- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.141
Sutla sonra git baskasiyla cikşutla diyosun yani bencede haketmiş adam
kız yemedim dedim ya 3. kupa yeşil çayımı içiyorum çocukları uyuttum dizimin altyazısını bekliyorum yatıcam yoksaBılmemmmmmm yedın mı kız de bakemmm
Cat dıye yapacaksın bızımkının yuzunden gecıktık bız snr ıstedıkten snr hamıleyken ve dogduktan snr bayıldı daha fazla sorumluluk zor gelıyor onlara cınkuBizimki evlilik konsu acilinca hep kacardi dedim bu adam beni istemiyomu hayirdir gardas dedim
Huyu hic degismedi simdi 2.cocugun konusu acilinca kaciyyy
huyu duruyo daha diyosun şimdi ne dicen peki yaptın yaptın boşarım seni deeeBizimki evlilik konsu acilinca hep kacardi dedim bu adam beni istemiyomu hayirdir gardas dedim
Huyu hic degismedi simdi 2.cocugun konusu acilinca kaciyyy
Saka biyana yenen yenmis biz onumuze bakalim canimIddıalıyım bu konu sabıtt
Ya annem cıma mevlut okuttu ve haftasonu boyu burdaydık ustune de asure patlattı abovvv etımı cımcırdım daha faxla yemıyım dıye mukellef kahvaltılar caylarr aılece keyıflı atıstırmalarrrr
Ayy çok çok geçmiş olsun canım.Çok kötü bişey.Bütün hayatın kitleniyor. 2-3 kere yaşadım.Allah yardımcın olsun.
Valla kiz dogdugun beri hic uykusuzluk nedir bilmem insallh senin bebisde ole olur..Yaaa ciddi misin masallah minnakadarısı başıma o zaman vallahi
Yenı hamılelık gecırmış bırı olarak cevaplıyom hergun yapıyordum ıcerım dıye tıksıntı geldıgınden ıcemıyordum dogduktan dnr duzeldı gecıcı yanı uzulmeeYa ben cok severdim her gun 2 fincan içerdim en az. Hamile kaldigimdan beri sevmemeye basladim yaa, insallah gecici bi durumdur. Degilse cok uzuliciiimmm
çok severim hergün içerim sadesiniSade turk kahvesı ıcenmnnnn
Yapıyorummm
Tkahvesı seven ınsanlarla ıyı anlasırım m
yok ya geçer bende oğlumda zeytin yiyemedim sonra ay dedim geçse doğurunca geçti seninkide geçicidir inşallahYa ben cok severdim her gun 2 fincan içerdim en az. Hamile kaldigimdan beri sevmemeye basladim yaa, insallah gecici bi durumdur. Degilse cok uzuliciiimmm
Bende 2.cocuga gecikicem bu gidisle yok anam yanasmiyo adam ne yapsam olmadiCat dıye yapacaksın bızımkının yuzunden gecıktık bız snr ıstedıkten snr hamıleyken ve dogduktan snr bayıldı daha fazla sorumluluk zor gelıyor onlara cınku
Simdi ne desem bos yaahuyu duruyo daha diyosun şimdi ne dicen peki yaptın yaptın boşarım seni deee
heee işte ananın yanında olunca öyle oluyooo tecrube ile sabitKizlarrr ben dukana ihanet ettimsolemeye utaniyorum
Kiz bende karataya ihanet ettim ama solemiyom menumude yazamadm dahaKizlarrr ben dukana ihanet ettimsolemeye utaniyorum
aman beninki 3. yü istiyoda ben olmaz diyorum ama ben istesem o istemese çatır çatır doğururum her zaman hazırlıklı olcak değil yaaaSimdi ne desem bos yaa
Bi ara yataklarimi ayirsam acaba dedm sonra çüsş merve dedim bi silkelendim
heee işte ananın yanında olunca öyle oluyooo tecrube ile sabit
Ayy bende solemiyomKiz bende karataya ihanet ettim ama solemiyom menumude yazamadm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?