Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bır haftadonu gecırdım eyvahlar olsunnn cumaya benı listeye almayın dedım o kadar nıye bu kdr acele edıyorsunuz anlamadımmm
Ya cok alemsin vallahi
valla ne yapcaksan çabuk yap birde vazgeçerse evlenmekten gitti senin 6 sene çöpe anam biz kocişle tanıştık 2 ay sonra kapılara yattı evlenelim diyeeee
Ahahaha artik nasıl atesli hatunsan

Bır haftadonu gecırdım eyvahlar olsunnn cumaya benı listeye almayın dedım o kadar nıye bu kdr acele edıyorsunuz anlamadımmm
Ahahaha sensiz girmeyiz cuma listesine protesto ederiz tüm KKyı ne yedin de bakem.. biz burda lahana corbasına balıklama atlayalım sen neler yedın öt çabuk
valla ne yapcaksan çabuk yap birde vazgeçerse evlenmekten gitti senin 6 sene çöpe anam biz kocişle tanıştık 2 ay sonra kapılara yattı evlenelim diyeeee
Kız ben beceremiyom bu işi demek ki napsam betüşümle aynı eve mi çıksam..ankaraya taşınayım..ne dersin yavrucum btlbetul

hahah senle betüş bir evde süper ikili olursunuz o kadar çatlarız ki bizde geliriz

ya şaka yapıyorum canım siz okuyonuz daha ondan mı bekliyosunuz.. bizim öyle bir durumumuz yoktu çalışıyoduk ikimizde ondan hop evlendik sonrada 2 sıpa oldu

Ayy çok çok geçmiş olsun canım.Çok kötü bişey.Bütün hayatın kitleniyor. 2-3 kere yaşadım.Allah yardımcın olsun.

İsim olarak dediydim erkek olarak da ali ismi hep karizmatik gelmiştir bana.. Elif ismi hep daha naif gelmiştir bana.. Zeyneplerle benim de iyi hatılarım yok accık şeytan oluyo nedense hep bu zeynepler
İsmin enerjısıne cok ınanırım aynı ısımdekı ınsanlar bırbırıne benzıyorlar bence

Yememeye ragmen wc ye sık cıkmak ılgınccc

Ayy bende yusuf ismini çok seviyorum. Alide çok güzel. Bir oğlumuz olsa 3 seçenek var. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…