- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.341
eşim ofisini değiştirdi,gidip bazı düzenlemeler yapmam lazım. tatlı muhabbetinize katılamıyorum bugün ne yazık ki...hepinizi çok çok öpüyorum
oceanım sana marks&spencer ve faik sönmezi önerebilirim. cotton bar da olabilir.bunlar büyük beden de çalışır. biraz pahalıdır yalnız...ne yazık ki,hem ucuz hem güzel hem de büyük beden bulamazsın canım. bu üç markada çok güzel ceket pantolon veya etek bulabilirsin. şişli cevahir avm hepsini bulabileceğin tek yerdir.
abiye isteseydin aldırtmazdım sana,bende çok var...muhakkak olurdu sana da...
haftasonu cevahirdeydim, faik sönmeze baktım hiç bişey yoktu.
marks spencerı görmedim maalesef.. eskize baktım çok büyüktü,indirimden beden kalmamıştı.
bir de eskiler kalkmış yeni sezonlar gelmiş karışık bayağı mağazalar..
sıkıntı yaşadım o yüzden..
mevsimlik bi takım elbise aradığım..fazla bişey değil aslında.
çok teşekkür ederim bi tanemopuyorumnanaktan
abartı olur sonuçta aileler arasında bi nikah olacak.
ben nişanıma ipekyoldan beyaz bir ipek takım almıştım ppantolon ceket olarak 40 bedendi ama 42 ye kadar var ipekyolda oraya da bakarsın belki daha rahat kesim bir 42 olabilir sana bu arada ben ne zaman ipekyola baksam beyaz bir kaç değişik takım mutlaka oluyor 42 yi geçeli beri bakmıyorum gerçi ama aklında bulunsun dedim
ben geldim kızlar sonunda
ne muhabbetler dönmüş valla ama şimdi yalnızım burda ve size çok kötü bir açıklamam var 83.5 çıktım bu sabah tartılabildim feci durumdayım zaten belliydi 2 gün önce olan kıyafetler olmuyor şimdi ne isterseniz söyleyin bana no oklavalar ne sopalar hakettim valla çok canım sıkıldı neyse ki kaynuşa geri döndük annemin yemekleri bitti çok şükür şimdi bana düşen hemen geri vermeye devam etmek diyetisyenden 2 günlük şok diyet almıştım aynı zamanda bugün buna başlamasaydım çikolatım seninle senin diyetine başlardık neyse sen devam et bakalım ne olacak bir hafta sonra ben de ona başlarım yediklerimi anlatmıyorum ama bitti artık biri yazmış ya komşu tyakımlardan biri ayı gibi önüme geleni yedim diye al benden de o kadar ama yarından itibaren eski halime dönüyorum 1 kilo bile beni ne kadar rahatsız etti 10 kilo daha fazlaydım ben bundan nasıl dayanıyormuşum bilmiyorum en kısa zamanda da şu spor işini halletmem lazım ona da bakıyorum artık fiyat falan umrumda değil uygun bir yere başlıycam mutlaka
bu arada çikolatam listene de baktım harika neyse ki misafir işi bitti hem de spora devam ediyorsun haydi bakalım haftaya gene 1. olacaz o zaman görsünler bizii
çikolatam ben istiyorum abiye :))) hahahahaha. tıss öperim seni kocaman
beyzusum özledik seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben de merak etmiştim inan seni... arada uğra yine..KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GÜZEL HANIMLAR......
Bu vesile ile hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum ki; sağlıklı ve mutlu insanlar daha kolay kilo verir.
Ben uzunca bir süre kk yı takip edemedim;şimdi yine 90 kilonun üzerindekiler topiğindeyim...Sizleride özledim ve selamlamak istedim....Hepinizi öpüyorum.....
hiç sorma ya nasıl böyle bir hataya düştüm anlamadım havaya girdiydim herhalde ama dediğin gibi çok nankörler kilolar 1 kiloyu vermek için 1 hafta uğraşıyorsun en iyi ihtimalle ama almak için 2-3 öğünü kaçırmak yetiyor da artıyor ne bu böyle yaaa
ay ise gec kaliyorum ben yaaaaaa.. heman kalkip hazirlanayim .öpüyorum hepinizi..
piaaaaaaaaaaaaaaa haftaya aldide adim sayar var bendekinin aynisiiiiiiiiii.. 4,99 fiyati. ben cok memnunum birazcik büyük ama cok fonksiyonlu ve emin.. hadin kactim allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?