Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydin sekerpareler..
hala kar yagiyor. nerde kaldi bu baharrrrrrrrrr??????
ay afakanlar basti.. sicaga ince elbiselere hasret kaldik ayaklarda potinler sirtimizda yorgan gibi ceketler offffff pofffffffff amannnnnnnnn dermisim..
hangi tipe ince elbise giyeceksem bende..akannehir
cikolatam balli lokmam bak zayif noktalarimizi biliyoruz biraz mantik gücüyle cözüm yollarida bulabiliyoruz..
ama acliktan midemiz kazindiginda bu zehir gibi mantigimiz neden iflas ediyor bilemiyorum.. iste bu gibi durumlarda bilgi mantik degil birtek irade ise yariyor. birde istemek .. bazen düsünüyorum diyorumki hepimizde cok istiyoruz incelmeyi her istedigimizi giymeyi sagligimiz icinde cok gerekli birsey ama yeteri kadar istemiyormuyuzki direnemiyoruz nefsimize? yani imkan olmasa evde birsey olmasa yada issiz bir adada olsak hicbirsey bulamayiz yemek icin.... ya bizi zindanami kapatmak lazim bogazimizi tutmamiz icin?bazi insanlar görünüslerine bizden daha cok önem veriyorlar demekki gram almadan yillarca fistik gibi oluyorlar.. foto modelleri mankenleri düsünürsek dogum yapiyorlar 9 ayda aldiklari 7 kiloyu dogumda kaybedip bir ay sonra defileye sahnelere cikiyorlar. offfffffffffff poffffffffffffffakannehir

merhaba hanımlarr
dün çok hastaydım
yani kendimi hiç iyi hissetmiyordum
erkenden yattım
dün yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmek- domates- maydonoz- peynir
ara elma
öglen ızgara tavuk - yogurt-2 dilim norlamk ekmek
saat 4 gibi bir tabak nohur yemegi- 3-4 kaşık pilaw
akşam 6 -salata- yogurt- 1 simit

tam bir saat yürüdüm.komaya girdim ha.
cabucak dus alip giyinip gidiyorum ben.. sakin yaramazlik etmeyin. cok acikirsaniz yagsiz salata yiyin.
bir elma geveleyin dayanamazsaniz bir peksimet yiyin bastirir.. hafta cabuk geciyor bir bakiyorsunuz cuma gelmis..kaydirigubbakcemile2

çok geçmişolsun, bugün nasılsın?

valla sen yeme düzenini bayağı değiştirdin tebrik ederim..
ama 1 simit fazla gibi geldi bana.
onun yerine 7.30 gibi bi tabak nohut yeseydin 1 dilim ekmek az yoğurt bence daha iyi olurdu.
çünkü simitin kalorisi çok fazla..

evet istiyoruz sadece, istiyorum diyebiliyoruz ama gerisi yok.haklısın. birşeyi sadece istemekle nasıl elde edebiliriz ki?bunu düşünmüşsün sen reyhan ablam. açıkçası biraz ümitsiz bir yazı olmuş.o mankenlerde irade var da bizde nasıl yok diyorsun...oraya kadar gitmemize bile gerek yok aslında,yapanlar var aramızda,kk da.. onlar nasıl yapmışlar?
aslında irade ile beraber sabır olması lazım. ben mesela kendi adıma,hemen olsun istiyorum.lafta böyle söylemesem de her cuma 1-2 kg gitsin diye bekliyorum.böyle birşey olabilir mi... diyetisyenler haftada yarım ila 1 kg diyorlar,onlar bilmiyor mu bu işi... 1 kg yu,kilosu çok olanlar verebilirmiş ancak. neyse..kısaca asılmak gerekiyor. oturduğumuz yerden kg vermemiz imkansız,bu bir gerçek

çok geçmiş olsun,yediklerin de iyi görünüyor

ya aslında sadece akşam ağır,haşlama sebzeyle geçmiyor. ben de öğle ve akşama 1 er dilim ekmek koyacağım. canım en azından cumaya kadar yapmam lazım,kilo vermek için değil.verdiğim sözü yerine getirmek için.yoksa güvenimi yitiriyorum...

tamam canım yapalım biz şokları verelim kiloları bu bana ders oldu valla kilomu sabitlemeden kaçamak yok hayatım artık ne kadar hızla geri geldi anlayamadım valla ben de dün uymaya çalıştım diyetime sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin aslında ara yok öğle bol salata yağsız ve içine 100 gram peynir normalde yağlı yerim peynirimi hep ama gittim yağsız aldım bunun için ekmek yok ara 1 kase yağsız yoğurttu içim kazındı ben de içine bir salatalık doğradım bolca da nane döktüm daha uğraştırıcı oldu yemesi iyi oldu yani kandırdım beynimi akşam da öğlenin aynısı olacaktı ama eve bi gittim kaynuş hasta ve ol haliyle bizi beklemişler yemek yememeişler ben de ben sadece salata yiyecem diyemedim haliyle 1 kepçe çorba 4 tane küçük incecik yaprak sarma yedim bol salata ve 1 kase yoğurt ta vardı yanında daha da yemedim bol su içtim slim çay içtim form çay içtim yürüyüş yapamadım ama

ay sorma hele sana karşı nasıl mahcup hissettim kendimi daha geçen hafta şöyle yaptım böyle yaptım dalmadım yemeklere diye ahkam kesiyordum bu hafta aldım ağzmın payını inşallah dediğin gibi kolay olur gitmesi

off arkadaşlar çok kötüyüm yaa hani minik bir köpeğe bakıyordum karda bulmuştuk, mahallede bir kaç köpekle beraber onuda zehirlemişler belediyeden veterinerle konuştum aldılar ama kurtulma ümidi olurmu bilmiyorum, ağlamaktan yazamıyorum off yaaa...sabahta sokak başından aldık ölmüştü bir tane dediler... allah kahretsin bu insanları nalet olsun....

ben beni bildim bileli evimizde bir yemek saati uygulaması vardı acıkmadım dersen eğer yemeyebilirdin ama asla yemekten sonra annem bize sofra haırlamazdı o gece aç yatardın ya da öğlen yemedin mi akşama kadar beklerdin hala da öyle devam ederim öğleni kaçırdım mı aman acıktım diye mesela saat 5 te akşam yemeği yemeyiz biz meyve olabilir mesela akşama kadar bastırıp akşam saatinde yemeğimizi yeriz dorukun beslenme uzmanı da annemden yıllar sonra öğlen saat 1 se yemek saati ve yememişse saat 2 de 3 te neyse artık önüne yemek koyma akşamı bekleyecek arada meyve yoğurt falan yiyecek demişti en sağlıklısı bu. eltimin çocukları çok yapar bunu kayınvalidem de doruka yapıyor malesef laf anlatamıyorum benim sinirlerim tepeme çıkar eltiminkiler yemeyip de yarım saat sonra sofra hazırlandığında seni anlayabiliyorum nasıl zor olur

yapma yaa çok üzüldüm canım inşallah iyi olur o sizin evde değil miydi dışarı mı kaçmış ki bak ya iyi bişey yapıyoruz zannediyorlar onun da canı olduğunu kimse düşünmüyor ki asıl o düşüncesizleri zehirlemek lazım bence hakediyorlar bunu

aaaaaaa
:1no2::1no2: allah kahretsin böyle insanları yaaaaaaaaaaaa

senağlamasenağlamasenağlama

canım bizim evdeydi ama onun doğal yaşamını engellememem gerektiğini düşünüp bir yere kapatmadım bağlamadım sadece günde bir kaç kez mahallede ki büyük köpekler kapıdan geçerken onlarla sokak başına kadar gidip yine koşarak eve geliyordu hiç uzaklamşmıyordu

aaaaaaa
:1no2::1no2: allah kahretsin böyle insanları yaaaaaaaaaaaa

senağlamasenağlamasenağlama
mafoldumben başım çatlıyo bijom yaa dayanamıyorum, arayamıyorumda kötü bir şey derler diyemafoldumbenmafoldumben baş ağrım ve mide bulantım var aşırı, yatıp yatıp kalkıyorum daha ne elimi bir şeye sürebildim ne bir şey yedimmafoldumben

tüm cesaretimi toplayıp aradım durumunda değişme yok serum verdik ve elimizden gelen ne varsa yapıyoruz dedi veteriner.. nolur ölmesin yaa akıllı kuzum benim...
ben bu akşam gelemem arkadaşlar elim kolum kalkmıyo sabaha inşallah..

Son düzenleme:

mafoldumbenmafoldumben
durumundan haberin olursa yaz kallisim çok üzüldüm merak da ediyorum senağlamasenağlama

merhaba bayanlar,
öncelikle kallistem cok gecmis olsun..ins kurtulur..yorum dahi yapamiyorum!...

bijoux canim son günler kosusturmaca gecti hep yarim yamalak yedim..ama sen begenmissin sevindim..irmik tatlisi saniyorum bizim evin fenomeni oldu:)simdi 10 gün yokum gittigim yerde cok ciddi dikkat edicem hatta kilo verip gelicem innnsss

sabah bir spor salonuna gittim acikcasi begenmedim..zaten hep böyle oluyor.. begenemiyorum benim begendigimede gücüm yetmiyor.. ozaman kalsin diyorum.. oyuzdende hic spor salonuna gidemiyorum ben bilmiyorumkismile.. neyse öylelikle kaldi yani

acaip keyifli neseliydim internetten cok guzel seyler siparis vermistim .. hepsi gelmis ve hepsi istedigim gibi..ama bu minik köpege cok üzüldüm gözümün önünde o masum durusu

benim de gözümde valla fotoğrafıinşallah kurtulur ve kallisim de onun iyiliği için herkesin kendi gibi düşünceli olamadığı için onu eve bağlar canım ya yanına gidemez misin kallis ya yanında olurdun en azından ne biliyim hisseder herhalde insan gibi onlar da sonuçta

bence hayet iyi beslenmişsin canım benim.akşam yediklerin de çok olmamış,herşey kararında.
ya aslında yeme düzenimizi hiç bozmasak,ne şok diyete gerek kalır ne de başka şeye..istikrar çok çok önemli!
ben de diyetime ekmek eklemek zorunda kaldım,çünkü o ilk gece nerdeyse bozuyordum.bozmadım ama uyku da uyuyamadım. anladım ki şok diyetler bana göre değil.maximum 2 gün yapabilirim. dediğim gibi güzel beslendikten sonra şok diyete de gerek yok zaten

kallisim söyleyecek söz bulamıyorum senağlama .... hem sinirden hem üzüntüden..ne isterler zararsız köpeklerden,yazıklar olsun ya.canım umarım iyi olur köpeciğin.dua edeceğim...
gerçi bir o mu var,birsürü canı katletmişler.Allah belalarını veresin!

iyi akşamlar kızlar
hal hatır soran herkese teşekürler
iyiyim bugun şükür
sanırım dün gündüz kendimi çok yordum
düzensizde beslenince öle oldu

bu hafta kendimden hiç umutlu deyilimm
önceki haftaya göre fazla yiyorum
bunun farkındayım ....

köpek için üzüldüm zehirlemek falan hiç adıl deyil ........

bugunkü menüm

sabah2 dilim normal ekmek ( acele çıkıyodum ewden atı verdim agzıma şekerim dşmesin yollara diye)

1 elma-1 muz

sat 11 gibi 4 yeşil zeytin. yarım kk peynir- domates maydonoz salatalık

saat 2 de gene kahvaltı üsülü yedim ama elmegi kaçırdım
1 muz

akşam 6 da somon balıgı ( fırında) harikaydı ye ye doymadım sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

kalistem çok üzüldüm canım .söylenecek bir şey yok inşallah kurtulur.ama sokaktakilerin kaderi bu ne yazıkki.nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…