleyin bana no oklavalar ne sopalar hakettim valla çok canım sıkıldı neyse ki kaynuşa geri döndük annemin yemekleri bitti çok şükür şimdi bana düşen hemen geri vermeye devam etmek diyetisyenden 2 günlük şok diyet almıştım aynı zamanda bugün buna başlamasaydım çikolatım seninle senin diyetine başlardık neyse sen devam et bakalım ne olacak bir hafta sonra ben de ona başlarım yediklerimi anlatmıyorum ama bitti artık biri yazmış ya komşu tyakımlardan biri ayı gibi önüme geleni yedim diye al benden de o kadar ama yarından itibaren eski halime dönüyorum 1 kilo bile beni ne kadar rahatsız etti 10 kilo daha fazlaydım ben bundan nasıl dayanıyormuşum bilmiyorum en kısa zamanda da şu spor işini halletmem lazım ona da bakıyorum artık fiyat falan umrumda değil uygun bir yere başlıycam mutlaka
bu arada çikolatam listene de baktım harika neyse ki misafir işi bitti hem de spora devam ediyorsun haydi bakalım haftaya gene 1. olacaz o zaman görsünler bizii
haftasonu cevahirdeydim, faik sönmeze baktım hiç bişey yoktu.
marks spencerı görmedim maalesef.. eskize baktım çok büyüktü,indirimden beden kalmamıştı.
bir de eskiler kalkmış yeni sezonlar gelmiş karışık bayağı mağazalar..
sıkıntı yaşadım o yüzden..
mevsimlik bi takım elbise aradığım..fazla bişey değil aslında.
çok teşekkür ederim bi tanemopuyorumnanaktan
abartı olur sonuçta aileler arasında bi nikah olacak.
çikolatam ben istiyorum abiye :))) hahahahaha. tıss öperim seni kocaman
senden önce ben varım bikerem..alsanaalsanasmile
belki kına gecem için bişiler verebilir, aaaa hiç aklıma gelmemiştiaklinialirimsmile
kızlar bu fıkra çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim.
Çocuk dua eder.. Allah'ım lütfen yarın anneannem ölsün! Bunu babası duyar ama seslenmez.. Ertesi gü......n anneannesi ölür.. Çocuk yarın da dedem ölsün diye dua eder babası yine duyar ve ertesi gün dedesi de ölür.. Çocuk bu sefer de babam ölsün diye dua eder adam bunu da duyar ve sabaha kadar uyuyamaz ve ertesi gün de ölümü bekler fakat ölmez.. akŞam eve geldiginde hanımını ağlamakLı bulur: Hanım ne oldu der.. hanım da: Ne olacak bey bizim kapıcı öldü der..:-D
merhaba bayaaa bir süredir yazamıyorum çünkü ben öğlenciyim ve sabahları geç uyanıyorum erken uyandığım zamanlarda da bilgisayarda annem oluyor....delikafadulden bana izin vermiyor ki ben girip de yazayım...alsanaalsanasmile
bugün yediklerim:
sabah: 2 dilim ekmek, bir kibrit kutusu kadar peynir ve bir su bardağı süt.
öğle: sandviç ekmeği arası 4 adet nuget tost makinesinde kızartılmış ve yanında ice tea
ikindi: serçe parmağım kadar çikolata.
akşam: 5 yemek kaşığı nohut,2 yemek kaşığı pilav.
yatmadan önce : 1 elma ve 1 su bardağı süt.
annem beni bu sabah tarttı merak ediyorum bu hafta sonuna kadar merve mi yoksa benmi daha çok kilo vercez:lepi:
tatlım harika beslenmişsin,ben çok beğendim. inşallah merviş de sen de verirsinz kilolarınızı
pardon kallisim simarip tepemize cikacaklarini düsünmemistim.. valla haklisin kiz bana kiz.valla siz istesenizde istemesenizde bu cuma kilolarımızı yazacağız ve artık her hafta:bbo:
ama boydanda endende resim istemeyin boşuna derim çünkü bununda anlaşmasını yaptık geçelerde görmüşsünüzdür 3 ayda bir ekliycez... muzurluk yapacağına aklın başka şeylere çalışsın mersaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
reyhan abla yaa sende neden ortalığı karıştırıyorsun bilmemki ne isterlerse isteyeceklermişm miş mişte miş miş-tatlicadiarzu- heh gel şimdi koy fotounu bakalımsempatiksalakcinni
siz biraz merak edin bakalim. sanki merak edecek baska sey yok ya aaaaaa. cok ayip ama..Benim pek birşey istemeye hakkım yok.:kedi:Senin gibi kilo veremedim.bilmiyorumkismileAma verdiğin fikirler güzel.:lepi:kaydirigubbakcemile5Takıma daha yeni katıldım.Ammma inan Kallistem ile Reyhan ablamın başlangıç kilosunu ve şuanki kilolarını çok merak ediyorumm.ewwet gruba açıklama yapsınlar.Örnek olsunlar bizi heveslendirip şevke getirsinnnleeer.vereliniortak
piacigim aldi süd canim 18 martta geliyor iki cesit var ikiside cok güzel.. nette görünmiyebilir prospektte gördüm benreyhan ablacim, aldi süd mü? nord mu? bizim burdakiler nord.. netten baktim 18 marta kadar
malesef yok
ama süd dede baktim 18 marta kadar ordada yok bilmiyorumkismile
masallah 10 sayfa konusmussunuz ama kimse ne yedigini yazmamis
sabah:1 yumurta KK peynir.1 dilim firinda patates
ara:irmikli tatli
ögle: iki YK pirinc bulgur karsik pilav
ara irmik tatlisiakannehir
aksam : 2 yk etli türlü
ah çikolat o aç yatmaları çooook iyi bilirim ama sabah kalktığında verdiği haz süper oluyorr
cikolatam seni yakaladim.. öpeyimde öyle git yat..Şeniz
rahat rahjat uyu tatlim yemek düsünme ben haslanmis sebzeyi limonluyorum az aci biber koyuyorum tuzlayip yiyorum cokta severim ayrica. afiyet seker olsun canima. allah rahatlik versin..
günaydınlar...
çikolatım seinle bir kaç gün yapmıştıkya o listeyi ben rahat yapıyordum malum akşamları zaten yeme alışkanlığım yok benim etkilemiyordu..
bir de şey var senin durumunu kaynuşun çözmüşte kocan çözemedi sen sürekli ve hoş ilgi istiyorsun bunuda dile getirdin zaten daha önce bize ama malesef adamlar her zaman orkide inceliğinde olamıyor hepimizin beklediği sadece ilgi hoşgörü ama pehhhhh nerdeeeee.... seninde alıştırman zor yani sürekli olarak demek istiyorum....gönlünce olsun inşallah ne diyelim... bir daha üzülme inşallah...
ben bir kaç gün çorba yoğurt salata detoks gibi bişi yapıcam bakalım işe yarayacakmı veremediğimi hissediyorum çünkü...
merhaba bayaaa bir süredir yazamıyorum çünkü ben öğlenciyim ve sabahları geç uyanıyorum erken uyandığım zamanlarda da bilgisayarda annem oluyor....delikafadulden bana izin vermiyor ki ben girip de yazayım...alsanaalsanasmile
bugün yediklerim:
sabah: 2 dilim ekmek, bir kibrit kutusu kadar peynir ve bir su bardağı süt.
öğle: sandviç ekmeği arası 4 adet nuget tost makinesinde kızartılmış ve yanında ice tea
ikindi: serçe parmağım kadar çikolata.
akşam: 5 yemek kaşığı nohut,2 yemek kaşığı pilav.
yatmadan önce : 1 elma ve 1 su bardağı süt.
annem beni bu sabah tarttı merak ediyorum bu hafta sonuna kadar merve mi yoksa benmi daha çok kilo vercez:lepi:
Günayyydııııın herkese........
Dün yediklerimi sıralayayım arkadaşlar.
Sabah buralara takılmaktan öğlene kadar birşey yemeyi unuttum.
Ara 1dlm ekmek, peynir ,bol maydonoz ,az sütlü nscafe
Öğlen 1 dlm ekmek, peynir ,1brd çay
ara 4 kuru kayısı ,4 ceviz
akşam maydonoz çorbası,1/2 dım ekmek+peynir ve maydonoz
saaat 22'de koca bir kase yeşillik karışık salata üstüne ton balığı
gecede 3 kuru kayısı ve 2 adet ceviz
Akşam yemeğim böyleee neden karışık oldu?....Onuda açıklayayım.Saat 19'da çocuklara yemek koydum.Eşim ACIKMAmıışşş.Ay bu yemek koyduğum saate "acıkmadım" lafına uyuz olduğum kadar birşeye uyuz olmuyorum.Ben de kızlarla çorba içtim.Salatamı hazırlamış beklyorum.Saat 21de ağzımı açıp "yemeği ısıtayım mı "diyecek oldum.Harici hard disck'i çarpıp yere uçurmuş.Önüne çıkanıda havaya uçurur durumdaymış.Farkında değilim.Oturduğu sandelyeyi fırlattı."Git başımdan "diye bağırdı.Saat 22 kadar bekledim baktım sakinleşeceği yok.Bende oturup yedim salatamı.
Zaten bu evde mutfak sabahın 6:00 dan gecenin 3 :00 kadar açık.Bende nan- stop çalışan komi.Sabah sırayla kahvaltı konuyor.Önce büyük abla,sonra iki küçüğe,ardından kendim kahvaltı ediyorum.Eşimde öğlen öğleden sonra artık kaçta kalkarsa brunch hazırlanıyor.Öyle hergün kahvaltı yapmaktan sıkılıyormuuuş.Öğle yemeği dengesi yok.Beyimiz kaçta kalkarsa kahvaltı, brunch hazırlanır.Çocuklar gelene kadar çay kaynar.Çocuklar geldikten sonrada bazen akşamüstü yenir.Yada direk akşam yemeğini koyarım ki.işte bu direk yemek koymalarım sırasında Eşim ACIKMADIm der.Artık beyin keyfi ne zaman isterse, bazen yemek ,bazen canı yemek istemez ,tost ister ,bazen sandöviç ister...Haftasonları daha beteriz.Adam akıllı bir düzen yok.En sinir olduğum şey düzensiz biri önce diğeri sonra yemesi.
günaydın dostlar,
sabaha dek uyuyamadım,meğer şok diyet yapmak ne zormuş,bunu en iyi bijom bilir tabii..bozmadım fakat moralimi kötü etkiledi. şimdiiiii bugün de öğlen ve akşama 1 er dilim ekmek ekleyip yapacağım.bakalım bu sefer nasıl olacak.aman 3,5 kg vermeyeyim de 2 kg vereyim,o bile mutlu eder beni.ama ekmeksiz olmadı yani,ekmeksiz bir hayat için biraz daha süreye ihtiyacım var sanırım.
dünki yediklerim.
sabah :1 dilim ekmek peynir zeytin.
ara:yarım galeta.
öğlen:yarım kase sebze çorbası 3 kaşık mantar sote 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı.
ara.kızların matematik hocası vardı mecburen ders arasında bişeyler yapıyorum).
1tane fırında tamamen yağsız paçanga böreği .
akşam:rahaysızdım hiç bişey yiyemedim.
araeynir ceviz ve ekmek.1 lokmada bal.
gayet güzel olmuş ben beğendimvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?