Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrik ederim harikasın canım. Yalnız şuan sıvı kaybettin lahanayla. Aman rehavete kapılma sakın.

bu hafta birinciliğe oynuyorum diyosun yani, maşallah özgecim, kızlar tadının kötülüğünden bahsetmişler, sence nasıl tadı?
Valla su kilo gitsin de derecede degil gozum.. ama olsa da fena olmaz ben bubu yiycem diye kendimi alistira alıştıra yaptim oyle de yiyom :) bir pizza değil ama zehir de degil yeniyo yani
Kızlar bır an geıyor gozum kararıyor ne yıyecegıımı bilemıyorum var ya emzırmek muthıs ama dıkkat edemıyorum yaa @toplight yaa emzırırken ben ben degılım yaaa
O bana eve gidince oluyo.. hazirda corba var gidip ona dalarim artik
Tebrik ederim harikasın canım. Yalnız şuan sıvı kaybettin lahanayla. Aman rehavete kapılma sakın.
Yok canim pesindeyim birakmam
dün gece çoşmuşsunuz, bugün pek bi sessizsiniz, hayrolar kızlar uyuyomusunuz napıosunuz??
Ben deneydeyim her zamanki gibi
Eki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...
Ah yavrucum gecmis olsun,yazik sana yaa

Sorma yaaa valla ne zaman diyete bir hevesle başlasam hastalıktan kurtulamıyorum...evren bile diyet yapmamı istemiyo galibaaa

Bişe olmaz arada bana da oluyo inip çıkmalar hiç takmican onu Kız ben nilsubla yarışıyorum ama gel senlede kapışalım kilolarımız yakınmış bende 78.5 kiloyum
Varım ama ben cok sert ılerleyemıyorum ıkı aylık mınnoş emzırdıgımden haftada mac yarım kg verecegım

Teşekkür ederim canımm .. eveet akrep burcuyumm
sağol canım benimm evet işyerindeki kutlamada yedim şimdi . bakalım daha bunun akşamı var bugün diyet yalann olduu
Gunaydin bebisim

Gecmis olsun canim..

Akademik anne oldun basimiza..

Kiz bize soyleyecek bisey birakmamissin.. iyi ki dogdun

Gir artik listeye kaptanim..

Ay baska bi suru alintim da vardi ama silinmis neyse geliyom okuya okuya bekleyin
evet mum üflüyo gibi dileklerimi diledim hemen peşin peşin sağol canım bu arada

@wendy aslında bence biz boşuna acele ediyoruz dukanda illaki bozmayinca gidiyor kilo yetişeceğini bi yer mi var zaten oldukça az besleniyosun dukanda duraksama olunca yumruk harekatı yapın sporuda iki katına çıkarır diyo ya bide dükan metabolizma çayını yapsam hiç macera aramasan mi ki
Bide böyle stres yapınca da takiliyo

öyle mi diyosun, ben sporu artırıyorum o zaman

Düğün yaklaştıkça strese giriyorum ben ya kilodan dolayı gelinlik bakmaya çıkamıyorum. Bir an evvel gitsin kilolar istiyorum. Var mıydı aranızda düğün zamanı zayıflama stresi yaşayanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…