- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.321
ay hayatım neden bozuldu moralin zamanım var diye azimlenmen lazım şimdi senin. ben o hale 4 ayda geldim..
Ocean bir ömür boyu mutluluklar inşallahh
arkadaşalrın dedigibi 1 kere olacak ...yeni sezen al
bu ara seni bana beni sana eşleştirdiler ama
yogunsun görüşemiyoruz sneinlee
ciddi misin yaa? inan çok değil temmuza 70 kg olsam yeter şimdilik..
balık etli bi gelin olsam bile olur..
ama neden 65 olmasın değil mi?
inşallah başaracağım ben de, inşallah.!
tabi senin ne eksiğin var başarıcaksın..
nisan başı 80
temmuz başı 64
ben yaptım sen de yapabilirsin. ben akşam yemeğini tamamiyle kaldırmıştım, sen salata + çorba yaparsın..
zaten öğleye bi sebze yemeği yoğurt 2 dilim ekmek yiyince, bir de ara öğün yapınca akşama çok acıkmıyorum..
bu şekilde yapabilirim..
ay bak gaza geldim valladelikafadulden
sana bi de şişko foto koyim az önce buldum akannehir ben bile şaşkınlıktayım şu an :1shok::1shok:
sana bi de şişko foto koyim az önce buldum akannehir ben bile şaşkınlıktayım şu an :1shok::1shok:
ben de şu an hemen hemen böyleyim işte..
44 bedenim, senin boyun kaçtı bijom?
ya ne kadar değiştiriyo bi kilo insanı..
nasıl gençleşmiş ve de güzelleşmişsinboshayallersmile
Canımsın ya ,şaka gibi önceki resimlere bakıp iyi ki vermişim diyorsun değil mi?İnsan görmedikçe inanası gelmiyor.Vallaha :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler.Maşallah maşşallah .........
Sakın salma kendini,çok iyi biliyorsundur.Gidenler daha çabuk ve misliyle geri geliyor.Koru kilonu, daha verecek ne kalmış ki, diyeceğim ama ,sen kendine bir hedef koymuşsun.Sen o hedefide başarırsın.Mı diyeyim yoksa kardeşin gibi saldırgan bir ifadeyle" bu kadar yapman bile inanılmaz sen 3 ay sonra gene eski haline dönersin nerde daha kilo vereceksin mi "diyeyim?
Seni hangisi daha çok motive edecekse onu seç.Ama sakın kontrolü bırakma.Kapıda ,sabırsızlıkla geri gelmeyi bekleyen ,zalim kilolar senden bir açık bekliyor.
yaaaaaa çok konuşmuşsunuzz... bakamadım okuyamadım telaş yaptım... yazmayın daha :))
ayça pc den resim yapacak hemen kaçıyorum off yaaaaa...
valla cikolatam bunlari bana biri hazirlasa ben seve seve sana eslik ederim..aklinialirimsmile
hepside aklima yatti cok güzel bir menü.. ama simdi cok uykum var yatacagim hazirliyamam birsey yarinda is var sabah erkendende kaan gelecek bana.. neyse baska zaman insallah.
Günayyydın KIzlaaar;
Hepinizin Kadınlar Günü kutlu OlsuN!........
günaydın oburcum senin ve herkesin kadınlar günü kutlu olsun.2 gündür yoktun neler yaptın hafta sonu iyi geçtimi.
kızlar haberleri dinledinizmi elazığda deprem olmuş ve ölü sayısı 15 e yükselmiş.allahım sen koru inşallah daha fazla ölen yoktur.
günaydın
ay mersacım dün akşam da burda oldu 3.7 ama tam merkezde olduğu için baya hissettik. allahtan pek korkmuyorum ben. demek elazığda da olmuş ha bakmadım daha haberlere üzüldüm yaa..
oburcum cuma günü takım içindede 1. olduk biliyosun dimi reyhan ablam ısrarla yazdı valla kızlar ne istiyosanız söyleyin dedi önceki haftada çikolatayla tombili 1.olmuştu onlar hiç bişey istememiş biz isteyelimmi yoksa bizdemi istemeyelim ne diyosun.bilmiyorumkismile.buldum reyhan ablayla kalistenin kilosunu ve verdikleri kiloyu isteyebiliriz devlet sırrı gibi saklıyolar .reyhan abla ne isterseniz isteyin demişti.oburum ne diyosun yada birer tane boydan resimlerini.valla habire aklıma muzurluklar geliyor.kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar..
moralim çok bozuk yaa..
nikah için kıyafet baktım haftasonu, hiç bir şey bulamadım :gitme:
büyük beden satanlara da girdim hiç güzel bişey yoktu.abartı bişey istemiyorum, etek-ceket takım aradım.
yeni sezon ürünleri çıkmıştı onlarda feci pahalıydı..
ne yapıcam ne giyicem bilmiyorumsenağlama
Hafta sonu yaptıklarımı yazayım biraz gülün.
Cumartesi sabahın 10 da evden çıktık.Kaç haftadır aklımda beni heveslendirdiniz adımsayar adımsayar.
Bende beylikdüzü migrosun içinde teknosada bir tane uygun fiyata viot marka buldum.Ve sabahın 10 da mağza açılır açılmaz aldım.Bozuk param yoktu.Kasada da para yokmuş.Sbah sabah kartlardaki puan paralarla mıncık mıncık para çektiler.Bir heves aldım adımsayarımı acaba doğru sayıyormu diye taktım belime başladım bir yandan ben sayıyorum bir yandan alet sayıyor.Bakyorum.Eksik saymış hadi bir daha hadi bir daha....
Neyse Büyük kızı Bostancı gösteri merkezindeki konsere götürdüm.Ortancada geldi.Konser 2.30 da başlayacak 12 de içeri fuayeye alıyorlarmış.Konserin kaça kadar süreceği belli değil.Büyük kız arkadaşlarını buldu."Ben sizi tanımıyorum ,siz beni tanıyor musunuz? "dedi ve gitti.Bende ortancayla ortalarda dolaşıyorum."Hadi gel sana yiyecek birşeyler alalım.Şimdi içerde birşey var mıdır yok mudur bilmiyorum.ÇIkabilir miyiz?Acıkırsın başıma bela olma ,birşeyler yedireyim sana dedim."
Yok acıkmamış onu istemem bunu istemem.Ne yapayım, bari yanıma alayım içerde,isterse yediririm dedim.Pastane bulduk yarım kilo minik sosisli börek ,meyve suyu,ayran,2 şişe su ,1 paket cips,yetmedi birde kendime eti formun diyet biskuvilerinden 2 paket aldım.Neyse içeri fuaye almaya başladılar.Girdik sıraya ,ne oluyorsa ,içeri girenler bir süre sonra dışarı çıkıyor ,sonra tekrar içeri giriyor.Sıra bize gelince ne olduğunu anladım.Kapıdan içeri girenin, biletini kesip ,aç çantanı bakayım ne var?Bir de üstüne arıyorlar.Rezilim çıktı.Konsere mi geldiniz?????.....Bu kadar yiyecekle diye suratıma bakıyorlar."Hepsini çöpe atacağız.Ya da emanete bırakın dediler."Haaa birde deodorant ,parfüm,fotoğraf makinasıda yasak.
Rezillik yaa içerde büfede 1/2 lt.ufak sular 2ytl.O da fuayede içebiliyorsun.Konser salonuna sokamıyorsun!.....Kızlaaar öldüm yaa ,neyseki eti crax sponsormuş ve ufaklığın sayesinde promosyon kraker aldık onları kemirdik.arada adımsayarı belimden çıkarıp bakıyorum, kah sayıyor ,kah kapanıyor.Neyse allahtan oturacak yer vardı.Çünkü Damla(büyük kızım)koltukları söküyorlar ayakta dinleyeceğiz dedi.Biletler alınmış yola çıkmışız bana daha yeni söylüyor.Hani evde söylese yok ben o kadar saat dayanamam derdim.Bir de bana akıl veriyor."Ben sana dedim beni konsere bırak, sen bostancıyı gez "diye.Neyse konser 2,35 de başladı.Bütün şarkılar ingilizce ,metal.......
Gençlerin hepsi coşmuş tepiniyor.Derken salonda havada şefaf buzun bir balooon CADIARZUCADIARZUçocukların elinde ordan oraya oynuyorlar.aboooovvv o da ne brz düşününce prezarvatifi alıp şişirmiş ortalarda oynuyorlar ohaoldumsmile.lmaz::kedi: Benim ortanca kız başladı....Bende istiyoruuum ,bende oynayacağım.eyvahedigeldismile:kedi:
İlk tepkim "hayır olmaz ,o balon değil "oldu.Sonra kendimi topladım.Ne olduğunu ve ne işe yaradığını 10 yaşındaki çocuğa nasıl anlatacağım??"Yok oynayamazsın dedim ,çünkü aşağıda ayakta duran gençlerin arasında seni kaybederim ve ezilirsin" şeklinde düzeltmeye çalıştım.
Ama kız cin "ama anne sen onlar balon değil ,dedin. peki o zaman ne bunlar???"Hadi bakalım nasıl anlatacağım.Üstüne laf getirdim atlatmaya çalıştım.
Yok takıldı bir kere"annne sen onların ne olduğunu biliyorsuuuun.Onlaaar neeeee?"
"Tamam ne olduğunu biliyorum.Ama şu an senin anlayabileceğin ve işine yarayacak birşey değil.İlerde büyüdüğünde anlatabileceğim ve senin anlayabileceğin birşey onun için sana açıklama yapamıyorum.Zaten zamanı geldiğinde bu konuları okulda da anlatcaklar.Ablan yaşına geldiğinde benden daha fazla şey öğreneceğine inanıyorum. dedim.Bu lafların üzerine daha fazla sıkıştırmadı.18 liseyi dinledikten sonra ara verdiler.Esas şamata burda olduuu.
Bir tv kanalı elinde mikrofon birşeyler soruyorlar.Yanımdaki kadınla konuştu.Neyse istediği cevabı alamadmış olmalı ki bana döndü.Birşeyler söyledi SAĞIR duymaz uydurur.İçerdeki gürültüden adamın söylediklerinin sadece bugünkü gösteri ve sponsor laflarını duydum veeee Başladım---Çok güzel bir organizasyon gençlerin bir arada olmaları kendilerini yetiştirmeleri ve geliştirmeleri için olanak sağlıyor.Böyle organizasyonlar sayesinde genç yetenekler heba olmuyor.Yeni sanatçılar ortaya çıkıyorrr....Derken mikrofonu tutan adamın suratı değişmeye başladı.Allah allah ne oldu diye düşünürken.Meğersem adam münasebetsiz balonların sponsorluğu hakkında yorum istediğini söyledi.sempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:kafamçokkarıştıBende oyurmuş ne anlatıyorum.
Yani tam bir komedi.Hani tv'de komedi video kayıtları oluyorya o hesap.
Bu Yetmiyormuş gibi ortanca kızda" televizyona çıkacağız, çıkacağız diye" ortalarda bağırmaya başladı.akannehir"Tamam tamam uzatma çıkacağız.Çıktığımız gibide millet bize gülmekten ölecek" dedim.Tabii gene anlamadı.
Konser macerası nasıl ama!..Demek ki "40 dan sonra azanı teneşir paklar "diye boşuna demiyorlar.Ne işin var 40 dan sonra liseler arası müzik yarışmasında.Gerçi utanmasam ve ortanca kız olmasa liselilerden fazla ben tepinecektimde....Çaktırmayın mecburen kötü örnek olmayayım diye kırdım dizimi oturdum aşağı.Eve geldiğimde de of başım söylendim.Kocama, hoşuma gittiğini ve herkesten çok dans edecğimi söylesem ,bir daha hayatta beni, kızla bir yere bırakmaz.
günaydıııııııııınn!
geçmişi okudum,bana kimseler birşey yazmamış. küstüm hepinize :umursamaz:
kızlar iyi muhabbet dönmüş, oburum 10 sayfayı doldurmuş.neyse ben yine de yazayım sizlere birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?