- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.381
merhaba hanımlarr
dün çok hastaydım
yani kendimi hiç iyi hissetmiyordum
erkenden yattım
dün yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmek- domates- maydonoz- peynir
ara elma
öglen ızgara tavuk - yogurt-2 dilim norlamk ekmek
saat 4 gibi bir tabak nohur yemegi- 3-4 kaşık pilaw
akşam 6 -salata- yogurt- 1 simit
cikolatam balli lokmam bak zayif noktalarimizi biliyoruz biraz mantik gücüyle cözüm yollarida bulabiliyoruz..
ama acliktan midemiz kazindiginda bu zehir gibi mantigimiz neden iflas ediyor bilemiyorum.. iste bu gibi durumlarda bilgi mantik degil birtek irade ise yariyor. birde istemek .. bazen düsünüyorum diyorumki hepimizde cok istiyoruz incelmeyi her istedigimizi giymeyi sagligimiz icinde cok gerekli birsey ama yeteri kadar istemiyormuyuzki direnemiyoruz nefsimize? yani imkan olmasa evde birsey olmasa yada issiz bir adada olsak hicbirsey bulamayiz yemek icin.... ya bizi zindanami kapatmak lazim bogazimizi tutmamiz icin?bazi insanlar görünüslerine bizden daha cok önem veriyorlar demekki gram almadan yillarca fistik gibi oluyorlar.. foto modelleri mankenleri düsünürsek dogum yapiyorlar 9 ayda aldiklari 7 kiloyu dogumda kaybedip bir ay sonra defileye sahnelere cikiyorlar. offfffffffffff poffffffffffffffakannehir
merhaba hanımlarr
dün çok hastaydım
yani kendimi hiç iyi hissetmiyordum
erkenden yattım
dün yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmek- domates- maydonoz- peynir
ara elma
öglen ızgara tavuk - yogurt-2 dilim norlamk ekmek
saat 4 gibi bir tabak nohur yemegi- 3-4 kaşık pilaw
akşam 6 -salata- yogurt- 1 simit
ya canım düzenini bozma, şok diyetlere girme bence.
şu havalar biraz düzelsin spor+yürüyüş+hafif bi beslenmeyle üstesinden geliriz.
ben yapamam öyle diyetler, bir de çalışıyorum,işim de dikkat isteyen bi iş.
kafam çalışmazsa açık veririm valla:sinifsinif:
zor anacım zor... neler yapıyoruz o kiloları vermek için,haftalarca uğraşıyoruz.zar zor 1-2 kg veriyoruz,2 gün kaçırsak hemen alıyoruz. seni anlıyorum canım.ama toparlanma vaktidir,ben bugün diyetime uydum,şuan çok açım ama ne yapayım,haftasonu kaçırdığım için bu hafta dikkatli olmalıyım. sen de ekmeği azalt,hatta bu hafta hiç yeme.bak ben bugün 1 dilim bile yemedim,diyetimde ekmek yok zaten. ben diyorum ki her ay 1 hafta ya da 4-5 gün bu şok diyetlerden birini yapalım.hareket olur.ne dersin tombilim...
[/B]
aynen söylediğin gibi tombilim .uğraş uğraş zar zor 1-2 kilo ver şöyle canının çektiğinden ağız tadıyla bir ye hoop hepsi geri geliyor.ama senin aldığın kilo daha yerleşmemiştir .1-2 gün dikkat edersen verirsin geri.
Günayyydııııın herkese........
Dün yediklerimi sıralayayım arkadaşlar.
Sabah buralara takılmaktan öğlene kadar birşey yemeyi unuttum.
Ara 1dlm ekmek, peynir ,bol maydonoz ,az sütlü nscafe
Öğlen 1 dlm ekmek, peynir ,1brd çay
ara 4 kuru kayısı ,4 ceviz
akşam maydonoz çorbası,1/2 dım ekmek+peynir ve maydonoz
saaat 22'de koca bir kase yeşillik karışık salata üstüne ton balığı
gecede 3 kuru kayısı ve 2 adet ceviz
Akşam yemeğim böyleee neden karışık oldu?....Onuda açıklayayım.Saat 19'da çocuklara yemek koydum.Eşim ACIKMAmıışşş.Ay bu yemek koyduğum saate "acıkmadım" lafına uyuz olduğum kadar birşeye uyuz olmuyorum.Ben de kızlarla çorba içtim.Salatamı hazırlamış beklyorum.Saat 21de ağzımı açıp "yemeği ısıtayım mı "diyecek oldum.Harici hard disck'i çarpıp yere uçurmuş.Önüne çıkanıda havaya uçurur durumdaymış.Farkında değilim.Oturduğu sandelyeyi fırlattı."Git başımdan "diye bağırdı.Saat 22 kadar bekledim baktım sakinleşeceği yok.Bende oturup yedim salatamı.
Zaten bu evde mutfak sabahın 6:00 dan gecenin 3 :00 kadar açık.Bende nan- stop çalışan komi.Sabah sırayla kahvaltı konuyor.Önce büyük abla,sonra iki küçüğe,ardından kendim kahvaltı ediyorum.Eşimde öğlen öğleden sonra artık kaçta kalkarsa brunch hazırlanıyor.Öyle hergün kahvaltı yapmaktan sıkılıyormuuuş.Öğle yemeği dengesi yok.Beyimiz kaçta kalkarsa kahvaltı, brunch hazırlanır.Çocuklar gelene kadar çay kaynar.Çocuklar geldikten sonrada bazen akşamüstü yenir.Yada direk akşam yemeğini koyarım ki.işte bu direk yemek koymalarım sırasında Eşim ACIKMADIm der.Artık beyin keyfi ne zaman isterse, bazen yemek ,bazen canı yemek istemez ,tost ister ,bazen sandöviç ister...Haftasonları daha beteriz.Adam akıllı bir düzen yok.En sinir olduğum şey düzensiz biri önce diğeri sonra yemesi.
off arkadaşlar çok kötüyüm yaa hani minik bir köpeğe bakıyordum karda bulmuştuk, mahallede bir kaç köpekle beraber onuda zehirlemişler belediyeden veterinerle konuştum aldılar ama kurtulma ümidi olurmu bilmiyorum, ağlamaktan yazamıyorum off yaaa...sabahta sokak başından aldık ölmüştü bir tane dediler... allah kahretsin bu insanları nalet olsun....
off arkadaşlar çok kötüyüm yaa hani minik bir köpeğe bakıyordum karda bulmuştuk, mahallede bir kaç köpekle beraber onuda zehirlemişler belediyeden veterinerle konuştum aldılar ama kurtulma ümidi olurmu bilmiyorum, ağlamaktan yazamıyorum off yaaa...sabahta sokak başından aldık ölmüştü bir tane dediler... allah kahretsin bu insanları nalet olsun....
canım bizim evdeydi ama onun doğal yaşamını engellememem gerektiğini düşünüp bir yere kapatmadım bağlamadım sadece günde bir kaç kez mahallede ki büyük köpekler kapıdan geçerken onlarla sokak başına kadar gidip yine koşarak eve geliyordu hiç uzaklamşmıyorduyapma yaa çok üzüldüm canım inşallah iyi olur o sizin evde değil miydi dışarı mı kaçmış ki bak ya iyi bişey yapıyoruz zannediyorlar onun da canı olduğunu kimse düşünmüyor ki asıl o düşüncesizleri zehirlemek lazım bence hakediyorlar bunu
mafoldumben başım çatlıyo bijom yaa dayanamıyorum, arayamıyorumda kötü bir şey derler diyemafoldumbenmafoldumben baş ağrım ve mide bulantım var aşırı, yatıp yatıp kalkıyorum daha ne elimi bir şeye sürebildim ne bir şey yedimmafoldumben
aaaaaaa :1no2::1no2: allah kahretsin böyle insanları yaaaaaaaaaaaa
senağlamasenağlamasenağlama
tüm cesaretimi toplayıp aradım durumunda değişme yok serum verdik ve elimizden gelen ne varsa yapıyoruz dedi veteriner.. nolur ölmesin yaa akıllı kuzum benim...
ben bu akşam gelemem arkadaşlar elim kolum kalkmıyo sabaha inşallah..
tamam canım yapalım biz şokları verelim kiloları bu bana ders oldu valla kilomu sabitlemeden kaçamak yok hayatım artık ne kadar hızla geri geldi anlayamadım valla ben de dün uymaya çalıştım diyetime sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin aslında ara yok öğle bol salata yağsız ve içine 100 gram peynir normalde yağlı yerim peynirimi hep ama gittim yağsız aldım bunun için ekmek yok ara 1 kase yağsız yoğurttu içim kazındı ben de içine bir salatalık doğradım bolca da nane döktüm daha uğraştırıcı oldu yemesi iyi oldu yani kandırdım beynimi akşam da öğlenin aynısı olacaktı ama eve bi gittim kaynuş hasta ve ol haliyle bizi beklemişler yemek yememeişler ben de ben sadece salata yiyecem diyemedim haliyle 1 kepçe çorba 4 tane küçük incecik yaprak sarma yedim bol salata ve 1 kase yoğurt ta vardı yanında daha da yemedim bol su içtim slim çay içtim form çay içtim yürüyüş yapamadım ama
canım bizim evdeydi ama onun doğal yaşamını engellememem gerektiğini düşünüp bir yere kapatmadım bağlamadım sadece günde bir kaç kez mahallede ki büyük köpekler kapıdan geçerken onlarla sokak başına kadar gidip yine koşarak eve geliyordu hiç uzaklamşmıyordu
mafoldumben başım çatlıyo bijom yaa dayanamıyorum, arayamıyorumda kötü bir şey derler diyemafoldumbenmafoldumben baş ağrım ve mide bulantım var aşırı, yatıp yatıp kalkıyorum daha ne elimi bir şeye sürebildim ne bir şey yedimmafoldumben
tüm cesaretimi toplayıp aradım durumunda değişme yok serum verdik ve elimizden gelen ne varsa yapıyoruz dedi veteriner.. nolur ölmesin yaa akıllı kuzum benim...
ben bu akşam gelemem arkadaşlar elim kolum kalkmıyo sabaha inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?