- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.321
Evet cnm metabolizma çayını da paylasirim birazdan 4 gün atak yumruk yap bende yarın başlıcam sonra 1+1 donecemöyle mi diyosun, ben sporu artırıyorum o zaman
Düğün yaklaştıkça strese giriyorum ben ya kilodan dolayı gelinlik bakmaya çıkamıyorum. Bir an evvel gitsin kilolar istiyorum. Var mıydı aranızda düğün zamanı zayıflama stresi yaşayanlar.
Artı bugün öğlen yememenin huysuzlugu ve mutsuzluğu var üzerimde. Yemek hazırlamaya bile takatim yok.
Vay maşallah bu beyler birbirinden yakışıklıEki Görüntüle 1901901 Bu da benim juniour teyzelerii
Cnm hemen Umutsuzluğa kapılma 3 ayın mi var bak ben sabırla sadece dükan yaparak 17 kg verdim 3 ayda sana dükan uymuyosa adı dükan olmasın ama protein sana da iyi geldi protein ağırlıklı beslenme yap belki bi 17 de senden giderDüğün yaklaştıkça strese giriyorum ben ya kilodan dolayı gelinlik bakmaya çıkamıyorum. Bir an evvel gitsin kilolar istiyorum. Var mıydı aranızda düğün zamanı zayıflama stresi yaşayanlar.
Vayyy bende can yakıyorym diyorsun yaniAnasını gormek ıster misinn
sen 3 tane doğur sevdiğin bütün isimleride koy
Ne yaptın organiğim.Dr ne dedi.sen geçersin beni bu hafta yarın doktor bir sürü ilaç dayar bana şimdi
Oo cok iyo ozgecik
Ben yemek yapiyodum cicim karnibahar yaptım kiymali misssdün gece çoşmuşsunuz, bugün pek bi sessizsiniz, hayrolar kızlaruyuyomusunuz napıosunuz??
Cok gecmis olsum bobrekte kanama neden oluyoms ilk defa duyuyormEki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...
Evet ben baktığında zaten öyle longur longur gözükmüyorum hatta kilomu duyunca şok olanlar var. Ama yinede incelim bir an evvel.canım stres olma, stres kötü bişey, sen sporcusun, illa ki sıkıdır zaten vücudun, ben senin su gibi bir gelin olacağına eminim, kilodan ziyade gözdeki ışıltı bence gelindeki en önemli unsur.
İnşallah yok hafta içi dukana devam zaten haftasonu değiştiriyorum biraz.Cnm hemen Umutsuzluğa kapılma 3 ayın mi var bak ben sabırla sadece dükan yaparak 17 kg verdim 3 ayda sana dükan uymuyosa adı dükan olmasın ama protein sana da iyi geldi protein ağırlıklı beslenme yap belki bi 17 de senden gider
Ben yemek yapiyodum cicim karnibahar yaptım kiymali misss
Bugun nasılsın?Aynen ole canim cok saol
Maşallah de kuzum.Ne güzel.Allah herkese böyle bebek nasip etsin.Valla kiz dogdugun beri hic uykusuzluk nedir bilmem insallh senin bebisde ole olur..
Kizlarrr ben dukana ihanet ettimsolemeye utaniyorum
İlginçmiş.Normalde erkekler daha çok cocuk ister.Malum kendileri bakmıyorlar.Bende 2.cocuga gecikicem bu gidisle yok anam yanasmiyo adam ne yapsam olmadi
O zamanlrda kendimi sisko hissediyodum meger degilmisim ya 60 kiloydum evlendigimde canim gelinlik denemeye gittigimde hepsi olduydu ne diye kilo takintisi yapmisim anlamis degilimDüğün yaklaştıkça strese giriyorum ben ya kilodan dolayı gelinlik bakmaya çıkamıyorum. Bir an evvel gitsin kilolar istiyorum. Var mıydı aranızda düğün zamanı zayıflama stresi yaşayanlar.
Toplight zorlamış senin suçun yok...@toplight yedı beynımı katıl katıl listeye gır duye stres oldum haftasonu yedım de yrdım ne yemedın dıye sor sen banaa
Cig nasil yiyosun kizoyy eline sağlık, bende alıyım bugün, yarın sebze günüme yaparım :) ben karnabaharı çiğ yiyom daha çok, en sevdiğim sebzebi de havuç
Istee bende onu diyorum ya normalde erkek ister bizimki kari gibi naz yapiyoBugun nasılsın?
Biraz açılmıştır umarım.
Maşallah de kuzum.Ne güzel.Allah herkese böyle bebek nasip etsin.
keremcemim duymasın. Dukan amcaya söyler
İlginçmiş.Normalde erkekler daha çok cocuk ister.Malum kendileri bakmıyorlar.
ay bayılırım yaa, haşlanmış ve çiğ favorim, damak tadı işte :)Cig nasil yiyosun kiz
Havucu kim sevmez ya
Canım Allah hayırlı ömürler nasip etsin.günaydın kızlar .. bugün benim doğumgünümmiyiki doğmuşum yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah doğumgünü duamıda yaptım
kızlar bugün pek diyet yapamayacağım affınıza sığınarak bugünün menüsünü hiç paylaşmıyim oyüzden normalde protein günü ama yarına erteledim doğumgünü pastamdan yemezsem olmaz
dün bilerek hafif geçirdim birazdan hafta sonu menümüde yazarım
Bu bitkiyi ilk kez duydum.canım acı çehre ile ilgili kötü bir anım var 3-4 fazla değil mi tatlım 2 tanesi yeterli tatlım ben bir seferinde 4 ü akşam sabaha çıkmayınca da 2 sini sabah çiğnemiştim hastanelik olmuştum aman dikkat
Boynum hala ayni cumadan pek umidim yok sadece kacamak yapmadan cumayi gormek istiyoruminşallah canım, benim biraz zor 62-63lerdeyim, 3 kilo imkansız gibi bişi, ama deneyim mi bende bi detox
sen nasıl oldun bu arada canım?
@nilsub canım geçmiş olsun, yine mi hastalandın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?