- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.101
Ya cok alemsin vallahiBır haftadonu gecırdım eyvahlar olsunnn cumaya benı listeye almayın dedım o kadar nıye bu kdr acele edıyorsunuz anlamadımmm
Ahahaha artik nasıl atesli hatunsanvalla ne yapcaksan çabuk yap birde vazgeçerse evlenmekten gitti senin 6 sene çöpeanam biz kocişle tanıştık 2 ay sonra kapılara yattı evlenelim diyeeee
hahahah hiç güleceğim yoktu kızzz valla sen hamile kalıncaYa cok alemsin vallahi
Ahahaha artik nasıl atesli hatunsan
Ayyy cok yoruldum yahuuuuSelam bebişim
Ahahaha sensiz girmeyiz cuma listesine protesto ederiz tüm KKyıBır haftadonu gecırdım eyvahlar olsunnn cumaya benı listeye almayın dedım o kadar nıye bu kdr acele edıyorsunuz anlamadımmm
Kız ben beceremiyom bu işi demek kivalla ne yapcaksan çabuk yap birde vazgeçerse evlenmekten gitti senin 6 sene çöpeanam biz kocişle tanıştık 2 ay sonra kapılara yattı evlenelim diyeeee
hahah senle betüş bir evde süper ikili olursunuzAhahaha sensiz girmeyiz cuma listesine protesto ederiz tüm KKyıne yedin de bakem.. biz burda lahana corbasına balıklama atlayalım sen neler yedın öt çabuk
Kız ben beceremiyom bu işi demek kinapsam betüşümle aynı eve mi çıksam..ankaraya taşınayım..ne dersin yavrucum btlbetul
ya şaka yapıyorum canım siz okuyonuz daha ondan mı bekliyosunuz.. bizim öyle bir durumumuz yoktu çalışıyoduk ikimizde ondan hop evlendik sonrada 2 sıpa olduAhahaha sensiz girmeyiz cuma listesine protesto ederiz tüm KKyıne yedin de bakem.. biz burda lahana corbasına balıklama atlayalım sen neler yedın öt çabuk
Kız ben beceremiyom bu işi demek kinapsam betüşümle aynı eve mi çıksam..ankaraya taşınayım..ne dersin yavrucum btlbetul
Aaa askolsun onceki esprilerimi begenmiyor muydun yanihahahah hiç güleceğim yoktu kızzz valla sen hamile kalıncaespiri yeteneğinde tavan yaptı yaradı sana bu gebelik
Betul Ankara'da mi yahu :)Kız ben beceremiyom bu işi demek kinapsam betüşümle aynı eve mi çıksam..ankaraya taşınayım..ne dersin yavrucum btlbetul
Sekerım cocuklu donemıme denk geldın de yırttın hadı yoksa yaxık olurdu sanaaNilsub tatlitambak 10 takım kaptanı cansu 9. Takım kaptan yardımcısı ile bireysel yarıştık geçemediler benide o yüzden şey ettimsen gecersin belki şifa orucundan sonra kapisiriz bi ara
Tamamdır canım dıkkat ederım tabıııDüelloya girme sen canım. Ela nin hakkını yedirmeyiz kiz sana sağlıklı beslen kaliteli süt üret ki ela da iyi beslensin 2 aylık daha ya. Ayda 2 kilodan fazlası zarar.
Bıtınce hesaplasırızzxSenle olmaz cnm şaka yapiyim bensen az az ver bebeğin sütü iyi olsun
Ayy çok çok geçmiş olsun canım.Çok kötü bişey.Bütün hayatın kitleniyor. 2-3 kere yaşadım.Allah yardımcın olsun.Slm kizlar herkese iyi hafta sonlari olsun ama bana olmadi sabah boynuma kramp girdi boynum tutuldu anneme kahvaltiya gelicez dye soz vermstik mecbur bu halde geldm ilac ictim krem fln surdu annem yatiyorum insallah bi kac gune toparlanirim aksam ustu hastaneye gidicem bgun saf protein gunumdu ama annemde bozmamak icin sebze protein gunu yaptim bgunde onumzdeki 2 gunde saf protein yapicam snra tekrar 1+1 donus yapicam dyetimi bozmadm bozmicam insallah ama yatarak nasl kilo vericem bilmiyorum
İsmin enerjısıne cok ınanırım aynı ısımdekı ınsanlar bırbırıne benzıyorlar benceİsim olarak dediydimerkek olarak da ali ismi hep karizmatik gelmiştir bana.. Elif ismi hep daha naif gelmiştir bana.. Zeyneplerle benim de iyi hatılarım yok accık şeytan oluyo nedense hep bu zeynepler
kız anaları şişkoda bu yakışıklılar nerden çıktı derler adamaEki Görüntüle 1901901 Bu da benim juniour teyzelerii
Yememeye ragmen wc ye sık cıkmak ılgıncccŞifa orucum 5. Gün
Sabah gayet rahat ve iyi kalktim şimdi yemek saatinde az baş agrim var nedense bugün pek susamadim
Çocukları yatirdim evi topladım biraz bende yatiyorum akşam daha çok açlık hissedersem bir bardak süt ve bir hurma yiyebilirim Bugün cayda az içtim belki 5 kez wcye çıkmak istahimida kesmiştir
inatettimolacak @ morordek nilsub @tatlitambak
Anasını gormek ıster misinnkız anaları şişkoda bu yakışıklılar nerden çıktı derler adama
Ayy bende yusuf ismini çok seviyorum. Alide çok güzel. Bir oğlumuz olsa 3 seçenek var. :))Ay ben de bu sabah acaba bi kızım olsa adını ne koyarım diye düşündüm zeynep geldi aklima:)Soğuttu nun beni de.
erkek olursa da ibrahim istiyorum ben.
Yusuf ismini de çok severim ama kaynimin adı. Kendini de pek sevmem. Hayaller imi aldı benden:)
dınıme kufreden musluman olsaakız anaları şişkoda bu yakışıklılar nerden çıktı derler adama
haydi görelim bakalım:)Anasını gormek ıster misinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?