- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.301
Tebrik ederim harikasın canım. Yalnız şuan sıvı kaybettin lahanayla. Aman rehavete kapılma sakın.
Valla su kilo gitsin de derecede degil gozum.. ama olsa da fena olmazbu hafta birinciliğe oynuyorum diyosun yani, maşallah özgecim, kızlar tadının kötülüğünden bahsetmişler, sence nasıl tadı?
O bana eve gidince oluyo.. hazirda corba var gidip ona dalarim artikKızlar bır an geıyor gozum kararıyor ne yıyecegıımı bilemıyorum var ya emzırmek muthıs ama dıkkat edemıyorum yaa @toplight yaa emzırırken ben ben degılım yaaa
Yok canim pesindeyim birakmamTebrik ederim harikasın canım. Yalnız şuan sıvı kaybettin lahanayla. Aman rehavete kapılma sakın.
Ben deneydeyim her zamanki gibidün gece çoşmuşsunuz, bugün pek bi sessizsiniz, hayrolar kızlaruyuyomusunuz napıosunuz??
Ah yavrucum gecmis olsun,yazik sana yaaEki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...
Sorma yaaa valla ne zaman diyete bir hevesle başlasam hastalıktan kurtulamıyorum...evren bile diyet yapmamı istemiyo galibaaaValla su kilo gitsin de derecede degil gozum.. ama olsa da fena olmazben bubu yiycem diye kendimi alistira alıştıra yaptim oyle de yiyom :) bir pizza değil ama zehir de degil yeniyo yani
O bana eve gidince oluyo.. hazirda corba var gidip ona dalarim artik
Yok canim pesindeyim birakmam
Ben deneydeyim her zamanki gibi
Ah yavrucum gecmis olsun,yazik sana yaa
Varım ama ben cok sert ılerleyemıyorum ıkı aylık mınnoş emzırdıgımden haftada mac yarım kg verecegımBişe olmaz arada bana da oluyo inip çıkmalar hiç takmican onuKız ben nilsubla yarışıyorum ama gel senlede kapışalım kilolarımız yakınmış bende 78.5 kiloyum
Yok ya bugün yine yulaf ezmesi buldum yulaf kepeğini bulamadım
Anladım o zaman sen gerçekten azıcık azıcık ver.Varım ama ben cok sert ılerleyemıyorum ıkı aylık mınnoş emzırdıgımden haftada mac yarım kg verecegım
Teşekkür ederim canımm .. eveet akrep burcuyummDogum günün kutlu olsun canimm nice mutlu seneleresen de akrep burcusun demek
Esine gecmis olsun canim o dert bende de var ama ameliyat olmaya korkumdan yillardir yaşıyorum oyle.
Ayrica bak bi de hazir miyim diyordun, regl olunca hayal kırıklığı bile yaşamışsın, demek ki hazirsin :)
sağol canım benimmNice selelerin olsun dogum gunun kutlu olsun arkadasim
Pastandan ye tabiki o senin hakkin
Hafta sonu hafif geçmiş demekko güzel sonuc tebrikler
Ohh hayırlı olsun atak seviyeni gectin
BUndan sonra zorlanmassin severek yaparsin iste ne guzel canm
evetGunaydin bebisim
Gecmis olsun canim..
Akademik anne oldun basimiza..
Kiz bize soyleyecek bisey birakmamissin.. iyi ki dogdun
Gir artik listeye kaptanim..
Ay baska bi suru alintim da vardi ama silinmis neyse geliyom okuya okuya bekleyin
geçmiş olsun canımEki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...
Sağol canım ya inşallah olsun ama yılmak yok son hız devam bugün bozdum ama dışarda yedik bişeyler:)Anladım o zaman sen gerçekten azıcık azıcık ver.
Sağol canım...geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun telafi edersin onu bende bugün serbest takiliyorum dukana donecem yarınSağol canım ya inşallah olsun ama yılmak yok son hız devam bugün bozdum ama dışarda yedik bişeyler:)
@wendy aslında bence biz boşuna acele ediyoruz dukanda illaki bozmayinca gidiyor kilo yetişeceğini bi yer mi var zaten oldukça az besleniyosun dukanda duraksama olunca yumruk harekatı yapın sporuda iki katına çıkarır diyo ya bide dükan metabolizma çayını yapsam hiç macera aramasan mi ki
Bide böyle stres yapınca da takiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?