- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.121
canım bende içinde kendimi ayırmadımki en şişko benim şuan takımdadınıme kufreden musluman olsaa
sen 3 tane doğur sevdiğin bütün isimleride koyAyy bende yusuf ismini çok seviyorum. Alide çok güzel. Bir oğlumuz olsa 3 seçenek var. :))
Bence yesın sahnurr cok guzel gorunuyorrsakın haaa sabah kahvaltıda 1. kasık aşure 1çatAl tatlıdan ye
O zamam birak bakalim azcik akli basina gelsin bu ne ayollllBuyur işte kimbilir bize neler yapacak kaynana
Since 2011 diyelim sen hesap etüniye başladık bizim ilişkimizde başladı 5,5 seneyi geçti 6ya koşuyorz bacım benim okul bitti üstüne yükseği bitiricem benimki daha lisansı bitiremedim sıkıntıdayız o yüzden.. accık geniş benimkinin mezhebi..yaparızzzz hallederiiiizz diyip diyip duruyo
Bak milletin diline düşüyoz sonra böyleçağırmıcam kızım seni düğünüme tabi olursa... sanırım bu gidişle olmıcak.. bi dk yaaa ben bırakıyodum bu adamı.. sal bacım yok düğün kaybetmedin bişey
Yıyeydı ıyıydı yaaayemedim kaptanım valla 1 bardak ayran içtim şimdi
şutla diyosun yani bencede haketmiş adamO zamam birak bakalim azcik akli basina gelsin bu ne ayollll
Sen ye kuzum. Bende seni geçeyimm. Afiyetler olsun.anammmmmmm koşun yetişin bacılarrrrrrrrrrrr...................
kv koca bir tabak aşure ile kocaman bir tabak şam tatlısı yollamışşşşş......
bunu bana kompla olarak yapıyo galiba
canım bende içinde kendimi ayırmadımki en şişko benim şuan takımda
Maşallah ya kaptanım.Hepinizinki ayrı güzel.Bahtlarıda güzel olsun inşallah.Eki Görüntüle 1901742 sıpaların resmi konmuş bu da benim küçük dün saçını kestirmiştik
Ruh ikizimi buldum sanirimBen kesin çocuğumu kıskanırım oyle huylarim var maalesef ama gercekten kendimi dizginlemeye calisirim gelinime karsi cunku gelinimin ahını almak da istemem. Bu kv'ler erkekler üzerinden iş yürüyor saniyor ama tum iş gelinlerde bitiyor bence. Cocugumu bana karsi doldurmasin ters kv'lik yaparsam. Ben iyi niyetle yaklasirim ama ters bi hareketini gorursem de benim de tersim pistir :)
Ya senden kesin cok cadi bi kv olur, adım kadar eminim
Ya iste hissettim mi yoksa cevremin etkisiyle bilincaltima mi islendi ona emin değilim :) hayirlisi olsun bakalim:))
Ahahah o da iyiymis ben kendime kararsiz derdim sen benden iyiymissin
Ay yoksa sen benim gelecekteki halim misin
Bılmemmmmmm yedın mı kız de bakemmmniye kız bana garezin mi var
Cok iddialiydin noldu kizzz neler yedin anlat heleBır haftadonu gecırdım eyvahlar olsunnn cumaya benı listeye almayın dedım o kadar nıye bu kdr acele edıyorsunuz anlamadımmm
Bizimki evlilik konsu acilinca hep kacardi dedim bu adam beni istemiyomu hayirdir gardas dedimvalla ne yapcaksan çabuk yap birde vazgeçerse evlenmekten gitti senin 6 sene çöpeanam biz kocişle tanıştık 2 ay sonra kapılara yattı evlenelim diyeeee
Yaaa ciddi misin masallah minnakaRuh ikizimi buldum sanirim
Gelecekte benim gibi olcaksan cok sanslisin simdiden sokiyimbende bir bebek vardi sanki yok gibi em uyu kaka yap uyu net cocuktu
Ya ben cok severdim her gun 2 fincan içerdim en az. Hamile kaldigimdan beri sevmemeye basladim yaa, insallah gecici bi durumdur. Degilse cok uzuliciiimmmSade turk kahvesı ıcenmnnnn
Yapıyorummm
Tkahvesı seven ınsanlarla ıyı anlasırım m
Iddıalıyım bu konu sabıttCok iddialiydin noldu kizzz neler yedin anlat hele
sen geçersin beni bu hafta yarın doktor bir sürü ilaç dayar bana şimdiSen ye kuzum. Bende seni geçeyimm. Afiyetler olsun.
Kv bende taraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?